Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim , pekş doktorun dediği ile aşağıdakş testlerim tutarlı değil onu ne yapacağım bilemedim. 1. Test dünün 2. Test bugünün . Yani sanırım yumurtlama olmamış henüz onu mu anlamalıyım

Eklentiler

• 37CE7308-4DB7-43A8-B20F-7986893F652F.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 55
2. Test pik gibi sanki ama ben ovülasyon test ile takip etmedim, ovülasyon testine de pek güvenmiyorum. Eğer takip yapılacaksa En iyisi usg kontrolü ile gitmek, ovülasyon testi ile yanılan çok kişi okudum burda.

Selizay A R Y A ben bu ay devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. Stresten bayılıcam sandım, patlamak üzere diye tabir edilen çikolata kistim olmasına rağmen tek çektiğim acı rahmi açmak için takılan aletin acısıydı.ilaç aşırı şiddetli adet ağrısı tarzında bir ağrı yaptı ama aşırı kısa sürüyor, kistten dolayı böyle ağrı oldu yoksa bu kadar olmazdı dedi doktor.Hiç korkmayın bu halimle 2 günde bir çekilecek deseler gider çektiririm

Ayyy kız içimi ferahlattın yaaaa

Canım bu test genelde boyle çıkıyor bende kullanıyorum ama yumurtlama olduğu gün 7 cok belirgin günde 2 3 yap benim sadece birinde cok net belli olmuştu geri hepsi böyleydi

Artık her belirtiyi gebelik sanar olduk

Ayyy kız içimi ferahlattın yaaaa
Benim 2 tane velim bu testin yapılacağını duyunca sözde bana cesaret verecekler hocam çok zor bişey değil adet sancısı gibi ağrı oluyor sadece falan diye başladılar sonra biri dedi ki ben korkudan bayıldım baygınken çektiler, diğeri de bende bayıldım dediSiz bana cesaret vermek için açmamış mıydınız bu konuyu dedim velhasıl kelam az daha bende korkudan bayılacaktım, kalçamı kasılmaktan röntgen masasına koyamadım sonra ilacı verdiler aaaa bu muymuş dedim rahatladım

15 e kadar yaptım test, Yumurtlama olmadı, bıraktım açıkçası. Bu ay yok yumurta.
Gelişebilir canım hiç belli olmaz. Benim çok değişken oldu 9 ay ovulasyon kullandım

13, 15, 17, 18, 20,21,22 hep karışık gördüm yumurtlamayı...
SOn 3 aydır femarayla da 1 ay yumurtlama yok dedi, son 2 ayda da 10 ve 14.gün gördüm.

umudunu kaybetme

Peki açık mıydoı? Genellikle tüpleri kapalı olanlar çok ağrı çekiyormuş hani açmak için ilacı daha fazla veriyorlar ya

Benim döngüm kısa 15 ten sonra olmaz diye düşünüyorum. Neyse nasip bakalım

Peki açık mıydoı? Genellikle tüpleri kapalı olanlar çok ağrı çekiyormuş hani açmak için ilacı daha fazla veriyorlar ya
Hiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi

Henüz daha çatlamamış zaten canm bu testlere göre ama genede iliski olsum bence

Ne söyledi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…