- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
Test yaptın mı canımm sende de belirtiler vardı hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
C
cigdemkpln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapayım hemenVarsa ovu testi yapın bence
Olmayadabiliyor.. hatta hissetmiyor çoğu insan biz takıldığımiz için dinliyoruz iste kendimiziBenim hic belirtilerim olmamisti her 2sindede yada oldu ben fark etmedim cunku bilmiyrdum belirti olup olmadigini bunda takildimda takildim belirtilere
İlk 2 dakikada böyleVarsa ovu testi yapın bence
Kurusun bi 5 dakikaya bakalimİlk 2 dakikada böyle
Hayirli olsunBenim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi
Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.
Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.
Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.
Aynı halaKurusun bi 5 dakikaya bakalim
Dusuk yaptim uc ay önce..Kaç aydır gebelik deniyorsunuz bu ay farklı ne yaptınız acaba hayırlı olsun
O zaman değildir yaAynı hala
7 gun sonra belli olur sanirim senin değil miKızlar sırf meraktan idrar testi yaptım iğne olduktan sonra 5.günüm. Negatif cıktı demek ki iğne etkisi geçmiş
Sanırım. Ne akıntısı oldu acabaO zaman değildir ya
Hayirli olsunKızlarrr sabah test yaptım hcg 216,6 cıktı sanırım gebeyim Haftaya kadin doğuma kontrole gidicem Allah bekleyen herkese nasip etsin
Her akıntı yumurtlama olmayabiliyor ama bence siz yine de deneyin değerlendirin belki de test yanılıyorSanırım. Ne akıntısı oldu acaba
Teşekkür ederimHer akıntı yumurtlama olmayabiliyor ama bence siz yine de deneyin değerlendirin belki de test yanılıyor
Aman ne bilim ya saldım iyice regl olcam galiba arada bi agrim oluyo gelsinde bende isime gucume bakimOlmayadabiliyor.. hatta hissetmiyor çoğu insan biz takıldığımiz için dinliyoruz iste kendimizi
Dusukten kastin ne canim kurtaj felan mi oldunKizlar regl bitsin bir var bir yok calisma deneyeceğim bakalim.. düşündükçe stres heyecan hepsi bir arada basıyor beni.. dusuk sonrasi tutma olasılığı yüksek oluyormuş.. insallah