Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum günaydın. İğne etkisi geçmiş demek oluyor bu sanki, inşallah bu ay gelecek o güzel haber takipteyim seni. Benim daha 6. Günüm çook var
Kızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyor iki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
Canım çok net gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla devam etsin değerin 200 lerde bir şey bence şuan, tahmin hakkımı kullandım:)

Cok teşekkür ederim canım inşallah devlet Hastanesi'nde mi yaptirsam bir bahane ile sağlık ocağındaki test yarın çıkıyor

Kızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyor iki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
Canım söylemiştim sana benim de 2.44 den sonra çizgi belirginleşmeye başlamıştı inşallah katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın. Ben de bugün doktora gideceğim değerim tahmini 700 olmuştur dedi doktor bi ultrasonda kese görmeye çalışıcaz.

Yaa ınsalalh görürsün canım çok heyecanlı ya Allah'ım sağ salim kavuştursun insallah

benim testler predictor o nedenle netti, ben dün gece kaset yaptıöm böyle çıktı bat 4 vardı daha. pazartesi yaptıracam sen de bekle 3-4 güne ver kan tekrar. kesin yüksek çıkacak

Ben genellikle adet olacağım zaman ishal oluyorum, bağırsaklar hareketleniyor canım. Belki gebelik belirtisi de olabilir ama çoğunlukla kabızlık olduğunu yazıyor kızlar

Aşılamada mı kullanmıştın canım kaç yumurtan gelişti. Allah bağışlasın sana
Çatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta gelişti sağ tarafta solda yumurtalığım yok benim doğuştan 2 yumurta ile de gebe kaldım yumurtası sayısı çok önemli olmuyor bence maalesef kaybettim kürtaj oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…