Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba 🥺
Hiç bişey olmaz aşının gebeliğe etkisi yok

Benim bugün adet günüm. Sabah ki gebelik testin böyle
IMG_20211214_091527.jpg

Kızlar bata 7 gun var. Biz is sebebi ile eşimle ayri kaldik regl bitimi ve yumurtlama sancisinin yarınında birlikte olabildik pek umudum yok ama ben regl sonundaki iliskiden supheliyim regl bittikten sonra kasık ağrım devam etti. Hafif bas donmeleri yasadim ve grip oldum bizim ailede genetik grip ile belli ediyor kendini. Az once de bu saatte turşu yerken buldum kendimi. Regl bitimi gebe kalan var mi aranizda
Bunu bende merak ediyorum..
Regl bitimi birliktelik oldu cunku bir iki belirtim var ama bana da öyle geliyor olabilir diye üzerinde durmuyorum Çalışmalara devam bakalim

Bende bugün test yaptim uyanir uyanmaz bata 8 gün var ama bazılarının cikiyor diye. Yine negatif 😔

Canlarım kese ne zaman görünecek biliyor musunuz? Doktorum yarın kan ver ona göre muayene gününü belirleyelim dedi de

Back