- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 18
- 29
Çok sabırsızlık yaşıyorum bat a 10 gün kala test yapmaya başladım o gelene kadar belki bukurum dedim ama iki yere sordum yoktu mecbur sipariş verecem artık28 tl trendyolda canım 50 tlye tamamla predictor early al bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sabırsızlık yaşıyorum bat a 10 gün kala test yapmaya başladım o gelene kadar belki bukurum dedim ama iki yere sordum yoktu mecbur sipariş verecem artık28 tl trendyolda canım 50 tlye tamamla predictor early al bence
Aynı benÇok sabırsızlık yaşıyorum bat a 10 gün kala test yapmaya başladım o gelene kadar belki bukurum dedim ama iki yere sordum yoktu mecbur sipariş verecem artık
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün bir akıntı farkettirmeden kendimde ip gibi uzuyor ve beyaz yumurtlama akıntısı olması imkansız gibi ? Daha 2 gün önce bitti adetim
Bir fikrini var mı ?Aynı ben![]()
Ama sanki kendimi hamile gibi hissediyorum ve bunu ilk defa yaşıyorum yani psikolojik olsa sürekli yasarim demi amaAynı ben![]()
Ne kullandın peki? Sağlıklı ilerlesin inşallah kuzumÇoook teşekkür ederim canımKendimizi o kadar salmıştıkki inan ne zamanlar birleşme oldu hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorum 3 kasım adet günüm 17kasım yumurtlama günlerimdi GÜYAAA
ben bu zamanda 2 güne bir denedim 2 kere felan sonrada bırakmıştım meğersem geç yumurtlamışım zaten pkoluyum ben hiç yumurtlama nedir bilmezdim kullandığım otlar sayesinde 2aydır yumurtlama görüyordum 2.ayımda tuttu
![]()
Amiin canm hepimize inşallahİnşallah canimm allah hayırlısiyla nasip eder inşallah bu zorlu günler de gecer![]()
Gebeliğini bilmeden çok asi vurulan insanları duydum varsada bişe olacağını zannetmiyorum endişelenme canım doktorlar da bununla ilgili sakıncalı bişe söylemiyoKızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba![]()
Belirtileriniz var mı?Bende kendimden şüpheliyim bu konuda aynı şekilde olduysa adetten sonra oldu ama hislerim doğruysa hamileyim gibi hissediyorum bat a 5 gün var bakalım yakında belli eder kendini
Özellikle geceleri inceden mide karışması gibi bir şey göğüslerim hassaslasti 1 haftadır vücudumda çok fazla sivilcelenme ve gaz var 2-3 gecedir de sıcak basıyor uyuyamıyorum kaşınıyorum bunaldikca bugün de kabız oldum belkide adet öncesi belirti ama bilmiyorumBelirtileriniz var mı?
Allah bağışlasınO belirtileri illa olcak diye bekleme. Ben oğluma hamile kalmak isterken 4 ay uğraştım sürekli belirti kovaladım. 5.ay saldım hiç yumurtlama bile takip etmedim belirti falanda yoktu adet olcam sanıyordum hamile olduğumu öğrendim.
Doktora bir sor derimKızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba![]()
Bugün erken gebelik testi birkaç gün sonra da normal gebelik testi yapabilirsin yada direkt kan verebilirsin ama bu günlerde değer çok düşük çıkacağı İçin 2-3 gün arayla yine kan testi yapman gerekecek gebelik belirtisi olabilir canımKızlar merhabaBen bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı
Alıntı
Canım korkma bunlar herkeste olacak diye birşey yok ben oğluma hamileyken hiç birini yaşamadım bunda da adet tarihimden önce az bişey oldu ama şuan bende de sadece ara ara halisizlik dışında bi belirti yok. İzlediğim videolarda belirtilere göre değerlendirmeyin her vücut aynı değil diyor güvendiğim doktorlar. KorkmaBakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısı
DHA eşime diyemedim carsamba test yapayım da artmissa yine ozaman diyeyim diyorum korkuyorum. Şuan. Birşey olıcak diye
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Mide bulantısı yok
Koku hassasiyeti yokk.bunlar olmayınca şüphe ettim
Kasık ağrısı karında değişik hareketlenme var anca birde yorgunluk var anca
Canım burda biri daha aynı şeyi yaşamıştı adet söktürücü alıp kullanmayıp sonradan kan testinde değer çıkmaya başladı sen de kan versen iyi olurKarartma olan ilk yaptığım dklar
Yok canım bi arkadaşım hamileliğin ilk günleri 1. Dozunu oldu 2. Ay da 2. Dozunu sorun olmuyor ayrıca ben birkaç doktora sorum eğer aşı olmadıysan ve hamileysen hemen aşı yapmanı istiyorlar çünkü covid de bebeğe bişey olmuyor ama hamile kadın çok hastalanıyor korkma bişey olmazKızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba![]()
TebriklerEki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredinAllah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım beklicez artikk bakalimmmVala inanmam bende artık ya bende resmen göründü geçen ay bir şey oldu ama ne oldu anlamadım bende olamadı galiba yani çünkü ben adetten sonra yaptım atmadım ertesi güne kadar bekledi çizgi adına hiç bir şey yok yani sanirim olamadı ve adet oldum işte o yüzden bende almadım ovu testi işte öle canım hayirlisi neyse o olsun hakkımızda![]()