- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Hayir bende hic olmazdi regl agrisi ve gebelik agrisi arasinda cok fark varKasık ağrısı bende varda geçen ayda vardı yani o belirgin bi fark değil malesef
ayyyyyy nasıl sevindimmm rrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımKozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
E bende oluyordu diyorum işte canım sende olmuyormuş ama bende oluyor kasık ağrısı yaniHayir bende hic olmazdi regl agrisi ve gebelik agrisi arasinda cok fark var
Yaaaa inanmak istiyorum ama ne biliyim biliyorsun işte hepimizin dert ay sonu inşallah vardır hepimiz bu ay alırız güzel haberİnan inanBenim teyzemde hamile olduğunu testte göremedi sonra testi atmadı ertesi gün sabah bakmış kıl gibiydi gördm diyo doktra gitti kan verdi hamileymiş ilk başta çıkmamış onunda bak ertesi gün diyorum kıl gibi çizgiden bilmiş
Testinde gorunuyor zaten oluyorsa gebe isen ondan oluyordur canim bekle bi kac gun daha ben bile 2 gun onceden yaptim emin olmak icin sen erken davrandin birazcikE bende oluyordu diyorum işte canım sende olmuyormuş ama bende oluyor kasık ağrısı yanihatta rahim kasılmalarıda olur arada. Suanda oluyor yani. Napıyım ben ayırt edemiyorum o yüzden
Bence var ama bu kadar erken öğrenmen çok çok şaşırtıcı yarın kan ver pıhtılaşma için 6. haftadan önce iğnelere başlaman gerekiyor erken öğrenmen iyi olmuş yaniKizlar sessiz sizi takip ediyordum bat 18 aralik daha 9 gunum var ama bu ay hic azalmayan bir gogus agrilarim var dokunamiyorum yururken bile aciyor iki gundurde kasiklarimda bir baski var supelendim sabah yani 9 gun varken adet olmama test yaptim belli belirsiz hayalet cizgi gorur gibi oldum ama uyduruyorum heralde dedim testi biraktim bir saat sonra baktigimda boyle olmustu pihtilasma sorunum var o yuzden erken ogrenmem lazim sizce bu bir saat sonra cikan sonuca guvenmelimiyim daha oncede yasadim ama o beyaz cizgi golge gibiydi bu pembe ve baya belirgin suya tuttum ama silinmedi kafam karisti yarin kan vericem ama sizinde bi fikrinizi alayim dedim bide biraz uzun oldu kusura bakmayin
Kuzum bence bugün de akşam 7 de ver kan bak en azından stresin biter. Düstüyse düsmüstür cıktıysada en azından birazda olsa cıkmıstır. Ama aynı yerde ver
2, olduğu gün iğnenin kaçıncı günüydüCanım daha erkende 3 gün arayla yap ancak fark görülüyor rakam yükselebilir bende 2 den yükseldi
kuzummm ne güzel biir haberrr ahhh dua et bizede : (Kozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Bilmiyorum canım 1-2 güne belli olur herhaldeTestinde gorunuyor zaten oluyorsa gebe isen ondan oluyordur canim bekle bi kac gun daha ben bile 2 gun onceden yaptim emin olmak icin sen erken davrandin birazcik
Olur olur olmayan bisey inan cikmiyor zaten sende biliysundur bekle bakalim bi kac gunBilmiyorum canım 1-2 güne belli olur herhalde
Insallah vardir canim 3 tane kaybim var korkuyorum dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim rabbim isteyen herkezin once gobegini sonra hayirlisiyla kucagini doldursun kimseyi evlat acisiyla sinamasin AminBence var ama bu kadar erken öğrenmen çok çok şaşırtıcı yarın kan ver pıhtılaşma için 6. haftadan önce iğnelere başlaman gerekiyor erken öğrenmen iyi olmuş yani
Ay keşke arkadaşım hatta 2022 ilk ayına da razıyım@Hali pek yok bu aralar...
Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarım @Selizay @Yusra30Maviesra @Sasa234 @Dogayikoru @HTCNM @Gizemsu07 @charlottes
Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı?
Kan ver bi o zaman yeniyse belki ondan görünmemiştir testte beta hcg ne baksınlar bilmedin konuda yaz buraya biz yardımcı olmaya çalışırızHiç denemedim ben daha yeni evliyim çok yabancıyım bu konulara. Bir tane forum görmüştüm ateş ölçerek takip ediyorlarmış yumurtlamayı ve hamileliği.ateşim hiç düşmedi adet tarihine yakın düşüyormuş ateş. O yüzden test yapayım dedim 4 gün gecikince ama bişey gözükmüyor
Amin amiiiiiiinnn.Insallah vardir canim 3 tane kaybim var korkuyorum dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim rabbim isteyen herkezin once gobegini sonra hayirlisiyla kucagini doldursun kimseyi evlat acisiyla sinamasin Amin
Adamları iyice korkuttuk desene bizden kaçar oldularValla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyuduçokta üstüne gidince ters tepki yapıyor
Hayırlısı olsun olumlu yönden bak kimisinden o rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş tabi bende işe yaramadı malesef filmden sonra 1 hafta ilişkiye girme demişti doktorBenim de bu ay olmazsa rahim filmi çekilcek.. Ve benim de olmadı bence.. 11. Gün ki testim negatifti.. Hayırlısı bakalım
1. Test varla yok arasıKızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Evet öyle diyorlar da işte insanda hep bir korku ya olmazsa diye.. Hepimizin içini kemiren o kötü olumsuz cümle.. Ama umut hep var Allahım tez zamanda nasip etsin bizlere deeHayırlısı olsun olumlu yönden bak kimisinden o rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş tabi bende işe yaramadı malesef filmden sonra 1 hafta ilişkiye girme demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?