• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar an itibariyle çatlatma iğnemin 8.günü gördüğünüz üzere kaset test negatif. Zaten normal şartlarda da bu günde eğer bi gebelik varsa kaset testte cıkmasının imkanı yoktu adete son 6 gün. Yarınki sonuçta görüşmek üzere:KK70:
Benim de 7 ve 8 günüm

Eklentiler

• IMG_20211208_074713.jpg
    IMG_20211208_074713.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20211207_124309.jpg
    IMG_20211207_124309.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 69
Gece iki kere rüyamda hamile olduğumu gördüm bi gördüm uyandım yok dedim rüyaymış bi daha gördüm çok gerçekçiydi dayanamadım kalktım test yaptım negatif 😭😭😭😭 kendimi ağlamamak içim tuta tuta işe geldim. Arkadaşım geldi günaydın rüyamda seni hamile gördüm demesin mi 😭 patlama yaşadım o an saatlerce ağladım döktüm içimi öbür ay inşallah 😢🙏🏼
Ben de önceki gebeliğimde testte 2 çizgiyi de düşüğü de sonraki hamileliğimi ve cinsiyeti de rüyamda görmüştüm şuan da yine hamileyim 4. Hafta hiç rüyamda görmüyorum görmüyor olmak beni korkutuyor

3. Ben bu ay istemiyordum ama sonradan kendiliğinden 25 mm gelen yumurta olunca mecbur kaldık yapmaya
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur benim hiç ağrım filan yok son 3 gün çok şiddetli akıntı oldu oda geçti yarın bende progesteron baktiricam bakalım
Canım 25 mm yumurta İçin doktor ne dedi, bir de döngünün kaçıncı gününde bu boyuttaydı?
Benim yumurtalar da 21-23 mmydi, acaba çok mu büyük falan diye düşündüm ama doktor dediyse vardır bir şey deyip hiç sormadım bile.

Bir de progesteron 7. Gün bakılıyor diye biliyorum sen neden daha geç baktırıyorsun?

Kızlar hamile kalanlar gebeliğinizi adete kaç gün kala kaset testte görebildiniz ? Hadi anket başlatıyorum
Benim Türkan Şoray kurallarım var o nedenle adet günüm geçmeden test yapmıyorum 😂
Birini 5. Gün geçmişti( ne sabır varmış o dönem, tabi denememizin 2. Ayıydı) diğerinde 1 gün geçmişti öyle öğrenmiştim🙈

Günaydın kızlar an itibariyle çatlatma iğnemin 8.günü gördüğünüz üzere kaset test negatif. Zaten normal şartlarda da bu günde eğer bi gebelik varsa kaset testte cıkmasının imkanı yoktu adete son 6 gün. Yarınki sonuçta görüşmek üzere:KK70:
herhangi bir belirtin var mı

bende gördüm böyle acaba rüyasında böyle görüp hamilee kalan varmı :KK43: malum benim normal kaset testler negatif. Ben gördüğümde kasım sonuydu bu aya kalmıstı gebelik yani o an gebelik oldumu düşüncem yoktu
ben rüyam da test yaptım ve pozıtıf cıktı ardı ardına 3 kere tekrar ettı bu rüya ardından uyanıp yaptım ve pozitifti

Benim Türkan Şoray kurallarım var o nedenle adet günüm geçmeden test yapmıyorum 😂
Birini 5. Gün geçmişti( ne sabır varmış o dönem, tabi denememizin 2. Ayıydı) diğerinde 1 gün geçmişti öyle öğrenmiştim🙈
Tüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko 😂😂 5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja

Back