Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee kızlar baska test yapan yok mu ya bugün
canım bi bakarmısın yumurtlama ve catlama olmuş mu ? Eğer olduysa yumurtlama tarihim 3 aralık. Nezaman test yapmalıyım?

Eklentiler

• 57AD14EB-1086-4F64-A90B-B8E5A3B827A9.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 124
@ A R Y A
Off sen süpersin ya ben shop yapmadan koymuştum c bide en taze olan ya biraz daha o yüzden a belki daha belirgin gelmis olabilir ilk etapta kurudugu icin
Evet onlar kurumuş canm foto yanıltıcı olabılıyor ya.
Ilk gebelgmde dr um testımın ılk 5 dakıkasını ıstemstı attım negatif dedi. Sonra çöpe attgm test pozitf olarak bana gulumsuyordu 1 saat sonra herkes dediki ilk 5 dakıka geçerlidir vs vs
Burdan bırkac kısı demstı kı gebelık yoksa ısterse 10 gun dursun genede ıkıncı cızgı cıkmaz dye. Pek ınanmamstm ama oyleyms. Kuruma cızgısı baska hayalet cızgısı baskadır ve bır cok marka denedım. Kuruma cızgısı her testte cıkmıyor..

Umuyorumm hamılesındr sende

Benide eklermisin canım bat 31 Aralık

Ovulasyon testiyle takip etseniz? Onlar net soyluyor yumurtlama gununu.
Hiç denemedim ben daha yeni evliyim çok yabancıyım bu konulara. Bir tane forum görmüştüm ateş ölçerek takip ediyorlarmış yumurtlamayı ve hamileliği.ateşim hiç düşmedi adet tarihine yakın düşüyormuş ateş. O yüzden test yapayım dedim 4 gün gecikince ama bişey gözükmüyor

Canim burda ovulasyon testiyle yumurtlama takibi ile ilgili basliklara bak. Doktor takibinden sonra en garanti yontem bu testler. Ates, akinti takibi vb diger yontemler yaniltabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…