- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Bez için kaç puan lazım acaba. Baya birktirmişsinSuan puan biriktiyorum 350 puanim falan oldu onlar birikince bez alinabiliyormus birde cekiliss katiliyorm belki cikarfirsat buldukca kisa videolari testleri var onlara katiliyorm 3-5 puan veriyor
NegatifKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Test yap istersen biKızlar adetim 4 gün geçti kabızlık ve kasikta batma ve belimde adet olacak misim gibi sancı da var benim gibi belirti yaşayıp hamile kalan var mı
Canım pik görünüyor değerlendirme yapın mutlaka, zaten döngün 35 günse şuan pik olması gayet normal hatta 8. Gün pik olamaz mutlaka değerlendir yani8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesef, pko da yok bende öyle söylediler hormonlara da bakıldı
Kafam çok karışık :) sanmıyorum gebelik olduğunu 8.gün erken değil mi benim en az 35 gün sürüyor döngülerim genelde
Yine de gebelik testi yapacağım, sıvı tüketimi ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı nasıl yapayım, laboquick ovulasyon testlerinin yanında verilen laboquick gebelik testi var elimde
Aslinda yapacaktım ama Negatif görürüm diye tedirginim 1-2 gün daha geçsin inşallah yaparımTest yap istersen bi
14-15-16.günü değerlendirdik, eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz şu an, zaten o yüzden test işine girmiştim yoksa günaşırı değerlendirip kafayı hiç testle vs yormamak en iyisi olurduCanım pik görünüyor değerlendirme yapın mutlaka, zaten döngün 35 günse şuan pik olması gayet normal hatta 8. Gün pik olamaz mutlaka değerlendir yani
Maaşallah yaa Allah nazarlardan saklasınŞaka gibi ama benim adetim bugünle birlikte 12 gün gecikti adet gecikmemin 5.günü kan testi verdim 0.2 ydi bekledim 5 gün sonra yani gecikmemin 10.günü tekrar doktora gittim adet söktürücü versin diye ilaçdan önce tekrar betaya bakalım dedi ve mucize gibi çıktıRabbim hepinizede nasip etsin bu duyguyu
28 tl trendyolda canım 50 tlye tamamla predictor early al bence15 liraydı evde 3 kaset test vardı kullandım ama daha 5 gün var çıkmadı bunu da niyeyse almadım
Kız ne bekliyosun yapsana testAy- Janna - ben 1 aralıkta yumurtam çatlamış mı diye kontrole gitmiştim doktor çoktan çatlamış form değiştirmiş yumurta demişti. Senle tarihlerimiz aynı sayılır. Sadece ben test yapmaya korkuyorum Göğüslerde dolgunluk, göğüs ucu çevresinde yeşil damarların belirginleşmesi, ara ara kasık ağrısı ne ararsan var Cuma’ya kadar beklemek istiyorum ama çarşamba akşamını çıkarırsam iyi
Akıntı uzayan şeffaf ve sıvımsı şekildeyse yumurtlama başlarken oluyor bu akıntı, çatlama sonrası şeffaf değil mat bir akıntı oluyor bende14-15-16.günü değerlendirdik, eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz şu an, zaten o yüzden test işine girmiştim yoksa günaşırı değerlendirip kafayı hiç testle vs yormamak en iyisi olurduhayırlısı bakalım nasipte varsa olur zaten.. 14.gün çatlama olduğuna emin gibiyim o günki akıntı ve her zaman olan ovulasyon ağrısından dolayı
Aynen canım o uzayan akıntı olduktan kısa süre sonra yumurta tüplere atılıyor yani çatlıyor sanırım, geçen ay da ondan 14 gün sonra adet olmuştumAkıntı uzayan şeffaf ve sıvımsı şekildeyse yumurtlama başlarken oluyor bu akıntı, çatlama sonrası şeffaf değil mat bir akıntı oluyor bende
Dediğiniz ilişki günleri çatlamayı da kurtarır büyük ihtimalle
Lh teste devam edin t çizgisi silinince çatlama olmuş demektir.Çatlama olduğu günü 1 sayınca 15. Gün regl oluyorum ben
Bu hesaba ve çatlamaya göre net regl gününü de bilmiş olursun canım
Genelde yumurtlamadan sonra 7.gün yapılıyor kuzum. Hamilelik varsa yüksek kalabiliyor ama kesin değil bazılarının progesteronu düşüyor hamilelikte ve ek olarak progestan fitiller kullanmaları gerekiyor mesela bebek düsmemesi icin. Yanı yumurtanın catladıgını anca 7-8 gün sonra yaptırırsan anlarsınProgestan kac gune kadar yüksek kalıyo acaba adete kadarmıkı
Hayırlı olsunŞaka gibi ama benim adetim bugünle birlikte 12 gün gecikti adet gecikmemin 5.günü kan testi verdim 0.2 ydi bekledim 5 gün sonra yani gecikmemin 10.günü tekrar doktora gittim adet söktürücü versin diye ilaçdan önce tekrar betaya bakalım dedi ve mucize gibi çıktıRabbim hepinizede nasip etsin bu duyguyu
Sürpriz yaptı bize teyzesiiiHayırlı olsunne kadar güzel bi süprizle gelmiş minik, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Çoook teşekkür ederim canımMaaşallah yaa Allah nazarlardan saklasınAdet günlerine yakın değerlendirme olmuş muydu?
Bende kendimden şüpheliyim bu konuda aynı şekilde olduysa adetten sonra oldu ama hislerim doğruysa hamileyim gibi hissediyorum bat a 5 gün var bakalım yakında belli eder kendiniKızlar bata 7 gun var. Biz is sebebi ile eşimle ayri kaldik regl bitimi ve yumurtlama sancisinin yarınında birlikte olabildik pek umudum yok ama ben regl sonundaki iliskiden supheliyim regl bittikten sonra kasık ağrım devam etti. Hafif bas donmeleri yasadim ve grip oldum bizim ailede genetik grip ile belli ediyor kendini. Az once de bu saatte turşu yerken buldum kendimi. Regl bitimi gebe kalan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?