- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
bu ay olmazsa rahim filmi cekilecekti şimdi onun araştırmasına girdim
Canım kaçırmış olabilirim kan testi verdin mi?Hakkinda hayirlisi olsun ben kafayi biraz bosalttim son gunlere dogru strese girdim uzak durman lazim seninde stresten
Cok Amin canim insallahYaaa ne güzel bende Mart 2016 annelerindeydim günlerdir test yapan var mı diye bakıp duruyorum buraya ayy ne kadar güzel duygular bunlar umarım pozitif görürüz bizde bat 15 17 arası benim umarım gelmez tabii
yk kız stres filan yokHakkinda hayirlisi olsun ben kafayi biraz bosalttim son gunlere dogru strese girdim uzak durman lazim seninde stresten
Kuzucum kan testi verdin miHakkinda hayirlisi olsun ben kafayi biraz bosalttim son gunlere dogru strese girdim uzak durman lazim seninde stresten
Aynen bncede hem.kafan dağılır hemde vakit geçerAynen öyle kimseye kafayı takma aşılama olunca rapor alcam zaten Punch yaparım evde de
Ama denemelerde 1 yıl olcak seninde dimiSiz yenisiniz daha kuzu ya, bizim 2 yıl 4 ay oldu
Benimde silik çıktı ben hemen kan verdim bence bugün verebilirsin varsa çıkar zaten inşallah vardır hayirlisiylakızlar benimde predictor silik çıktı, hayalet değil belli oluyor ama silik. burda yanlıtıcı olabiliyor diye okudum. kan testi ne zaman vereyim. regl günü mü bekleyeyim? 5 gün var henüz.
Oyyy inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin canim rabbim yardım etsin bende haftaya gidiyorum adetim geldi çağırdılar ama iğne vs birdaki aya kalır sulu ultrosan cekulcek umarım rahim de sorun çıkmazKızlar 10 da yumurta toplama (opu) olacak.. Dua eder misiniz? Çok gerginimA R Y A @Selizay @ejce @charlottes Maviesra
İnş olgun kaliteli olurlar ve döllenirler.. Elim boş dönmesi de var
Mantarda kaşıntı da oluyor değil mi? Geçmiş olsun kuzumBende de gene mantar tekrar etti herhalde ne olcaz böyle bilmiyorum
Bata kaç gün vardı?Senin erken test yaptığını görünce bende heveslendim yaptım silik de olsa çizgi var gibi kan vermeye geldim
8 gün var bakalım kanı bekliyorum büyük heyecanlaBata kaç gün vardı?
Evet bakılıyor canımKizlar saglik ocaklarinda beta hcg bakiliyor mu
Yaaa inşallah güzel haberler alırsın, alırız8 gün var bakalım kanı bekliyorum büyük heyecanla
Her şey gönlünce olsun, dualarımız seninle
Olumlu ihtimal kadar olumsuz ihtimal de var ama şuan olmaya daha yakınsın çünkü elinden geleni yapıyorsun, her şey güzel olacak Allah’ın izniyle.
Kuzumm Rabbim kolay etsin, Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin. Sakin ol, güzel düşün güzel olsun
Çıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş olduCanımm güzel olacak inşallah pozitif ol. Muhtemelen bitmiştir şimdi işlemin. Ayy çok heyecanlı
Canım çok şükür bin şükürÇıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dediDarı inş Maviesra bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..
Dün regl oldum haftaya salı çağırdılar ama ilk hsg tarzı bisey yapilcak diğer adette iğneler olcak tabi aksilik olmazsa ay benim 2.5 ay rötar yaptı geç olsun güç olmasin sen de pco varmıydı çok yumurta toplanmış inşallah kaliteli olurlar canim yaş kaçtı ve nerede yaptırıyon devlet mi özel miÇıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dediDarı inş Maviesra bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..
Evet bu 12.ay canımAma denemelerde 1 yıl olcak seninde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?