Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi yarın olsun da bakalım hayırlısı olmadı aynen bi eczaneden alırım predictoru da alayım bu testlere verdiğimiz paraları geri alabilsek ya keşke .d.d

Hadi hayırlısı inşallah gönlünden gectigi gibi olur olur olur bazen stres yapıyoruz geçiştiriyorum, bir bakmışsın gelmis

Ben de geri sayıma baslamak istiyorum artık..
Ama bu ay geri sayım yapacağım bir tarih yok gibi regl en son 5 gun şaştı
Mecbur belirti kovalayacagim.. Ve tahminen buna 15 gun sonra baslayacagim en erken... cok varmış yaaa

Merhaba. Benimde tahmini bat 25 aralık. Ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Bu ay ilk defa denedik bakalım ne olcak. Hemen olmaz ama kendimi hazırladım bu konuda. Bide ilk hamileliğimde adet belirtisi yaşarken öğrenmiştim hamile olduğumu o yüzden belirti falan kovalamıcam. Çalışmalara devamke. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Belirti var mi farklı olarak hissettiğin?
Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum

Ihihihi bence hamilesin .. Bir cogunu ben yaşadım onceki hamileligimde ve pozitif cikti sonuç.. özellikle göğüslerimin üzerine yatamıyordum ve asiri yemek yiyordum ha bir de gun ortası uykusu..
Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi hadi insallah

Tahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine mi

Tahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine mi
Hahaha gelişine vurup gol olmasını isterdim ama yumurtlamaya dikkat ettim. Daha doğrusu nette programlar var ordan baktım tahmini yumurtlama diye. Ama ben son 1.5 yıldır aşırı düzensiz adet oluyordum bi hastalıkta yoktu kist vs. Ama 18 gün bile sürdüğü oluyordu adetimin. O yüzden düzenli olmadığım için yumurtlamayı da pek bilemiyorum. Bakalım artık ne olcak bi 15 güne belli olur

Ay ne zor işler ya

Evet tatlim çatlamıştir hayırlı olsun bugün onemli bir gün
Canım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice

Eklentiler

• Screenshot_20211212_195913.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20211212_200024.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Yaaaa ağzın bal yesin inşallah uyku değilde dermansızlık var plavı kavururken yoruluyor kollarım okadar halsizimki

Insallah gol olmuştur

M Yaaaa ağzın bal yesin inşallah uyku değilde dermansızlık var plavı kavururken yoruluyor kollarım okadar halsizimki
Oyle gibi geldi bana..
Benim de tatil sonrası asiri dusuk moddaydim halsizdim canim hicbirsey yapmak istemiyordu, bunu da tatil sonrası adapte olamadığım için yaşıyorum sanıyordum.. ama degildi..
Cok az kaldı öğrenmene.. direk test yapacak mısın beklicek misin

İnşallah inşallah yok beklicem ben ya sonra yok çizgi var mı yokmu ay kanmı bktırsam kanda değer düşükmü yükselcekmi hiç o toplara giremem beklemek in iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…