Hiç bişey olmaz aşının gebeliğe etkisi yokKızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba
Gecen ay 9 gün geçmişti adetim ama kist var demişti doktor ondan demişti 5 gün önce gittiğimde de kist kayıp olmuş neden gecikiyor ki acaba gebelik te yok demiştiSabah ilk idrarda daha net çıkar tabiki ama belli de olmuyor ki. İstersen tekrar kan ver garanti olsun
Canım Cook sevindim gözün aydın olsun ya maşallah değerin de coook iyiEki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredinAllah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım senin de gözün aydın :) İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza :)Canım Cook sevindim gözün aydın olsun ya maşallah değerin de coook iyi
Bencede canimmmAynn vereyim olmadı bugün ya varsa var yoksa yok artık grip oldum ilaç bile içemiyorum korkudan
Bunu bende merak ediyorum..Kızlar bata 7 gun var. Biz is sebebi ile eşimle ayri kaldik regl bitimi ve yumurtlama sancisinin yarınında birlikte olabildik pek umudum yok ama ben regl sonundaki iliskiden supheliyim regl bittikten sonra kasık ağrım devam etti. Hafif bas donmeleri yasadim ve grip oldum bizim ailede genetik grip ile belli ediyor kendini. Az once de bu saatte turşu yerken buldum kendimi. Regl bitimi gebe kalan var mi aranizda
Kan verecm simdiBencede canimmm
Kan verecm simdi
Daha çok var ama canım cikmazkiBende bugün test yaptim uyanir uyanmaz bata 8 gün var ama bazılarının cikiyor diye. Yine negatif
Bazilarinin çıkıyorDaha çok var ama canım cikmazki
Daha çok var ama canım cikmazki
benm de 7 gunum var bat a , hafif bir cizgi gordum bugun . sabah tekrarlicam bakalim ne cikicakBazilarinin çıkıyor
Bazilarinin çıkıyor
Bende gordummbenm de 7 gunum var bat a , hafif bir cizgi gordum bugun . sabah tekrarlicam bakalim ne cikicak
Canım beta 3000 civarı olmaliCanlarım kese ne zaman görünecek biliyor musunuz? Doktorum yarın kan ver ona göre muayene gününü belirleyelim dedi de
Evvet canim senin goruluyo cizgin ins koyulaşır da vardirrrrbenm de 7 gunum var bat a , hafif bir cizgi gordum bugun . sabah tekrarlicam bakalim ne cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?