Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar sabah aile hekimine gittim hormon vs gerek bakmaya yok dedi. Zorla Beta ya baktırdım BAT 17 aralık hiç bi belirti yok ama öylesine vereyim dedim heyecan olsun :)

Kızlar hormonlar hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirler mi fsh 1.63 çıkmış, prolaktin baktırmak için dün tahlil vermiştim döngümün 24. Günüydü neden bu kadar düşük acaba hep 5 civarı cikardi

Ayağını sıcak tut 2 gün önce aynı durumu ben de yaşadım geçmiş olsun
ah kuzum bütün gün 4 klimanın altında hamam gibi ofiste çalısıyorum. Ayak yanımda bütün gün fan çalışıyo :/ sende varmıydı gebelik:/ belirti değl biliyyom ama ufff

Kızlar adetime 8 gün var . Heyecan içerisinde beklemekteyim. Çok gereksiz bir soru ama adet günü gelmeden hamileliğini hisseden belirti yaşayan var mı ?:)

Fsh düşük olması gebelik için ideal hatta 5 10 dan yukarısı gebelik için o ay sıkıntı çıkarabiliyor kendimden biliyorum canım

Fsh düşük olması gebelik için ideal hatta 5 10 dan yukarısı gebelik için o ay sıkıntı çıkarabiliyor kendimden biliyorum canım
Diğer değerler de su şekilde fsh 5 6 çıkardı normalde son bir yıldır çok hormon bakırdım doktorlar her şey normal diyordu ilk defa bu kadar düşük tedirgin oldum

Eklentiler

• Screenshot_20211209-112328.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 50
ah kuzum bütün gün 4 klimanın altında hamam gibi ofiste çalısıyorum. Ayak yanımda bütün gün fan çalışıyo :/ sende varmıydı gebelik:/ belirti değl biliyyom ama ufff
Benim bat yarın ama hiç belirti yok hafif böyle kasık ağrısı var bu aydan umitsizim işte 2 gün önce yaşadığım ishal karın ağrısı vardı onun dışında farklı bir belirtim yok

7gün önce yaptıgımmı 4 gün önce yaptıgımmı yoksa 3 gün öncr sabah yaptıgımmı yarın bat bugün erken gebelik testi gelirse ou yaparım yarın sabah onda da cıkmazsa kan man vermicrm
Onları saymıyorum ben sil bastan basla

Benim bat yarın ama hiç belirti yok hafif böyle kasık ağrısı var bu aydan umitsizim işte 2 gün önce yaşadığım ishal karın ağrısı vardı onun dışında farklı bir belirtim yok
kızzz sayi benimde bat yarın biz anlıydık senle

Kızlar sizce hangisindeki çizgi daha çok belli oluyor? Anket açtım hadi cevaplar biliyorum cok silikler ama hangisi en net gözüken
A)1.test
B)2.test
C)3.test

Eklentiler

• CA8620EB-7CEA-42BD-9212-BA9F6C4331DA.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 123
  • 41ACC23E-CB03-4DB4-AFCD-0CF005F8C870.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…