Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba :) sat 20 kasım ancak 2 aralıkta lh piki oldu. Bat 14 gün ekleyip 16 aralık mı kabul edeyim, yoksa 28-32 günde bir adet oluyorum daha mı geç?? Bir de erken gebelik testi ne zaman yapsam kasık ağrılarım var. Tüm gün gebelikle ilgili şeyler okuyorum çıldırıcam

İstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler di
Ben de İstanbul’da yaşıyorum sağlık ocağında doktor hamilelik düşünüyorum deyince bile bana yapmadığı test kalmadı normalde yapılmayan testleri hamilelik için yapıyoruz sıkıntı yok dedi

Herkese günaydın, aklıma bir şey takıldı bilgisi olan yazabilir mi? Bugün regl oldum bat 10 Aralık'tı hatta. Neyse 14 gün geriye gidersem 25 Kasım'da Dr a gitmiştim ve yumurtanın boyutuna 15 mm demişti. 1 hafta sonra 10 gün boyunca değerlendir demişti. Uygulamada ise o günler yüksek ihtimal gösteriyordu. Neyse Dr a güvendim ama regl oluncada baya üzüldüm. Temmuz 2019 dan beri evliyim bı 5 7 ay eşimle evlendikten sonra ayrı kaldık akademiden dolayı, sonra hiç korunmadık. Yapılması gereken testler yapıldı, hsg temiz sadece prolaktin yüksekti oda en son 20 lerdeydi, eşiminde ileri hızlı hareketlilik % 20 lerde. Sizce aşılama aşamasına geçmeli miyiz? Van da önerebileceğiniz kadın doğum Dr u var mı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın adet tarihim. Ama gebelik yoksada adet olmam aslında ben pcos oldugu için ilaçsız adet olmuyorum. Gece inanılmaz 4-5 saat karın agrısı yasadım ve sabah özür dileyerek söylüyorum azıcık ishal vardı. Sorum su hamile arkadaslarda böyle karın ağrısı ishal yasayan oldumu

Canım gebelikte genellikle progesteron hormonu yüksek olduğu için kabızlık olur

Günaydın kızlar. İğneden sonra 9.günüm,ilk ilişkiden sonra 8.gün. Kaset test bu sekilde bence hala iğne etkisi bu. Zaten 2-3 güne çizgi belirmezse hamile kalamamışım demektir Çokta umutlu değilim ama hayırlısı

Eklentiler

• 27D6727B-BA7B-408D-80B1-0DCB558B43BE.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 136
  • E902C546-0017-42EC-9459-7252BA7A0D48.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 137
Günaydınlar kızlar. Sabah test yaptım tabikide negatif 1 saat sonra afedersiniz sulu kahve akıntım oldu ben sanırım adet oluyorum artık bi sonrakilerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…