Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam yaklaşık 7 aydır deniyorum eşim akdeniz anemisi hastası herhangi bi doktor a da gözükmedik. ilk 1 sene denemek istedik.1 bucuk senedir evliyiz ama , sizce ne yaplım fikir verir misiniz? kendi kafama göre 2 ay önce 1 ay folik asit kullandım sonra onu da bıraktım. 1 aralık bat günüm size adetten 8 gün sonra ovulosyon testi kullansam mı?

Adetim aşırı pıhtılı geldi canım bende atıyorum galiba diye düşündüm affınıza sığınarak söylüyorum yumurta akı gibi geldi hep. İnşallah gitmişlerdir bi daha klomen kullanmıcam 😒
İnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.günde:KK43: delirmemek elde değil

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
S Senemm6456 1 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
N Noonameee 4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
@Emek017 ARALIK
maviss_34 maviss_34 7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
Matmazel - Matmazel - 15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım🙂 Bat 4 Aralık

Kızlar ya beb çok üzgünüm. 2 gün önce rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım üzerine eski kıyafet giydirmişler diye ağlıyordum sonra 2 gögsümdende emzirmeye çalıştım gögsü alıyordu ama emmiyordu tam rüyanın sütüne kasığıma batan ağrıyla uyandım. Sonraki gün gebelik testi yapıyordum rüyamda testi bırakıp gitmişim sonuca bakmadan aklıma geliyor test yaptığım ama bakmadan uyanmıştım. 1 haftadır gaz sancım var fazlasıyla kasığımda batmalar ve akşamları elimi ayağımı kaldıramayacak kadar giren mide bulantılarım var bata 10 gün var. Dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama malesef negatif. Çok üzülüyorum artık ben ya :KK43:

Kızlar duphaston adlı ilacı kacıncı günde baslayabiliyoruz? Ve reçetesiz alınabiliyor mu?

Kızlar ya beb çok üzgünüm. 2 gün önce rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım üzerine eski kıyafet giydirmişler diye ağlıyordum sonra 2 gögsümdende emzirmeye çalıştım gögsü alıyordu ama emmiyordu tam rüyanın sütüne kasığıma batan ağrıyla uyandım. Sonraki gün gebelik testi yapıyordum rüyamda testi bırakıp gitmişim sonuca bakmadan aklıma geliyor test yaptığım ama bakmadan uyanmıştım. 1 haftadır gaz sancım var fazlasıyla kasığımda batmalar ve akşamları elimi ayağımı kaldıramayacak kadar giren mide bulantılarım var bata 10 gün var. Dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama malesef negatif. Çok üzülüyorum artık ben ya :KK43:
Üzme kendini canim muhtemelen çok etkisinde kalıyorsun bu durumun rüyalarına kadar giriyor insallah bu ay bebisin senjnledir test için çok erken regl günü bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu burda kırmızılar gelene kadar umut var o sebeple üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı 😇🌸

Kızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim:KK43:
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü
Sayı olarak ne güzel çok oluşmuş aslında normal ultrasonda mı goruyor bunu

İnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.günde:KK43: delirmemek elde değil
Kuzum doktoruna Letu'yu sorsana onu versin ya da sen al zaten yazsada parayla aliyorsun..Klomen bendede kist yapmıştı Letu bu konuda kanitlanmis.. adetinin 3.ncu gunu sabah aksam 5 gun iciyorsun bende senin gibiydim 2 aydır 14.ncu gunumde çatlama görüyorum saglikli gelişim ve çatlama oldu

Vajinal ultrasonda gördü kuzum ben kücük kücük siyah delikler gördüm sadece tabi doktor yorumladı
Yumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememisti

Kuzum doktoruna Letu'yu sorsana onu versin ya da sen al zaten yazsada parayla aliyorsun..Klomen bendede kist yapmıştı Letu bu konuda kanitlanmis.. adetinin 3.ncu gunu sabah aksam 5 gun iciyorsun bende senin gibiydim 2 aydır 14.ncu gunumde çatlama görüyorum saglikli gelişim ve çatlama oldu
Canım bidahaki ay bana direk iğne dedi ama Letuyu soracağım doktoruma haftaya gittiğimde. En kötü kendim alır kullanırım iğnede suan icin cok ileri boyut geliyor bana bilmiyorum.

Yumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememisti
Allah allah gerçekten mi? Acaba yanlıslıkla rezervime mi baktı ne yaptı bu doktor🤭 ama toplam rezervimde 35 tane yumurta değildir herhalde sonucta amh sonucum 4.97 cıkmıstı temmuz ayında

X