A diyorum. Kan versene sen bacımKızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Kuzum catlatma ignesi var kandırır beni şuan kan:)) 14.güne kadar idrardan devam edicez:)) A ise silikleşiyor demek bu kötü bir şeyA diyorum. Kan versene sen bacımkaç gün var regl ye
Dur panik yapma C yi koyulastrınca gordumKuzum catlatma ignesi var kandırır beni şuan kan:)) 14.güne kadar idrardan devam edicez:)) A ise silikleşiyor demek bu kötü bir şey
canım bi bakarmısın yumurtlama ve catlama olmuş mu ? Eğer olduysa yumurtlama tarihim 3 aralık. Nezaman test yapmalıyım?Ee kızlar baska test yapan yok mu ya bugün
Off sen süpersin yaDur panik yapma C yi koyulastrınca gordum
Canım 3.testten sonra 8 gün say ilk idrarla gebelik testi yap tavsiyem artımed veya laboquick marka kullancanım bi bakarmısın yumurtlama ve catlama olmuş mu ? Eğer olduysa yumurtlama tarihim 3 aralık. Nezaman test yapmalıyım?
teşekkür ederim canım peki sence yumurtlamışmıyım ?Canım 3.testten sonra 8 gün say ilk idrarla gebelik testi yap tavsiyem artımed veya laboquick marka kullan
Ovulasyon testiyle takip etseniz? Onlar net soyluyor yumurtlama gununu.Emin değilim canım yumurtlama günlerim hep değişiyor
Testlere göre evet canımteşekkür ederim canım peki sence yumurtlamışmıyım ?
Evet onlar kurumuş canm foto yanıltıcı olabılıyor ya.Off sen süpersin yaben shop yapmadan koymuştum c bide en taze olan ya biraz daha o yüzden a belki daha belirgin gelmis olabilir ilk etapta kurudugu icin
1Kızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Ben de sanki 1 i goruyorum, ustunden zaman gecince koyulastigi icin olabilir…Kızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Benide eklermisin canım bat 31 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Hiç denemedim ben daha yeni evliyim çok yabancıyım bu konulara. Bir tane forum görmüştüm ateş ölçerek takip ediyorlarmış yumurtlamayı ve hamileliği.ateşim hiç düşmedi adet tarihine yakın düşüyormuş ateş. O yüzden test yapayım dedim 4 gün gecikince ama bişey gözükmüyorOvulasyon testiyle takip etseniz? Onlar net soyluyor yumurtlama gununu.
Canim burda ovulasyon testiyle yumurtlama takibi ile ilgili basliklara bak. Doktor takibinden sonra en garanti yontem bu testler. Ates, akinti takibi vb diger yontemler yaniltabilir.Hiç denemedim ben daha yeni evliyim çok yabancıyım bu konulara. Bir tane forum görmüştüm ateş ölçerek takip ediyorlarmış yumurtlamayı ve hamileliği.ateşim hiç düşmedi adet tarihine yakın düşüyormuş ateş. O yüzden test yapayım dedim 4 gün gecikince ama bişey gözükmüyor
Teşekkür ederim canımCanım bileğim kadarıyla hızında morfolojisnde sorun yok normal benim bildiğim değerleri ama yine de daha detaylı bilen arkadaşlar vardır onlar da yorum yaparlar ama dediğim değerler normal
İnşallah gelmez adet evet aynıyız sen cumartesi gidecekmisin kan vermeye?kızzz sayi benimde bat yarın biz anlıydık senle
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim burda ovulasyon testiyle yumurtlama takibi ile ilgili basliklara bak. Doktor takibinden sonra en garanti yontem bu testler. Ates, akinti takibi vb diger yontemler yaniltabilir.
Kararsızım ya bilemedim napsam canım ya:/İnşallah gelmez adet evet aynıyız sen cumartesi gidecekmisin kan vermeye?
Bence bekle haftaicine kadarKararsızım ya bilemedim napsam canım ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?