Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim reglim 3 gün geçti aslında doktorum ptesi gel kese görünür dedi ama ben evham yaptığım için yine cuma gününe randevu aldım bakalım kaç çıkacak
Oo senin gecmis degerinde gayet guzel daha fazla strese sokma bence kendini ve bebegini

Kimyasal olabilir mi diye ister istemez ediyorum test bile yapmiyorum silik cikmaya baslarsa diye gecen aydan dilim yandi
Bunun sonu yok, kimyasal olmadığı anlaşılırsa acaba dış gebelik mi, o normal çıksa acaba sağlıklı mı diye uzar gider. Keyfini çıkar, böyle şeyler düşünmenin faydası yok.. :)

Bunun sonu yok, kimyasal olmadığı anlaşılırsa acaba dış gebelik mi, o normal çıksa acaba sağlıklı mı diye uzar gider. Keyfini çıkar, böyle şeyler düşünmenin faydası yok.. :)
Aynen haklisin biz kendimizi tastan tasada vursak hersey olacagina variyo malesef hayirlisi olsun bakalim

Cahal sandı galiba beni Selizay

Ben ki İstanbullarda okumuş, master yapmış, giyimine özen gösteren bakımlı bir kadınım

Beni de ekler misiniz aceba 18 Aralık Mavigrill

Özelde bakarlar canım sonuçta parasını veriyorsun. Devlet acillerinde bakmıyorlar genellikle, acil bir durum değilmiş.
Evet haklısınız ıstanbul cengelköyde oturuyorum ekım ayında 40 tl ye baktırdıgım beta hcg ye dun 80 tl odedım şok oldum özel hastanelerde ucmus yanı

Günaydın kızçelerim sabahki normal gebelik testim adete 2 gün kaldı cuma bat ben cumatesi kan vercem. Artık gebelik testi dicekki bana ne bekliyon yemin etmemimi yok işte

Eklentiler

• 59D17956-065F-4DF8-92D2-947426B471D2.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 124
  • B0FA37A9-C640-4081-A35D-767AF75A90D3.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 114
  • 13760DD1-3677-428D-9AE5-0AFEBD3AC0EF.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 125
Günaydın kızçelerim sabahki normal gebelik testim adete 2 gün kaldı cuma bat ben cumatesi kan vercem. Artık gebelik testi dicekki bana ne bekliyon yemin etmemimi yok işte
Bende yaptım negatif 3.gun gecikmeli. Bir haftadır her sabah yapıyorum yok anacım bir umut işte. Ama yok yani. Anlamam lazım

Canım değerin çok güzel çıkmış korkma. Öyle bişey olursa da daha iyisi olsun diye olur. Olumsuz düşünme sağlıklı bi bebeğim olacak de ( sağlıksız olmayacak bile deme) kendine beslenmene vitamin alımına dikkat et sakıncalı şeyleri yapma.

Neden cumaya bekliyorsun canım 2 günde bir takip yapsan daha iyi olur çok onemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…