• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canim epeydir görüşemiyoruz nasılsın, ne var ne yok ne durumdasın? Ben bu ay degerlendiremedim pek ama Rabbim bilir tabi olacagi varsa olur
İyiyim çok şükür canim sen nasılsın benim bu ay da olmadı kuzu sonraki aya kısmet insallah olsun öyle düşünme Rabbım ol deyince güzelleşiyor herşey 🌸😇♥️

Ooo sigarayı bi kere unut artik yok o..:KK20:
Hiçbirşey yiyemezsen kuruyemiş ye. Bol su cok önemli birde
Hamilelikte zararli mıdır bilmem ama ben sigarayı biraktigimda bunu cok tuketmistim bir bardağa koyup kuruyemiş gibi yiyordum

Eklentiler

• IMG_20211212_223930.jpg
    IMG_20211212_223930.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 27
Sabahları ceviz peynir falan tüketiyorum canım bol bol meyve falanda yiyorum ette tüketiyorum bide cipslerden vazgeçsem🤣🤣 gene cips krizi geldi gece gece
Ahhh uyku tutmayınca gece gece neler aseriyor insan bebitom 22 kg la doğuma girmiştim patlayacak gibiydim doguma girmeden bir gece önce bol salçalı spagetti gömmüş insanım 🙈😂😂

İyiyim çok şükür canim sen nasılsın benim bu ay da olmadı kuzu sonraki aya kısmet insallah olsun öyle düşünme Rabbım ol deyince güzelleşiyor herşey 🌸😇♥️
Sukur bende iyuyim yaramazlık yok.Insallah birdahaki ay a hamile kalırsın canım saglikla🤲 dimi inşallah güzel şeyler olur bir sürpriz olur🤗

Ay kuzucum ya ne çok isterim vallaha peş peşe güzel haberlerimiz olur ama yarın belli eder kendini 🥰🎈
Ablam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dedi😳 Ben aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu😅

Ablam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dedi😳 Ben aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu😅
Ay şaka mı bu😳
Ürperdim resmen :)
Burda böyle hikayeleri çok okumadık mı canım, bekleyip bekleyip sonra ikizleri olanları. Hadi inşallah ne güzel olur🤍

Bencede biseyler yanlış yoksa.yanlis hatırlıyor olabilir.canim nasılsın tanıdın mi beni?☺
Ben iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyo ☺️

Yok yakında baktırdım 🙏 test yanlış çıkmıştır inşallah
Benim testlerede bı güvencem kalmadı artık burda okuduklarimdan sonra canım bence sende takılma çoğu kişi doktorda yumurta takibi yaptırırken yumurtası olgunlaştığı halde ovu testinde pik olmuyo anlamda da yaşadık aynı örneği. O yüzden ben bıraktım artık almıyorum bence sende gün aşırı değerlendir d vitamini folik asit gibi takviyelerini al hiç kafanı bulandirma

Maşallah canım ben öyle hissediyorum ki senin ilk denemede pozitif haberini alcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnş.. Bende sende öyle hissediyorum aşılama ile gebe kalacaksın inş.. Haber vermeyi unutma.. İnş diğer aylarda artık anne topiğinde olursun☺️

Ben iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyo ☺️
Olsun geldiği her vakit güzellik ile gelir🎈

Back