19 kasımda kürtaj olduğum İçin adet tarihimi bilmiyorum benValla benımde karnım belim falan agrıyo insallah idrar yolu enfeksiyonu falan değildir ya
Senınde mi bat 15 inde
Hahah olsun ya napalım sahibine çekmiş yumurtalıklarım bende inatçıyımValla düsünebilirim benim takviye almadan 35.günde falan gelişiyorolsun bizimkide böyle napalım
Kızlar nedir bu mfk ben hiçbirşey anlamadım araştırdım amaMFK doktorumu bu
Gidip direk kan testi mi versen acabaErken gebelikte gördüğüm çift çizgiden sonra çok umutluydum ama birazcık yıkıldı o umut galibaşuan elimde test kalmadı bugun alabilirsem yaparım alamazsam da artık yarına canim hayirlisi ama hiç regl olcak gibi hissetmiuorum goguslerim hassas sadece
Hadı insallah canım bekleyelim gecsin şu hafta bi19 kasımda kürtaj olduğum İçin adet tarihimi bilmiyorum ben
Bekleyeceğiz bu ay olana kadar.
Yarin geçsin bakalim gelmezse gidip kan testi veririmGidip direk kan testi mi versen acaba
Eğriçayır marka. Bal polen propolis içinEğriçayır ne işe yarıyor kız ben udi hindi yağını duydum döllenmeye de fayda ediyormuş sizde duydunuz mu ben bu ay kullanmak istiyorum benim 2 aydır çatlıyor şükür ama döllenmiyor malesef
EvetMFK doktorumu bu
Uyku halide oluyor evet. Evet adetiniz geçsin öyle yapın testiBenimde iğnenin 8. Günü bugün arada ağrı giriyor akşamları çok oluyor uyku var çok ama iğneden kaynaklı da olabilir. Bende dikkat ediyorum bu dönemler yediğime içtiğime bakalım ya adet günümü bekliyorum
Bakalım zaman ne gösterecek bata 8 gün var inşallah güzel olur herşeyUyku halide oluyor evet. Evet adetiniz geçsin öyle yapın testi
belli günler de ilişki yöntemi.. ama ballı karışımda satıyor... şu an o bitmiş sanırım başka bir ürün satıyorKızlar nedir bu mfk ben hiçbirşey anlamadım araştırdım ama
Allah Allah değişik değişik yöntemler var hangisini deneyeceğimi şaşırdım doğrusubelli günler de ilişki yöntemi.. ama ballı karışımda satıyor... şu an o bitmiş sanırım başka bir ürün satıyor
Ben de onu aldım kuzuEğriçayır marka. Bal polen propolis için
Kuzu şimdi içeriğine baktım, arifoglu %1 propolis koyuyor, eğriçayır %0,75 yazmış. Arifoglu alacam heralde. Beeo var o da biraz pahalıBen de onu aldım kuzu
Propolis bağışıklık için önemli olan arı sütüKuzu şimdi içeriğine baktım, arifoglu %1 propolis koyuyor, eğriçayır %0,75 yazmış. Arifoglu alacam heralde. Beeo var o da biraz pahalı
Almışken bağışıklığımız da güçlensin anacımPropolis bağışıklık için önemli olan arı sütü
İyiyim canımm bekleme safhasındayım.. Ne güzel çatlamış bak geriye inşallah döllenip tutunması kalıyorTeach_Mavi canım nasılsın? Ben kontrole geldim yumurtalardan biri çatlamış diğeri de %90 çatlamış içi sıvı kan dolu hatta dedi doktor. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?
Stres yapmamak İçin ne yapıyorsun ben ne kadar düşünmeyeceğim desem de yapamıyorumİyiyim canımm bekleme safhasındayım.. Ne güzel çatlamış bak geriye inşallah döllenip tutunması kalıyorben hiç çatlama muayenesine gidemedim. Sonraki ay bunu da takip edeceğim. Ovulasyonda çatlamayı görüyordum ama doktora diğer ay bunu da sorayım
Yaa pozitif pozitif evrene olumlamaBenım haziranda oldugum catlatma ignesinde 13.gün kaset testim negtif cıkmıs bakalım bu sefer neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?