Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel bende Mart 2016 annelerindeydim günlerdir test yapan var mı diye bakıp duruyorum buraya ayy ne kadar güzel duygular bunlar umarım pozitif görürüz bizde bat 15 17 arası benim umarım gelmez tabii
Cok Amin canim insallah

Hakkinda hayirlisi olsun ben kafayi biraz bosalttim son gunlere dogru strese girdim uzak durman lazim seninde stresten
yk kız stres filan yok üzüldüm ama oda planlarıma uymadıgı için yksa burdaki arkadaslar pozitif oldukca kendim olmus gibi mutlu oluyorum. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

kızlar benimde predictor silik çıktı, hayalet değil belli oluyor ama silik. burda yanlıtıcı olabiliyor diye okudum. kan testi ne zaman vereyim. regl günü mü bekleyeyim? 5 gün var henüz.

Son düzenleme:
kızlar benimde predictor silik çıktı, hayalet değil belli oluyor ama silik. burda yanlıtıcı olabiliyor diye okudum. kan testi ne zaman vereyim. regl günü mü bekleyeyim? 5 gün var henüz.
Benimde silik çıktı ben hemen kan verdim bence bugün verebilirsin varsa çıkar zaten inşallah vardır hayirlisiyla

Kızlar 10 da yumurta toplama (opu) olacak.. Dua eder misiniz? Çok gerginim A R Y A @Selizay @ejce @charlottes Maviesra
İnş olgun kaliteli olurlar ve döllenirler.. Elim boş dönmesi de var
Oyyy inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin canim rabbim yardım etsin bende haftaya gidiyorum adetim geldi çağırdılar ama iğne vs birdaki aya kalır sulu ultrosan cekulcek umarım rahim de sorun çıkmaz

Her şey gönlünce olsun, dualarımız seninle
Olumlu ihtimal kadar olumsuz ihtimal de var ama şuan olmaya daha yakınsın çünkü elinden geleni yapıyorsun, her şey güzel olacak Allah’ın izniyle.

Kuzumm Rabbim kolay etsin, Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin. Sakin ol, güzel düşün güzel olsun

Canımm güzel olacak inşallah pozitif ol. Muhtemelen bitmiştir şimdi işlemin. Ayy çok heyecanlı
Çıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dedi Darı inş Maviesra bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..

Canım çok şükür bin şükür
Ohss ne demek oluyor?
Bu süreçle ilgili pek bilgim yok ama 22 yumurta gayet iyi gibi sanki?
Her şey gönlünce olsun burda birbirimizin güzle hanelerini er ya da geç alacağımızdan hiç şüphem yok. Süreç başlayınca devamı da geliyor

Dün regl oldum haftaya salı çağırdılar ama ilk hsg tarzı bisey yapilcak diğer adette iğneler olcak tabi aksilik olmazsa ay benim 2.5 ay rötar yaptı geç olsun güç olmasin sen de pco varmıydı çok yumurta toplanmış inşallah kaliteli olurlar canim yaş kaçtı ve nerede yaptırıyon devlet mi özel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…