Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook teşekkür ederim canım 😍🌸Kendimizi o kadar salmıştıkki inan ne zamanlar birleşme oldu hatırlamıyorum bile 😀 ama şunu biliyorum 3 kasım adet günüm 17kasım yumurtlama günlerimdi GÜYAAA 😀 ben bu zamanda 2 güne bir denedim 2 kere felan sonrada bırakmıştım meğersem geç yumurtlamışım zaten pkoluyum ben hiç yumurtlama nedir bilmezdim kullandığım otlar sayesinde 2aydır yumurtlama görüyordum 2.ayımda tuttu 🤲🏻❤️
Ne kullandın peki? Sağlıklı ilerlesin inşallah kuzum

Kızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba 🥺

Kızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba 🥺
Gebeliğini bilmeden çok asi vurulan insanları duydum varsada bişe olacağını zannetmiyorum endişelenme canım doktorlar da bununla ilgili sakıncalı bişe söylemiyo

Belirtileriniz var mı?
Özellikle geceleri inceden mide karışması gibi bir şey göğüslerim hassaslasti 1 haftadır vücudumda çok fazla sivilcelenme ve gaz var 2-3 gecedir de sıcak basıyor uyuyamıyorum kaşınıyorum bunaldikca bugün de kabız oldum belkide adet öncesi belirti ama bilmiyorum

O belirtileri illa olcak diye bekleme. Ben oğluma hamile kalmak isterken 4 ay uğraştım sürekli belirti kovaladım. 5.ay saldım hiç yumurtlama bile takip etmedim belirti falanda yoktu adet olcam sanıyordum hamile olduğumu öğrendim.
Allah bağışlasın

İyi bari korkuyorum bazen de oyuzden

Doktora bir sor derim
Asi olunca 2-3ay bekleyin diyorlar sanki
Benim ilk dozunda. Cerrahi işlem görecem diye doktor izin vermişti Cok işimiz var ol hemen demişti.

Sıkıntı olmaz inşallah ama sen hemen doktoruna sor

Kızlar merhaba ☺️Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı

Alıntı
Bugün erken gebelik testi birkaç gün sonra da normal gebelik testi yapabilirsin yada direkt kan verebilirsin ama bu günlerde değer çok düşük çıkacağı İçin 2-3 gün arayla yine kan testi yapman gerekecek gebelik belirtisi olabilir canım

Bakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısı

DHA eşime diyemedim carsamba test yapayım da artmissa yine ozaman diyeyim diyorum korkuyorum. Şuan. Birşey olıcak diye
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Mide bulantısı yok
Koku hassasiyeti yokk.bunlar olmayınca şüphe ettim

Kasık ağrısı karında değişik hareketlenme var anca birde yorgunluk var anca
Canım korkma bunlar herkeste olacak diye birşey yok ben oğluma hamileyken hiç birini yaşamadım bunda da adet tarihimden önce az bişey oldu ama şuan bende de sadece ara ara halisizlik dışında bi belirti yok. İzlediğim videolarda belirtilere göre değerlendirmeyin her vücut aynı değil diyor güvendiğim doktorlar. Korkma

Yok canım bi arkadaşım hamileliğin ilk günleri 1. Dozunu oldu 2. Ay da 2. Dozunu sorun olmuyor ayrıca ben birkaç doktora sorum eğer aşı olmadıysan ve hamileysen hemen aşı yapmanı istiyorlar çünkü covid de bebeğe bişey olmuyor ama hamile kadın çok hastalanıyor korkma bişey olmaz

D9F45150-D984-4555-8F2F-28BEC9B4D09C.jpeg

Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredin 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin

Vala inanmam bende artık ya bende resmen göründü geçen ay bir şey oldu ama ne oldu anlamadım bende olamadı galiba yani çünkü ben adetten sonra yaptım atmadım ertesi güne kadar bekledi çizgi adına hiç bir şey yok yani sanirim olamadı ve adet oldum işte o yüzden bende almadım ovu testi işte öle canım hayirlisi neyse o olsun hakkımızda ❤️🤗
Amin canım beklicez artikk bakalimmm

Back