- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Kimyasal olabilir mi diye ister istemez ediyorum test bile yapmiyorum silik cikmaya baslarsa diye gecen aydan dilim yandiSizin 70 çıkmadı mı hcg? Niye tereddüt ettiniz anlamadım
Oo senin gecmis degerinde gayet guzel daha fazla strese sokma bence kendini ve bebeginiBenim reglim 3 gün geçti aslında doktorum ptesi gel kese görünür dedi ama ben evham yaptığım için yine cuma gününe randevu aldım bakalım kaç çıkacak
Bunun sonu yok, kimyasal olmadığı anlaşılırsa acaba dış gebelik mi, o normal çıksa acaba sağlıklı mı diye uzar gider. Keyfini çıkar, böyle şeyler düşünmenin faydası yok.. :)Kimyasal olabilir mi diye ister istemez ediyorum test bile yapmiyorum silik cikmaya baslarsa diye gecen aydan dilim yandi
Aynen haklisin biz kendimizi tastan tasada vursak hersey olacagina variyo malesef hayirlisi olsun bakalimBunun sonu yok, kimyasal olmadığı anlaşılırsa acaba dış gebelik mi, o normal çıksa acaba sağlıklı mı diye uzar gider. Keyfini çıkar, böyle şeyler düşünmenin faydası yok.. :)
Deniyorum en iyisi bi şeylerle meşgul olup düşünmemekOo senin gecmis degerinde gayet guzel daha fazla strese sokma bence kendini ve bebegini
Cahal sandı galiba beniSistit desen sadece idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veriyorlar, boşuna deneme bileçünkü ben de idrar yolu enfeksiyonum var ve başım çok ağrıyor demiştim. Tamam idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veririz demişti. Başın içinde eczaneden gebelik testi alıp yap, gebe değilsen ilaç kullan diye yol gösterdi. Sanki ben bunu bilmiyorum
Devlette mi özeldemi bakmadılar merak ettım hayır baksalar ne olcak sankı yanıCahal sandı galiba beniSelizay
Ben ki İstanbullarda okumuş, master yapmış, giyimine özen gösteren bakımlı bir kadınım
Özelde bakarlar canım sonuçta parasını veriyorsun. Devlet acillerinde bakmıyorlar genellikle, acil bir durum değilmiş.Devlette mi özeldemi bakmadılar merak ettım hayır baksalar ne olcak sankı yanı
Beni de ekler misiniz aceba 18 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Evet haklısınız ıstanbul cengelköyde oturuyorum ekım ayında 40 tl ye baktırdıgım beta hcg ye dun 80 tl odedım şok oldum özel hastanelerde ucmus yanıÖzelde bakarlar canım sonuçta parasını veriyorsun. Devlet acillerinde bakmıyorlar genellikle, acil bir durum değilmiş.
Hala bir ümit var mı yani 8 gün varken böyle çıktı canimBat a kaç gün var benim 7 gün varken 2.44 çıkmıştı 3 gün sonra yaptık 29 falan çıktı adet tarihimden 1 gün önce de 179 eğer erken yaptıysan yükselebilir
Evet takvime göre bugün 9 gün var diyor 15 17 arası inşallah hamileyimdir canım insallahSenin batına çok vardı diye hatırlıyorum, bence hamile olabilirsin
İnsalalh kuzum olucak bir gün ınsallahGünaydın kızlar bu ay kesin olarak olmadı nasip kısmet sınavlarım vs var uzun bir süre giremem sanırım kendinize çok iyi bakın döndüğüm de hepinizin gobusu dolu olsun inşallah
Bende yaptım negatif 3.gun gecikmeli. Bir haftadır her sabah yapıyorum yok anacım bir umut işte. Ama yok yani. Anlamam lazımGünaydın kızçelerimsabahki normal gebelik testim adete 2 gün kaldı cuma bat ben cumatesi kan vercem. Artık gebelik testi dicekki bana ne bekliyon yemin etmemimi yok işte
Canım değerin çok güzel çıkmış korkma. Öyle bişey olursa da daha iyisi olsun diye olur. Olumsuz düşünme sağlıklı bi bebeğim olacak de ( sağlıksız olmayacak bile deme) kendine beslenmene vitamin alımına dikkat et sakıncalı şeyleri yapma.Kızlar yardım edin yoksa kafayı üşüteceğimgebe olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku var içimde doğru düzgün sevinemedim bile. Ya kimyasal olursa ya dış gebelikse kötü bişey olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dünkü kan değerim 488di bi daha cuma günü vericem. Bu düşünceleri aklımdan nasıl atabilirim kötü bişey olacağı yoksa da bu stresten olacak bi akıl verin bana
Gunaydin cnm üzülme lütfen bizde yeni yılda kalırız hamiş Rabbimden umut kesilmezGünaydın kızçelerimsabahki normal gebelik testim adete 2 gün kaldı cuma bat ben cumatesi kan vercem. Artık gebelik testi dicekki bana ne bekliyon yemin etmemimi yok işte
Neden cumaya bekliyorsun canım 2 günde bir takip yapsan daha iyi olur çok onemli çünküKızlar yardım edin yoksa kafayı üşüteceğimgebe olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku var içimde doğru düzgün sevinemedim bile. Ya kimyasal olursa ya dış gebelikse kötü bişey olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dünkü kan değerim 488di bi daha cuma günü vericem. Bu düşünceleri aklımdan nasıl atabilirim kötü bişey olacağı yoksa da bu stresten olacak bi akıl verin bana
İnşallah canım bakalım hayırlısı Rabbimden ınsalalhBurda 2.44 olupda yükselenler oldu ama hemen üzülme dur bakalım belki adet olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?