Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var ) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

ayyyyyy nasıl sevindimmm rrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Hayir bende hic olmazdi regl agrisi ve gebelik agrisi arasinda cok fark var
E bende oluyordu diyorum işte canım sende olmuyormuş ama bende oluyor kasık ağrısı yani hatta rahim kasılmalarıda olur arada. Suanda oluyor yani. Napıyım ben ayırt edemiyorum o yüzden

Yaaaa inanmak istiyorum ama ne biliyim biliyorsun işte hepimizin dert ay sonu inşallah vardır hepimiz bu ay alırız güzel haber

E bende oluyordu diyorum işte canım sende olmuyormuş ama bende oluyor kasık ağrısı yani hatta rahim kasılmalarıda olur arada. Suanda oluyor yani. Napıyım ben ayırt edemiyorum o yüzden
Testinde gorunuyor zaten oluyorsa gebe isen ondan oluyordur canim bekle bi kac gun daha ben bile 2 gun onceden yaptim emin olmak icin sen erken davrandin birazcik

Kizlar sessiz sizi takip ediyordum bat 18 aralik daha 9 gunum var ama bu ay hic azalmayan bir gogus agrilarim var dokunamiyorum yururken bile aciyor iki gundurde kasiklarimda bir baski var supelendim sabah yani 9 gun varken adet olmama test yaptim belli belirsiz hayalet cizgi gorur gibi oldum ama uyduruyorum heralde dedim testi biraktim bir saat sonra baktigimda boyle olmustu pihtilasma sorunum var o yuzden erken ogrenmem lazim sizce bu bir saat sonra cikan sonuca guvenmelimiyim daha oncede yasadim ama o beyaz cizgi golge gibiydi bu pembe ve baya belirgin suya tuttum ama silinmedi kafam karisti yarin kan vericem ama sizinde bi fikrinizi alayim dedim bide biraz uzun oldu kusura bakmayin

Eklentiler

• 20211209_125030.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 61
Bence var ama bu kadar erken öğrenmen çok çok şaşırtıcı yarın kan ver pıhtılaşma için 6. haftadan önce iğnelere başlaman gerekiyor erken öğrenmen iyi olmuş yani

kuzummm ne güzel biir haberrr ahhh dua et bizede : (

Bence var ama bu kadar erken öğrenmen çok çok şaşırtıcı yarın kan ver pıhtılaşma için 6. haftadan önce iğnelere başlaman gerekiyor erken öğrenmen iyi olmuş yani
Insallah vardir canim 3 tane kaybim var korkuyorum dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim rabbim isteyen herkezin once gobegini sonra hayirlisiyla kucagini doldursun kimseyi evlat acisiyla sinamasin Amin

Kan ver bi o zaman yeniyse belki ondan görünmemiştir testte beta hcg ne baksınlar bilmedin konuda yaz buraya biz yardımcı olmaya çalışırız

Insallah vardir canim 3 tane kaybim var korkuyorum dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim rabbim isteyen herkezin once gobegini sonra hayirlisiyla kucagini doldursun kimseyi evlat acisiyla sinamasin Amin
Amin amiiiiiiinnn.
Hep dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın herkese sağ salim nasip etsin diye.

Adamları iyice korkuttuk desene bizden kaçar oldular gerçi bizimkinin şikayeti yok bazende kaçtı olmuyo değil

Benim de bu ay olmazsa rahim filmi çekilcek.. Ve benim de olmadı bence.. 11. Gün ki testim negatifti.. Hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun olumlu yönden bak kimisinden o rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş tabi bende işe yaramadı malesef filmden sonra 1 hafta ilişkiye girme demişti doktor

Kızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
1. Test varla yok arası
2. Test az biraz daha belirgin
3. Test 2den daha net.
Bence bebişiniz sizinle 12.gün testinizde sizi tebrik etmek için takip ediyor olacağım. Rabbim gönlünüze göre versin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayırlısı olsun olumlu yönden bak kimisinden o rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş tabi bende işe yaramadı malesef filmden sonra 1 hafta ilişkiye girme demişti doktor
Evet öyle diyorlar da işte insanda hep bir korku ya olmazsa diye.. Hepimizin içini kemiren o kötü olumsuz cümle.. Ama umut hep var Allahım tez zamanda nasip etsin bizlere dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…