Var kız ben çok silikti ya o gün kan verdim 29 çıkmıştıTüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
Arkadaşlar dun ve bugun testler. bugun daha net dimi? ilk kez çift çizgi gördüm çok heyecanlı
Eki Görüntüle 2966252 Eki Görüntüle 2966255
Ben de İstanbul’da yaşıyorum sağlık ocağında doktor hamilelik düşünüyorum deyince bile bana yapmadığı test kalmadı normalde yapılmayan testleri hamilelik için yapıyoruz sıkıntı yok dediİstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler di
Benimde böyle olmuştu insan görmeye çalışırken şaşı oluyor inşallah iyice koyulaşırBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
Cumartesi özelde kan vercem canım dün ani hareketlerde kasık agrım vardı. Bu gece karın agrısından uyuyamadım bagırsaklarımı bozmusum gini ama ne ishalim ne kabız. Adet olcam galibahummy canım naptın ne durumdasın? Letudan sonra
Değerler güzel bnce hiç irdeleme tabi doktorunuz daha iyi bilir mutlaka sonuçları gösterinReferans aralığı 5 güne kadar sonuçlanmış endişelenmeyim demi 7 günluk sonuç olsa bile
Canım gebelikte genellikle progesteron hormonu yüksek olduğu için kabızlık olurKızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın adet tarihim. Ama gebelik yoksada adet olmam aslında ben pcos oldugu için ilaçsız adet olmuyorum. Gece inanılmaz 4-5 saat karın agrısı yasadım ve sabah özür dileyerek söylüyorum azıcık ishal vardı. Sorum su hamile arkadaslarda böyle karın ağrısı ishal yasayan oldumu
Anladım gebelik yok yaniCanım gebelikte genellikle progesteron hormonu yüksek olduğu için kabızlık olur
test yaptın mı aşko senAnladım gebelik yok yanihayırlısı
Kız testşn fotosunu koymamısınKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
Yükledim de eklenmemiş tekrar ekledim canımKız testşn fotosunu koymamısın
Net vaarKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?