• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr ben bugün adet oldum az öncee😍😍 okadar mutlu oldum ki yıllar sonra ilkkez söktürücü kullanmadan adet oldum🥳🤲🏻🤲🏻 Allahım ağlıcam mutluluktan 🤲❤️😍🥰 her şerde bir hayır var canlarımmm ç😍🥰❤️❤️ Negatif olanlar ben gibi asla sıkmayın canınızı 2022 bomba gibi geliyorrrr🥳🥳🥳 hem çift yılın uğuru ikiz ikiz doğururuz belki😍 hepinizi cok seviyorum❤️ Kocaman gülümseme vakti şimdi🧿❤️🥰
Canimmmm cok guzel yazmissin 2022 hepimiz icin ugur getirecek 🥰😍

Ay şaka mı bu😳
Ürperdim resmen :)
Burda böyle hikayeleri çok okumadık mı canım, bekleyip bekleyip sonra ikizleri olanları. Hadi inşallah ne güzel olur🤍
Hiç şaka değil.. Ben fal bile baktırmayan biriyim… Herkese de karşı olduğumu söylerim ama ablama ben dedim sende kesin birşey var baktıralım…

Bana bakıp direk deyince bende şok oldum😳

Benim testlerede bı güvencem kalmadı artık burda okuduklarimdan sonra canım bence sende takılma çoğu kişi doktorda yumurta takibi yaptırırken yumurtası olgunlaştığı halde ovu testinde pik olmuyo anlamda da yaşadık aynı örneği. O yüzden ben bıraktım artık almıyorum bence sende gün aşırı değerlendir d vitamini folik asit gibi takviyelerini al hiç kafanı bulandirma
Haklısınız ama biz eşimle şu an ayrı şehirlerde yaşıyoruz, o yüzden bizim için testlerin faydalı olacağını düşünüp almıştım.. Hayırlısı bakalım olabildiği kadar değerlendirmeye çalışıyoruz inşallah hepimiz mutlu haberler alırız ❤️

Benim testlerede bı güvencem kalmadı artık burda okuduklarimdan sonra canım bence sende takılma çoğu kişi doktorda yumurta takibi yaptırırken yumurtası olgunlaştığı halde ovu testinde pik olmuyo anlamda da yaşadık aynı örneği. O yüzden ben bıraktım artık almıyorum bence sende gün aşırı değerlendir d vitamini folik asit gibi takviyelerini al hiç kafanı bulandirma
Peki bu kadar koyu çıkarken çatlamasıma daha 1 hafta olma ihtimali yok değil mi birkaç gün içinde çatlar diyebilir miyiz, dediğim gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için haftasonu önemliydi kafam o kadar karışık ki

Olsun geldiği her vakit güzellik ile gelir🎈
Öyle canım şimdiye kadar hep bı bahane ürettim kendimce son kez tek çocukla tatile gidim ehliyetimi alim şu bu derken erteledikce erteledim hepsini yaptım ama bak hala çocuğu yapamadım 🤣 Rabbimin dediği zamanda oluyo biz boşa plan kuruyoruz. O yüzden birşeyleri bahane etmicem artık

Haklısınız ama biz eşimle şu an ayrı şehirlerde yaşıyoruz, o yüzden bizim için testlerin faydalı olacağını düşünüp almıştım.. Hayırlısı bakalım olabildiği kadar değerlendirmeye çalışıyoruz inşallah hepimiz mutlu haberler alırız ❤️
İnşallah kuzum ztn vakti belliyse tek ilişkide de tutuyo ama insanda duramıyo işte araştırmadan.
Peki bu kadar koyu çıkarken çatlamasıma daha 1 hafta olma ihtimali yok değil mi birkaç gün içinde çatlar diyebilir miyiz, dediğim gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için haftasonu önemliydi kafam o kadar karışık ki
Yarın da yap bakalım ona göre belli olur gene beni etiketle bakım yardımcı olim elimden geldiğince 💞

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?

Öyle canım şimdiye kadar hep bı bahane ürettim kendimce son kez tek çocukla tatile gidim ehliyetimi alim şu bu derken erteledikce erteledim hepsini yaptım ama bak hala çocuğu yapamadım 🤣 Rabbimin dediği zamanda oluyo biz boşa plan kuruyoruz. O yüzden birşeyleri bahane etmicem artık
Nasibi değilmiş ki size düşündürmemiş.. İyiki güzel geçirmişsiniz Oğlunuza da doyasıya annelik yapmışsınız.. Her anında ilginiz eksilmemiş.. Çok güzel bence bu tarafından bakıp olacağı zamana kadarki günlerinde kıymetini bilerek geçirin😌

Ben iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyo ☺️
Ayy insallah canim bu ay olur saglikla 🤲 bizim kızla da 4 yas olacak arasi olursa insallah

Nasibi değilmiş ki size düşündürmemiş.. İyiki güzel geçirmişsiniz Oğlunuza da doyasıya annelik yapmışsınız.. Her anında ilginiz eksilmemiş.. Çok güzel bence bu tarafından bakıp olacağı zamana kadarki günlerinde kıymetini bilerek geçirin😌
Zaten hiç pişman olmadım keşke önce biraksaydim korunmayı demedim dediğiniz gibi zaten vakti de değilmiş. Hemen olsun düşüncesindede hicbi zaman değilim benim için en doğru en hayırlı zamanda versin Rabbim. Aynı şekilde burda isteyen dileyen herkese 💞

Ekimde yaşadım canim.. bu ay da değerlendiremedik canim ama belki bir sürpriz olur..amin inşallah 🤲
Nedense içimden şuan hamile oldugun geçti İnşallah öyledir 🥰
Ayy insallah canim bu ay olur saglikla 🤲 bizim kızla da 4 yas olacak arasi olursa insallah
İnsallah kuzum en ideal yaş aslında iki kardeş arası 4 yaş. Benim oğlan canı sağolsun biraz hareketli o yüzden 5 yaş dusunmustum yaş aralığı şuan 6 yaş oldu dur bakalım 7 yaş a doğru gidecek mi 🤣

Kızlar merhaba normalde regl tarihim 11 aralıkdı fakat geç yumurtlama oldu adetimi 1 sayarsak 19. Gün yumurtladım 21. Günde çatlamış oldu şimdi çatlama sonrası 13. Gündeyim idrar testi ne zaman yapabilirim ? 🌸

Kızlar merhaba normalde regl tarihim 11 aralıkdı fakat geç yumurtlama oldu adetimi 1 sayarsak 19. Gün yumurtladım 21. Günde çatlamış oldu şimdi çatlama sonrası 13. Gündeyim idrar testi ne zaman yapabilirim ? 🌸
Bugun yarin yapabilirsin canim

Nedense içimden şuan hamile oldugun geçti İnşallah öyledir 🥰

İnsallah kuzum en ideal yaş aslında iki kardeş arası 4 yaş. Benim oğlan canı sağolsun biraz hareketli o yüzden 5 yaş dusunmustum yaş aralığı şuan 6 yaş oldu dur bakalım 7 yaş a doğru gidecek mi 🤣
Ayy canim insallah ağzın bal yesin🤲
Benim kiz da cok hareketli valla.. ama geçer mi bilmem bu donem cok ara olmasin dedik.hem yasimiz da ilerliyor

Back