Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende Haziran’dan beri aranızdayım her ay topic topic gezdim ve isim yazdırmayı bıraktım2021 bana beklentisiz veda ettiriyor.. Ama çok şükür 2022 güzel başlayacağım bende İnş bu ay hepinizden güzel haberler alırız..
Bak yenidoğum yapan arkadaşa cesaretimi toplayıp sordum. Sende hemen mi çocuk oldu doğruyu söyle dedim Bende nerde o şans dedi Ben ümidimi kaybedip bıraktığım ay oldu dedi.. Yani kuzum buraları terkedip kafandan bebek işini çıkarıp sosyal hayatına odaklanman gerek
2022 inş sana daha gelmeden güzel haberler ile gelecek..
benim yavrucaklarda 16 da 16 devam ediyor.. İnş böyle devam eder ve ocak sonunda transfer olur.. Bende regl bekliyorum ama 1 damla bile gelmiyor Beklerken gelmiyor beklemiyorken sektirmiyor
Eşimde bu neya cinsel perhiz bedelliden bile uzun oldu diyor

Selam kızlar forumu takip ediyorum bu ay gebelik istiyoduk malesef olmadi dün adet oldum. Bugün sabah hormon tahlilleri yapıldı. Amh kafamı karıştırdı. Sonuçlar nasıl sizce henüz doktorla görüşemedim

Eklentiler

• Screenshot_20211209-190327_Drive.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 39
Bir şey diyebilir miyim? Ağzınızdan bal damlıyor Allah size de en yakın zamanda istediğiniz mutluluğu versin inşallah Bazen bir söz bile motive etmeye yetiyor

kuzummm ne güzel biir haberrr ahhh dua et bizede : (
Canım her gün sabah akşam girip tüm yazıları okuyorum İnan hepimiz için dua ediyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun çift çizgiler koyu koyu olsun kan testleri sevinç çığlığı attırsın inşallah.

Bir şey diyebilir miyim? Ağzınızdan bal damlıyor Allah size de en yakın zamanda istediğiniz mutluluğu versin inşallah Bazen bir söz bile motive etmeye yetiyor
Bilmiyorum ama bu ay içimden bir ses müjdeli haberi alacaksın diyor hadi yeni yıla el ele göbek göbeğe girelim

Canım puru pak pkolusun.. bence vakit kaybetmeden doktora git kist mi var yoksa pko musun net onu öğren.. Yumurta takibi ile bu işi halledebilirisn..

Kızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Kuzu net diyebilirm ki testler giderek silikleşiyor.. Çekme açın ile alakalı sonuncu daha net gibi duruyor ama değil.. Bence öyle yani..

Canım puru pak pkolusun.. bence vakit kaybetmeden doktora git kist mi var yoksa pko musun net onu öğren.. Yumurta takibi ile bu işi halledebilirisn..
İlk cocugumda klomen kullanmıştım bu sefer gitmek hiç içimden gelmiyo ama galiba yine bu tedavi süreçleri olacak. Teşekkür ederim.
Benim 7 aydır deniyoruz 3 kez kimyasal gebelik oluştu. Demekki yumurta kalitesizligindenmis

Aynen femara yumurtanın kalitesini arttıyor bir de inositol içeren inofolic combi gibi takviyeler ile daha kaliteli gebelik elde edebilirsiniz.. Bir de kimyasal oluştu ise bir pıhtılaşma baktırın.. Hatta aspirin kullanarak devam edin sonuçlar çıkana kadar.. DAha önce kimyasal oldu ise zaten çabuk gebelik oluşuyor..

Inofolic combi kullanıyorum 3. Paketteyim. Ekstra folik asit ve vitamin içeren ni hap daha kullanıyorum. Kovidden sonra ara ara aspirin de kullanıyorum. Bugün doktora soyledim 3 kez kimyasal oldu pıhtılaşma testleri yapılsa diye biz onu gebelikten saymıyoruz diyo, özelde yaptırmak lazım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…