Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de en küçük kız kardeşime annem 38 yaşında alkollü olduğu gece kaldı 🤣🤣
Yaaa 😂😂😂o da iyimiş çevremde öyle örnekler var ama ne bilim ben pek alkol alan biri değilim o yüzden ayık kalır mıyım bilemiyorum kırmızı şarap 🍷 içtim en fazla 😂ama tedavilerimi falan olayım en son çare ona başvururum 😂

Kizlar size bisey dicem şimdi bir arkadaşıma soylerken aklima geldi ben prima kulubune uyeyim uygulaması yüklü oradan her gun girip puan biriktiriyorum o puanlarla bez alınabiliyor ayni zamanda her ay cekilis var 1 yillik bebek bezi icin birde aldığınız bez fişlerini girip yine puan kazanabiliyorsunuz link yasak mi bilmiyorum ama paylasayim hepimiz birer anne adayiyiz sonucta simdiden puan biriktirmekten hic zarar gelmez 😍

Selamlar
İlk korunmasız ilişkim sonucu bu ay bi acaba gebelik olabilir mi merakı yaşarken topiği gördüm.
Sizinle beklicem ben de bakalım. Bi önceki regl tarihimi bilmiyorum. Tahminen bat 22 aralık vs olabilir.
Herkesin gönlünden geçene kavuştugunu görürüz umarım🙏

İnsalllh canım bende kullanmadım ovulasyon çok stres yaptı bende. İki güne bir degerlendirdik..sende sonra silik cizgiyede inanmıyorum artık canimm 😀
Vala inanmam bende artık ya bende resmen göründü geçen ay bir şey oldu ama ne oldu anlamadım bende olamadı galiba yani çünkü ben adetten sonra yaptım atmadım ertesi güne kadar bekledi çizgi adına hiç bir şey yok yani sanirim olamadı ve adet oldum işte o yüzden bende almadım ovu testi işte öle canım hayirlisi neyse o olsun hakkımızda ❤️🤗

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
Ben öyle böyle şeylere inanırım sana diye bileceğim tek şey evi güzelce arayın en olmadık bi yerden bile çıkabilir yada Muska olmayabilir üstünüze yapılan bi büyü olabilir onun için çok çok iyi bi hoca bulup o büyüyü bozdurun evde Yasin okusun ayetel kusi nas felak okusun bi arkadaşım anlattı onun arkadaşının çocuğu olmuyomuş tedaviler tüp bebekler doçentler profesörler diye gezmiş en sonunda bunun annesi bunu hocaya okutup üfletmeye götürüyor eski zaman insanı ya böyle şeylere fazlaca inanır hoca nasıl anladıysa sen de büyü var demiş oda dualar vs ederek o büyüyü bozuyo hoca da çok bilmiş ermiş gibi bi şeymiş eski zamanda olan bi şey sonra çocuğu oluyo bunun böylelikle kurtuluyor

Kizlar size bisey dicem şimdi bir arkadaşıma soylerken aklima geldi ben prima kulubune uyeyim uygulaması yüklü oradan her gun girip puan biriktiriyorum o puanlarla bez alınabiliyor ayni zamanda her ay cekilis var 1 yillik bebek bezi icin birde aldığınız bez fişlerini girip yine puan kazanabiliyorsunuz link yasak mi bilmiyorum ama paylasayim hepimiz birer anne adayiyiz sonucta simdiden puan biriktirmekten hic zarar gelmez 😍
Canım ben uygulamayı indirdim ama nedense üye olamıyorum bilgileri giriyorum kaydetmiyor

Farkli markalarda çıktıysa gebesindir canimm hepsinde kuruma olacak değil ya. Elinde varsa yap bide ovu canimm
Yok canm elimde ama birinde çıkıyor birinde çıkmıyor sonradan çıkıyor bu beni sasirtiyo bugün iki test yaptım ikiside aynı mrka birinde var birinde yok nasıl isse

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.jpg
    Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.jpg
    402,6 KB · Görüntüleme: 60
Suan puan biriktiyorum 350 puanim falan oldu onlar birikince bez alinabiliyormus birde cekiliss katiliyorm belki cikar 🥰 firsat buldukca kisa videolari testleri var onlara katiliyorm 3-5 puan veriyor
Bebişi olan bir arkadaşım simdi aldigi bez fişlerini yükledi onun sonucunu yazarim🤗

Bakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısı

DHA eşime diyemedim carsamba test yapayım da artmissa yine ozaman diyeyim diyorum korkuyorum. Şuan. Birşey olıcak diye
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Mide bulantısı yok
Koku hassasiyeti yokk.bunlar olmayınca şüphe ettim

Kasık ağrısı karında değişik hareketlenme var anca birde yorgunluk var anca
O belirtileri illa olcak diye bekleme. Ben oğluma hamile kalmak isterken 4 ay uğraştım sürekli belirti kovaladım. 5.ay saldım hiç yumurtlama bile takip etmedim belirti falanda yoktu adet olcam sanıyordum hamile olduğumu öğrendim.

Back