- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Ya zaten cok isteyince maniler oluyorInsallah..
3. Yu istedik sonra dusuk olunca acisi kaldo daha da cok istiyorum artık insallah nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten cok isteyince maniler oluyorInsallah..
3. Yu istedik sonra dusuk olunca acisi kaldo daha da cok istiyorum artık insallah nasip olur
İyiyim çok şükür canim sen nasılsın benim bu ay da olmadı kuzu sonraki aya kısmet insallah olsun öyle düşünme Rabbım ol deyince güzelleşiyor herşeyYaa canim epeydir görüşemiyoruz nasılsın, ne var ne yok ne durumdasın? Ben bu ay degerlendiremedim pek ama Rabbim bilir tabi olacagi varsa olur
Hamilelikte zararli mıdır bilmem ama ben sigarayı biraktigimda bunu cok tuketmistim bir bardağa koyup kuruyemiş gibi yiyordumOoo sigarayı bi kere unut artik yok o..
Hiçbirşey yiyemezsen kuruyemiş ye. Bol su cok önemli birde
Maşallah canım ben öyle hissediyorum ki senin ilk denemede pozitif haberini alcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHepsi 5.gün embryosu oldu. 7 tanesi 1.kalite, 5 tanesi 2.kalite toplam 12 tane dondurulmuş oldu![]()
Ahhh uyku tutmayınca gece gece neler aseriyor insan bebitom 22 kg la doğuma girmiştim patlayacak gibiydim doguma girmeden bir gece önce bol salçalı spagetti gömmüş insanımSabahları ceviz peynir falan tüketiyorum canım bol bol meyve falanda yiyorum ette tüketiyorum bide cipslerden vazgeçsemgene cips krizi geldi gece gece
Maşallah, amiinn cok saolOglum 7 bucuk kizimda 5 yasinda aynen saglik onemli Allah yoluna koyar insallah canim hayirlisi olsun hakkinda
Sukur bende iyuyim yaramazlık yok.Insallah birdahaki ay a hamile kalırsın canım sagliklaİyiyim çok şükür canim sen nasılsın benim bu ay da olmadı kuzu sonraki aya kısmet insallah olsun öyle düşünme Rabbım ol deyince güzelleşiyor herşey![]()
Hiç tüketmedim ama paketli her gıda düsundurmuyor degil..Hamilelikte zararli mıdır bilmem ama ben sigarayı biraktigimda bunu cok tuketmistim bir bardağa koyup kuruyemiş gibi yiyordum
Cook Amin canim benim Rabbım hic ummadığımız anda taclandirsin hayatımızı niyetimiziSukur bende iyuyim yaramazlık yok.Insallah birdahaki ay a hamile kalırsın canım saglikladimi inşallah güzel şeyler olur bir sürpriz olur
![]()
Evet bende bilemedimHiç tüketmedim ama paketli her gıda düsundurmuyor degil..
10gun sonra yapabilirsin ccanim ,16 araliktaMerhabalar Birşey sormak istiyorum benim adet bitimimden 2gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum .adetliyken yumurtladım çatlatma iğnesini 6aralıkta oldum ben nezaman test yapmalıyım
Canim adetin ne gün .Birde bel ağrısı sanki adete gore bi tık daha belirgin. Goguslerim bir haftadir cok acıyor .dediğim gibi birde kasıklarda batma özellikle solda .. ve gerginlik hissi
Ablam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dediAy kuzucum ya ne çok isterim vallaha peş peşe güzel haberlerimiz olur ama yarın belli eder kendini![]()
Evet cnm kalp.kalbe karsiymis geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştın demi. Bu ay ne durumdasin kuzum İnşallah sağlıklı bı şekilde vardır bebisinBencede biseyler yanlış yoksa.yanlis hatırlıyor olabilir.canim nasılsın tanıdın mi beni?☺
Ay şaka mı buAblam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dediBen aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu
![]()
Ben iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyoBencede biseyler yanlış yoksa.yanlis hatırlıyor olabilir.canim nasılsın tanıdın mi beni?☺
Benim testlerede bı güvencem kalmadı artık burda okuduklarimdan sonra canım bence sende takılma çoğu kişi doktorda yumurta takibi yaptırırken yumurtası olgunlaştığı halde ovu testinde pik olmuyo anlamda da yaşadık aynı örneği. O yüzden ben bıraktım artık almıyorum bence sende gün aşırı değerlendir d vitamini folik asit gibi takviyelerini al hiç kafanı bulandirmaYok yakında baktırdımtest yanlış çıkmıştır inşallah
İnş.. Bende sende öyle hissediyorum aşılama ile gebe kalacaksın inş.. Haber vermeyi unutma.. İnş diğer aylarda artık anne topiğinde olursunMaşallah canım ben öyle hissediyorum ki senin ilk denemede pozitif haberini alcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Olsun geldiği her vakit güzellik ile gelirBen iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyo![]()