Saat geçince çıkıyorsa kuruma olabilir canimmm. Sen en iyisi kan ver için raht etsin canimYok canm elimde ama birinde çıkıyor birinde çıkmıyor sonradan çıkıyor bu beni sasirtiyo bugün iki test yaptım ikiside aynı mrka birinde var birinde yok nasıl isse
Yok elimde şuan ama doktorla görüştüm testleri attım anlatım yok dedi bütün sevkim kirildi
Canım olabilir, erken yumurtlama var. Her ay aynı zamanda olmazsın zaten. Değerlendir kaçırmaArkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün bir akıntı farkettirmeden kendimde ip gibi uzuyor ve beyaz yumurtlama akıntısı olması imkansız gibi ? Daha 2 gün önce bitti adetim
Aslında denemede değil ilk ay korunmasız ilişki olduHsyirlidi olsun canım sıkıntı yapma kaç aydır deniyosunuz
Hadi ya sonradan mı yukselmis bn kan verdim degerim sifirdi 5 gün önce ama bu şekilde kuruma çıkmıyordu o zamn o kadar test yaptimCanım burda biri daha aynı şeyi yaşamıştı adet söktürücü alıp kullanmayıp sonradan kan testinde değer çıkmaya başladı sen de kan versen iyi olur
Harika çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredinAllah isteyen herkese nasip etsin
Olur ozamn canım daha. Sıkma kendini. Ama sen kan ver yinedeAslında denemede değil ilk ay korunmasız ilişki oldu
Kuzum elimdeki surelab cok dengesiz valla ya bi silik cıkarıyor baska yapıyorum daha net cıkarıyor aynı idrarla kafayı yemiş. Eczaneden düzgün bi marka alıp öyle atıyım dedim
Kuzum elimdeki surelab cok dengesiz valla ya bi silik cıkarıyor baska yapıyorum daha net cıkarıyor aynı idrarla kafayı yemiş. Eczaneden düzgün bi marka alıp öyle atıyım dedimelimde baska testte kalmadı bugünkünü böyle cıkardı
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredinAllah isteyen herkese nasip etsin
Ahh çok tebrik ederim. :) arada ki fark dediğiniz gibi 4 günse gerçekten mucize maşallah. Allahtan umut kesilmez. İlkini yaptığınızda adet tarihiniz geçmiş miydi?Eki Görüntüle 2969552
Evet canım ama surelab almayın hiç tavsiye etmiyorumYine de görünüyor canim
Hala geçmedi canım 17 aralıkAhh çok tebrik ederim. :) arada ki fark dediğiniz gibi 4 günse gerçekten mucize maşallah. Allahtan umut kesilmez. İlkini yaptığınızda adet tarihiniz geçmiş miydi?
Aynn vereyim olmadı bugün ya varsa var yoksa yok artık grip oldum ilaç bile içemiyorum korkudanOlur ozamn canım daha. Sıkma kendini. Ama sen kan ver yinede
2. Aydın canım . Ovulasyon testi kullanmaya çalıştım ama yumurtlama görememiştim umudum yoktu pek . Adetlerim düzenlidir yumurtlama olabilecek günleri değerlendirdik sadece.Hayırlı olsun
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı acaba
İlişki günleri nasıl oldu acaba
Evet canım nerdeyse 1 hafta sonraHadi ya sonradan mı yukselmis bn kan verdim degerim sifirdi 5 gün önce ama bu şekilde kuruma çıkmıyordu o zamn o kadar test yaptim
Benkinede 5 gün oldu kan vereli ama o zamn test yaptığımda hiç silik çizgi yoktu ilk testi kan verdikten birgün sonra yaptım çıktı çıkar mıydı acaba birgün sonrada olsaEvet canım nerdeyse 1 hafta sonra
Teşekkürler canımCanım korkma bunlar herkeste olacak diye birşey yok ben oğluma hamileyken hiç birini yaşamadım bunda da adet tarihimden önce az bişey oldu ama şuan bende de sadece ara ara halisizlik dışında bi belirti yok. İzlediğim videolarda belirtilere göre değerlendirmeyin her vücut aynı değil diyor güvendiğim doktorlar. Korkma
Sabah ilk idrarda daha net çıkar tabiki ama belli de olmuyor ki. İstersen tekrar kan ver garanti olsunBenkinede 5 gün oldu kan vereli ama o zamn test yaptığımda hiç silik çizgi yoktu ilk testi kan verdikten birgün sonra yaptım çıktı çıkar mıydı acaba birgün sonrada olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?