Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var gibi canım. Kan vermeden sakin söktürücü icme.bide erken gebelik yapsaydın farklı markadan. Yada direk kan ver canim
Canm bu ay o kadar çok test yaptım ki hep silik çıktı ama sonra cikiyor 2 3 saat gecince ilk başlarda adetten önce kandada çıkmayınca kullanmaya başladım Perşembe günü gittim haftaneye cuma test yaptım sonradan citf çizgi çıktı cumartesi yaptım birşey çıkmadı bugün yine yaptım hemde iki tane birinde çıktı birinde çıkmadı

Kız bu asistan çatlamış yumurtanın sıvısını görmüş olmasın.. Yumurta çatlayınca rahimde sıvı oluyor… Hemen çatladığı gibi akıntı olmuyor sonuçta 😏 Dün mü çatladı..
Bilmiyorum ki, cuma gittim yumurta var dedi, cumartesi pazar ovulasyon testi yaptım çıkmadı, pazartesi de doktora gittim zaten. Ya cuma akşamı çatladı ya da kistti 😂

İiyİmMm canım 24 Aralık tarihim.bu yine erken yumurtladim 10.gunde pik gördüm.sadece gobelik deliğimin orda ağrım oluyo . Oda ara sıra olduğu için başka bı belirtim yok canimmm. Sen nasılsın canimm. Seninnezamn
Analdim canım ben geçen ay ovu testi ilk kukkandim bu ay almadım ya kendi halime biraktim 😄 pozitif testen sonra kanda çıkmayınca 28 Aralık canım benimde bakım nenolur bu ay insAllah güzel haberler alalım hepbirlikte ❤️

Doktoruna catlsyıp catlamadıgını kontrol ettirdin mi? Yada en kötü gidip bi progesteron testi verirsen yumurtanın catlayıp catlamadıgını anlamış olursun canım.
Ay - Janna - - Janna - ben 1 aralıkta yumurtam çatlamış mı diye kontrole gitmiştim doktor çoktan çatlamış form değiştirmiş yumurta demişti. Senle tarihlerimiz aynı sayılır. Sadece ben test yapmaya korkuyorum 😁 Göğüslerde dolgunluk, göğüs ucu çevresinde yeşil damarların belirginleşmesi, ara ara kasık ağrısı ne ararsan var 😁 Cuma’ya kadar beklemek istiyorum ama çarşamba akşamını çıkarırsam iyi 😁

Canm bu ay o kadar çok test yaptım ki hep silik çıktı ama sonra cikiyor 2 3 saat gecince ilk başlarda adetten önce kandada çıkmayınca kullanmaya başladım Perşembe günü gittim haftaneye cuma test yaptım sonradan citf çizgi çıktı cumartesi yaptım birşey çıkmadı bugün yine yaptım hemde iki tane birinde çıktı birinde çıkmadı
Kuruma çizgisi olabilir canım. Söktürücü icemene rağmen adet olmadiysa Yinede içinde şüphe kalmasın canım ya erken gebelik yap yada kan ver canimm..

Analdim canım ben geçen ay ovu testi ilk kukkandim bu ay almadım ya kendi halime biraktim 😄 pozitif testen sonra kanda çıkmayınca 28 Aralık canım benimde bakım nenolur bu ay insAllah güzel haberler alalım hepbirlikte ❤️
İnsalllh canım bende kullanmadım ovulasyon çok stres yaptı bende. İki güne bir degerlendirdik..sende sonra silik cizgiyede inanmıyorum artık canimm 😀

32-38 arası değişiyor genelde.. Bu ay dikkat ettim folik asit vs kullandım ilk defa
, bu arada gebelik testi yaptım tabiki negatif :) bu ay 14 ve 15.gün çok net (afedersiniz) uzayan akıntı dedikleri akıntıdan oldu, önceki aylar bu akıntıdan tam 14 gün sonra adet oluyordum hep. 14.gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik. Testte de 14.günün gecesi epey silik bir sonuç görmüştüm, hatta akıntı+çizgide silinme olunca kesin o gün çatladığını düşünmüştüm. Test koyu devam etse de ben o gün çatladığına inanmak istiyorum 🙈 ben pediatri asistan doktoruyum, kadın doğumcu arkadaşıma sordum biz folikul takibi yaparak ancak anlayabiliyoruz o kadar kolay bi şey değil, testlere para verme boşuna dedi. Hayırlısı bakalım hepimiz için 🤲 tahmin ettiğim çatlama gününden 2 hafta sonra test yapıcam
Bencede testler yanıltmis akintin olduğu gün yumurtlama olmuştur büyük ihtimalle haftaya test yaparsan çıkar bence İnşallah tutunmustur miniğin

Back