Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün bir akıntı farkettirmeden kendimde ip gibi uzuyor ve beyaz yumurtlama akıntısı olması imkansız gibi ? Daha 2 gün önce bitti adetim
Canım olabilir, erken yumurtlama var. Her ay aynı zamanda olmazsın zaten. Değerlendir kaçırma ☺️

Canım burda biri daha aynı şeyi yaşamıştı adet söktürücü alıp kullanmayıp sonradan kan testinde değer çıkmaya başladı sen de kan versen iyi olur
Hadi ya sonradan mı yukselmis bn kan verdim degerim sifirdi 5 gün önce ama bu şekilde kuruma çıkmıyordu o zamn o kadar test yaptim

Harika çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin☘️
Ee - Janna - - Janna - bugünkü testi atmamışsın🙈
Kuzum elimdeki surelab cok dengesiz valla ya bi silik cıkarıyor baska yapıyorum daha net cıkarıyor aynı idrarla kafayı yemiş. Eczaneden düzgün bi marka alıp öyle atıyım dedim😂 elimde baska testte kalmadı😝 bugünkünü böyle cıkardı

Eklentiler

• 4BD5F356-CDF2-4406-83A6-52E54E697329.jpeg
    4BD5F356-CDF2-4406-83A6-52E54E697329.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 96
Kuzum elimdeki surelab cok dengesiz valla ya bi silik cıkarıyor baska yapıyorum daha net cıkarıyor aynı idrarla kafayı yemiş. Eczaneden düzgün bi marka alıp öyle atıyım dedim😂 elimde baska testte kalmadı😝 bugünkünü böyle cıkardı

Yine de görünüyor canim😍

Eki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredin 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin
Ahh çok tebrik ederim. :) arada ki fark dediğiniz gibi 4 günse gerçekten mucize maşallah. Allahtan umut kesilmez. İlkini yaptığınızda adet tarihiniz geçmiş miydi?

Gunaydinlar herkese 🥰
benim 8. gunum ovulasyondan sonra . bugun aksam 6 gun erken olan testlerden birini yaptim. hafif bir cizgi gordum . sonra digital testler yaptim ama onlar negatif cikti .
bakalim onumuzde ki gunlerde giderek koyulasir insallah 🙏🏼

A78AF025-4E17-44E5-AB7C-C8AAEDA15C0B.jpeg

Eklentiler

• FBA6FCD7-742C-42B2-9812-FF1A5677142E.jpeg
    FBA6FCD7-742C-42B2-9812-FF1A5677142E.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 94
Hayırlı olsun
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı acaba
İlişki günleri nasıl oldu acaba
2. Aydın canım . Ovulasyon testi kullanmaya çalıştım ama yumurtlama görememiştim umudum yoktu pek . Adetlerim düzenlidir yumurtlama olabilecek günleri değerlendirdik sadece.

Evet canım nerdeyse 1 hafta sonra
Benkinede 5 gün oldu kan vereli ama o zamn test yaptığımda hiç silik çizgi yoktu ilk testi kan verdikten birgün sonra yaptım çıktı çıkar mıydı acaba birgün sonrada olsa

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.jpg
    Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.jpg
    402,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım korkma bunlar herkeste olacak diye birşey yok ben oğluma hamileyken hiç birini yaşamadım bunda da adet tarihimden önce az bişey oldu ama şuan bende de sadece ara ara halisizlik dışında bi belirti yok. İzlediğim videolarda belirtilere göre değerlendirmeyin her vücut aynı değil diyor güvendiğim doktorlar. Korkma
Teşekkürler canım

Doktor direkt kimyasal mi takip edelim diyince korktum. Çok sağol canim

Benkinede 5 gün oldu kan vereli ama o zamn test yaptığımda hiç silik çizgi yoktu ilk testi kan verdikten birgün sonra yaptım çıktı çıkar mıydı acaba birgün sonrada olsa
Sabah ilk idrarda daha net çıkar tabiki ama belli de olmuyor ki. İstersen tekrar kan ver garanti olsun

Back