Evet bende gördüm bence gebelik tebriklerbenm de 7 gunum var bat a , hafif bir cizgi gordum bugun . sabah tekrarlicam bakalim ne cikicak
Ama erken benceBende bugün test yaptim uyanir uyanmaz bata 8 gün var ama bazılarının cikiyor diye. Yine negatif
insallahEvvet canim senin goruluyo cizgin ins koyulaşır da vardirrrr
bizim bu ikinci deneyisimizEvet bende gördüm bence gebelik tebrikler
Siz kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günlerini nasıl yaptınız
Markalarda değişkenlik gösteriyor aslindabenm de 7 gunum var bat a , hafif bir cizgi gordum bugun . sabah tekrarlicam bakalim ne cikicak
Evet evet bencede hemen ümitsizliğe kapilmayayimAma erken bence
hayirli olsun
Benim bu ay yumurtlama da gecikti zatenErken yumurtlamada belki çıkar canım ama çıkmadığı da hala hamile olabilirsin sıkıntı yaa bunun icinnn
Teşekkürler bende saydıklarınızı kullanıyorum umarım bende bu ay gebelik elde ederim bana da dua edin lütfeninsallah
bizim bu ikinci deneyisimiz
ilkinde dusuk yasadim bir ay mola verdik. ama benm kronik yuksek tansiyonum var denemeye baslamadan 6 ay oncesinde ilac duzenlemesi yaptik. doktorum anca eylul ayinda izin verdi denememize
evet yaptim . son 3 aydir , ari sutu , dogal bal ve ari poleni karisik karisim bir cay kasigi sabahlari yedim.
folik asit yanina d vitamini hapi da kullandim
pizzaci da calsiiyorum o yuzden cok hazir yiyordum . daha cok dogal ve ev yemegi yemege ozen gosterdim .
ovulasyon dan araligim 6 gundu . 2. gunu 4. gunu ve ovuslasyon gununu degerlendirdim.
%98 kadinlarin 12-14. gun cift cizgiyi goruyormusEvet evet bencede hemen ümitsizliğe kapilmayayim
Aralık ayı bi bana umut olamadı sanırımhayirli olsun
diger aylari bilmiyorum ama masallah aralik ayi cok guzel
Yumurtlamanin demi. Benim daha 6 gün geçti%98 kadinlarin 12-14. gun cift cizgiyi goruyormus
Testte zorla ikimci cizgiyi ariyorum gözlerim yoruldu%98 kadinlarin 12-14. gun cift cizgiyi goruyormus
Icinizi ferah tutun eminim ki hersey cok guzel olacakTeşekkürler bende saydıklarınızı kullanıyorum umarım bende bu ay gebelik elde ederim bana da dua edin lütfen
aynen yumurtlamadan sonra 12-14 gun sonra .Yumurtlamanin demi. Benim daha 6 gün geçti
Hayırlı olsuunnnn mavi ojelii kızzz2.idrarla böyle cıktı comfort days markada kızlar
Ozann bekle canimm daha çıkar ins vardirdaBenim bu ay yumurtlama da gecikti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?