- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Benimki dünden beri yavaş yürü anne kardeşime bişey olmasın diyo karnımı öpüyor sıpa tez zamanda seninde olucak canım inaniyorumAyy evet öyle diyorlar işimiz var daha şimdiden böyleysekıskançlık yok tabi daha bilmiyor kardesi olunca anlicaz onu
Amin amin rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum etmesin inşallahTez zamanda hepimizin sağlıklı bebisleri olsun ❤
Insallah canim senden esinledm ovulasyon sipariş ettim bakalım kısmet artikBenimki dünden beri yavaş yürü anne kardeşime bişey olmasın diyo karnımı öpüyor sıpa tez zamanda seninde olucak canım inaniyorum
Labaquick le ilk denemede oldu benim canım seninde öyle olucak inşallah Allah'ın izniyleInsallah canim senden esinledm ovulasyon sipariş ettim bakalım kısmet artik
Hehh ondan aldım bendeLabaquick le ilk denemede oldu benim canım seninde öyle olucak inşallah Allah'ın izniyle
Regl bittikten 3 gün sonra başladım 12 gün yumurtlama oldu ayın 28 indeHehh ondan aldım benderegl bitiminde mi başladın dongum 32
3 gun kaldi bat a bakalim heveslenmeyeyimBenimde öyleydi ama malesef negatif benim
Benimde öyleydi ama malesef negatif benim
Hadi hayirlisi bakalim etiketlemeyi unutma goremiyorum yoksaKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Evet cok gaz oluyor belirtinin biriside oBende de gaz var ve karnim davul gibi.bu bir belirtimi
Al bendende o kadar vallaAaay deme ben cok korkarım istifra etmekten
Vala canım girmemeye çalışıyorum buraya fazla ama seni merak ettim dün testlerinden dolayı rabbim insAllah güzel sonuçlar almani nasip etsin umudun ümidin boşuna çıkmasın benide etiket yap ölümü duam seninle ve buradaki tüm isteyene canı gönülden hakkında hayırlısı neyse o olsun jannacimKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Takipteyim kuzuuu sonuç çıkınca etiketle, 1 saatte çıkar iki saati bulmazKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Özelde mi veriyorsun kuzu? 1 saate çıkarKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Kuzum doktorumun kendi hemşiresi aldı bugnde biraz yoğunlardı 2 saat beklerim dönmezlerse darlamaya baslarım 1 saat geçti sıanda dönüs olmadıÖzelde mi veriyorsun kuzu? 1 saate çıkar
Canım benım cok sağol iyi ki varsınızVala canım girmemeye çalışıyorum buraya fazla ama seni merak ettim dün testlerinden dolayı rabbim insAllah güzel sonuçlar almani nasip etsin umudun ümidin boşuna çıkmasın benide etiket yap ölümü duam seninle ve buradaki tüm isteyene canı gönülden hakkında hayırlısı neyse o olsun jannacim
Ovulasyon testlerine karşı güvenim kırılıyor benimOvulasyon testi yaptım yine silik. Püf 20 mm yumurta var dedi nasıl silik bu ya.
Merhaba, soldaki dün gece sağdaki bugün öğlen, arada 14 saat var, dün ovulasyon akıntısı ve hafif ağrı da oldu, çatlamış sanki değil mi?Zaten lh grafiğine bakarsan canim bir anda düşmüyor bir gün kadar pik kalıyor bana pik gibi geldi acikcasi
Aslında testle alakası yok, onu çatlatacak hormon salgılanmıyor, bu yüzden testte çıkmıyor.. Zaten çatlamadığı için döllenme olmuyor ve kistleşiyor maalesef. O yüzden teste değil kendime kızıyorumOvulasyon testlerine karşı güvenim kırılıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?