ah kuzum bütün gün 4 klimanın altında hamam gibi ofiste çalısıyorum. Ayak yanımda bütün gün fan çalışıyo :/ sende varmıydı gebelik:/ belirti değl biliyyom ama ufffAyağını sıcak tut 2 gün önce aynı durumu ben de yaşadım geçmiş olsun
Bol bol su iç o zaman şimdilikbüyük ihtimalle öyle zaten bi regl olsaydım ilaç kullanırdımda
Fsh düşük olması gebelik için ideal hatta 5 10 dan yukarısı gebelik için o ay sıkıntı çıkarabiliyor kendimden biliyorum canımKızlar hormonlar hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirler mi fsh 1.63 çıkmış, prolaktin baktırmak için dün tahlil vermiştim döngümün 24. Günüydü neden bu kadar düşük acaba hep 5 civarı cikardi
Psikolojimiz bozulacak gelsin artık bebişlerAynen öyle o düşünceyle yatıp kalkıyoruz
Emin değilim canım yumurtlama günlerim hep değişiyorGeç döllenme geç yumurtlama oluyor aslında. Yumurtladıgınız günden eminseniz geç döllenme değildir.
Diğer değerler de su şekilde fsh 5 6 çıkardı normalde son bir yıldır çok hormon bakırdım doktorlar her şey normal diyordu ilk defa bu kadar düşük tedirgin oldumFsh düşük olması gebelik için ideal hatta 5 10 dan yukarısı gebelik için o ay sıkıntı çıkarabiliyor kendimden biliyorum canım
Adet döneminde isen bu değer normal canımDiğer değerler de su şekilde fsh 5 6 çıkardı normalde son bir yıldır çok hormon bakırdım doktorlar her şey normal diyordu ilk defa bu kadar düşük tedirgin oldum
Benim bat yarın ama hiç belirti yok hafif böyle kasık ağrısı var bu aydan umitsizim işte 2 gün önce yaşadığım ishal karın ağrısı vardı onun dışında farklı bir belirtim yokah kuzum bütün gün 4 klimanın altında hamam gibi ofiste çalısıyorum. Ayak yanımda bütün gün fan çalışıyo :/ sende varmıydı gebelik:/ belirti değl biliyyom ama ufff
İnsallah aminPsikolojimiz bozulacak gelsin artık bebişler
Onları saymıyorum ben7gün önce yaptıgımmı 4 gün önce yaptıgımmı yoksa 3 gün öncr sabah yaptıgımmıyarın bat bugün erken gebelik testi gelirse ou yaparım yarın sabah onda da cıkmazsa kan man vermicrm
Bu sonuçlar çok iyiKızlar merhaba, tedavi sürecimiz için eşimden test istendi bilgisi olan varsa yorumlayabilir mı, 7 gün ilişki yaşamadık fakat labaratuvarda görevliye 5 gün demiş, aramız bu test mevzulari yüzünden biraz gergin bende endişe içerisinde onda sorun var mı öğrenemedimbende de pko var bata 7 gün kaldı Eki Görüntüle 2966675 Eki Görüntüle 2966676
2 3 gün var adete canım zaten hamile de değilim sanırım testlerim negatif çıkıyor beta da verdim ama sonucu çıkmadı dahaAdet döneminde isen bu değer normal canım
kızzz sayi benimde bat yarın biz anlıydık senleBenim bat yarın ama hiç belirti yok hafif böyle kasık ağrısı var bu aydan umitsizim işte 2 gün önce yaşadığım ishal karın ağrısı vardı onun dışında farklı bir belirtim yok
offf benim gözlük yaramıyo gliba işeKızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test
Off be süpersin ben objektif davranamıyorum banada C gibi geliyor objektif yorumlar istiyorum o yüzden ahdjsjsjajsjofff benim gözlük yaramıyo gliba işeama gözümü kısınca C demek istiyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?