Yumurtlama gördün mü? Kaçıncı gündesin?Ben de bu reglden sonra çekilicem. Hayırlısı olsun
Aynen 1 Aralık bebeleriHahahah dogurursak aynı anda dogurcaz muhtemelen
Çok teşekkür ederim , pekş doktorun dediği ile aşağıdakş testlerim tutarlı değil onu ne yapacağım bilemedim. 1. Test dünün 2. Test bugünün . Yani sanırım yumurtlama olmamış henüz onu mu anlamalıyımCanım şöyle 18 mmden sonra artık sağlıklı kabuk ediliyor ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlara bu boyuttan sonra iğne yapıyorlar, ama benim kürtajdan sonra yumurtam 42 mm’ye kadar büyüdü mesela ve çatlamadı. Her büyütülen yumurta çatlayacak diye bir kural yok onu anlatmak istedim.
Çatlamayıp kiste çevrilip bir sonraki adet döneminde atılma da olabiliyor.
O yüzden sen cuma git eğer çatladıysa sorun yok zaten, çatlamadıysa doktoruna çatlama iğnesi teklif edebilirsin. Tabi ben sürecimi falan bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama çatlatma iğnesi diye bir yol da var değerlendirmen için söyledim.
15 e kadar yaptım test, Yumurtlama olmadı, bıraktım açıkçası. Bu ay yok yumurta.Yumurtlama gördün mü? Kaçıncı gündesin?
2. Test pik gibi sanki ama ben ovülasyon test ile takip etmedim, ovülasyon testine de pek güvenmiyorum. Eğer takip yapılacaksa En iyisi usg kontrolü ile gitmek, ovülasyon testi ile yanılan çok kişi okudum burda.Çok teşekkür ederim , pekş doktorun dediği ile aşağıdakş testlerim tutarlı değil onu ne yapacağım bilemedim. 1. Test dünün 2. Test bugünün . Yani sanırım yumurtlama olmamış henüz onu mu anlamalıyım
Ayyy kız içimi ferahlattın yaaaaSelizay A R Y A ben bu ay devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. Stresten bayılıcam sandım, patlamak üzere diye tabir edilen çikolata kistim olmasına rağmen tek çektiğim acı rahmi açmak için takılan aletin acısıydı.ilaç aşırı şiddetli adet ağrısı tarzında bir ağrı yaptı ama aşırı kısa sürüyor, kistten dolayı böyle ağrı oldu yoksa bu kadar olmazdı dedi doktor.Hiç korkmayın bu halimle 2 günde bir çekilecek deseler gider çektiririm
Canım bu test genelde boyle çıkıyor bende kullanıyorum ama yumurtlama olduğu gün 7 cok belirgin günde 2 3 yap benim sadece birinde cok net belli olmuştu geri hepsi böyleydiBugün 11.gün,ilk defa ovulasyon testi yaptım Laboquick
Bu şekilde çıktı. Döngülerim 35-40 gün arası genelde ama geçen aylarda 30 veya 32 gün olduğu da olmuştu. Bu teste yorum yapabilir misiniz? Teşekkür ederim :)
Artık her belirtiyi gebelik sanar oldukBen normal gebelik testini yumurtlamadan 13 sonra yaptım. Erken gebelik testi değildi. Çıktı.
Çok feci bel ve kasık ağrım oldu, emindim negatif çıkacağına, aşırı adet belirtisiydi.
Ama diğer aylardan farklı olan şey meme uçlarım koyulaştı, normalde de şişiyordu, gerginlik ve ağrı oluyordu ama bu sefer rengi değişti.
Benim 2 tane velim bu testin yapılacağını duyunca sözde bana cesaret verecekler hocam çok zor bişey değil adet sancısı gibi ağrı oluyor sadece falan diye başladılar sonra biri dedi ki ben korkudan bayıldım baygınken çektiler, diğeri de bende bayıldım dediAyyy kız içimi ferahlattın yaaaa
Gelişebilir canım hiç belli olmaz. Benim çok değişken oldu 9 ay ovulasyon kullandım15 e kadar yaptım test, Yumurtlama olmadı, bıraktım açıkçası. Bu ay yok yumurta.
Peki açık mıydoı? Genellikle tüpleri kapalı olanlar çok ağrı çekiyormuş hani açmak için ilacı daha fazla veriyorlar yaSelizay A R Y A ben bu ay devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. Stresten bayılıcam sandım, patlamak üzere diye tabir edilen çikolata kistim olmasına rağmen tek çektiğim acı rahmi açmak için takılan aletin acısıydı.ilaç aşırı şiddetli adet ağrısı tarzında bir ağrı yaptı ama aşırı kısa sürüyor, kistten dolayı böyle ağrı oldu yoksa bu kadar olmazdı dedi doktor.Hiç korkmayın bu halimle 2 günde bir çekilecek deseler gider çektiririm
Benim döngüm kısa 15 ten sonra olmaz diye düşünüyorum. Neyse nasip bakalımGelişebilir canım hiç belli olmaz. Benim çok değişken oldu 9 ay ovulasyon kullandım
13, 15, 17, 18, 20,21,22 hep karışık gördüm yumurtlamayı...
SOn 3 aydır femarayla da 1 ay yumurtlama yok dedi, son 2 ayda da 10 ve 14.gün gördüm.
umudunu kaybetme
Hiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemediPeki açık mıydoı? Genellikle tüpleri kapalı olanlar çok ağrı çekiyormuş hani açmak için ilacı daha fazla veriyorlar ya
Aynen canım benim15 aralığı bekliyoruz o zaman
Henüz daha çatlamamış zaten canm bu testlere göre ama genede iliski olsum benceÇok teşekkür ederim , pekş doktorun dediği ile aşağıdakş testlerim tutarlı değil onu ne yapacağım bilemedim. 1. Test dünün 2. Test bugünün . Yani sanırım yumurtlama olmamış henüz onu mu anlamalıyım
Ne söyledi kiHiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi
Ben kullandım kalem şeklinde ince uçlu iğneden sanın 7 gün falan kullandım gebelik elde etmiştimşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?