- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Aynen canım iğne aslında beta hcg yani bend söyle şeylerden dolayı 7. Gün gidip kan testi yapmıştım ya 2.44 çıkmıştı. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın ilaç kullanma bekle uzan su iç dinlenmeye çalış geçecekBenım belim kopuyor bugün yalnız kızlar ya. Çok şiddetli bir bel ağrısı var ağrı kesci icmemek icin zor duruyorum yani o derece. İğne yapıyor herhalde bu etkileri
Ben aslında her gün test yaptım ama normal kaset test önce gözle görmek bile zor olan çizgi vardı gün gün çok az belirmeye başladı bu arada çok akıntım oldu yani son 7 süt kadar beyaz değil ama şeffaf da değildi. Baş dönmesi halsizlik sürekli aç gibi hissettim mide yanması oldu son birkaç gece uyumakta zorlandım ateş basması oldu sürekli ağzımın tadı gelsin diye mandalina yerken buldum kendimiCanım ne gibi belirtilerin vardı?
Ben çikolata kisti olanında kullandigini biliyorum cnm benim yumurtlamam da sorun yok yumurtlama oluyo. Her ay ama sağlıklı olması için aldım bendeInofolici ben de buralarda çok okudum. Daha çok pco teşhisi olanlara veriliyor gibime geldi bende öyle bir durum yok ama kist için vermişte olabilir
Bu sabah ksrin agrisi ve gaz var bende. Dun ovulasyon testim coft cizgi idi.10 15 Aralık bat bekleyenler varmı bir belirti veya başka bir durum
Ay bide sanırım diyo tabiki gebesin çok şükür sağlıkla al canım kucağınaKızlarrr sabah test yaptım hcg 216,6 cıktı sanırım gebeyimHaftaya kadin doğuma kontrole gidicem Allah bekleyen herkese nasip etsin
Dün baya gaz sancısı vardı. Bugün hiç bir belirti yok. 12 aralık bat10 15 Aralık bat bekleyenler varmı bir belirti veya başka bir durum
Bnm de yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama döllenip tutunma aşaması olmadı hala..1 yıldır istiyoruzzKızlar benim hazirandan beri sdet
Ben çikolata kisti olanında kullandigini biliyorum cnm benim yumurtlamam da sorun yok yumurtlama oluyo. Her ay ama sağlıklı olması için aldım bende
Ben de ovulasyonla takip etmeyi düşünüyorm. Bir çok kişi öyle öğrenmiş. Bizde de öyle olur inşallahhhBu sabah ksrin agrisi ve gaz var bende. Dun ovulasyon testim coft cizgi idi.
İnşallah canım ben 12.gün falan pozitif görürsem anca gider kan testi yaptırırım. Şimdilik idrar testiyle takip edeceğim artışını azalışını falan.Aynen canım iğne aslında beta hcg yani bend söyle şeylerden dolayı 7. Gün gidip kan testi yapmıştım ya 2.44 çıkmıştı. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın ilaç kullanma bekle uzan su iç dinlenmeye çalış geçecek
Açıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijamaKız bu arada senınkısı kımyasal olmus olmasın? 14.günde pozitif cıkmıyor genelde
2. Kez yumurtlama olabilir mi ki acabaBat 11 aralik ovulasyon testimm
Kuzu ya kürleri çok iyi araştırmadan yapmamak lazım. Ben mesela zeytinyağlı incir kürünüNapim valla benim durumum karışık ilaç bitmwk üzere bakalim regl gelicekmi 14 ü devlet hastanesi 20 ocakta da ünite randevu aldım artık olmazsam bi bakılsın ilk defa başına geldi gelisme olmadığı için de forumlara bakamıyorum kuzu ya nerden aldım bende arifoglundan saf ari sutu aldim birde başka biyerden ari sütü bal polen aldım malum doktor a daha popu olmadan fiyat sormuştum ben arada şuan uçurum kadar fark var hatta msji duruyoovulasyon testlerim var kullanmıyorum saldım kendimi tek derdim regl şuan canim sogan suyu hayatımı karartti 3 at 4 ay regl ı gelmeyen kişiler varmış konuştum bilsem böyle düzenin bozulacaktı hayatta girişmezdim bu işe esim de docente doktora randevu almıştı ameliyat sormaya oda gününü unutmuş saldık iyice ama regl olunca aklın da bi ege üni var orda denemeler yapicam sonra özele gidicem tüp bebek icin
İnşallah alacaksın içimde öyle bir his var. Çok iyi olacakİnşallah canım ben 12.gün falan pozitif görürsem anca gider kan testi yaptırırım. Şimdilik idrar testiyle takip edeceğim artışını azalışını falan.
İnşallah bende olumlu bir sonuç alabilirim…
Ya hamilesin yada ikinci kez yumurtluyorsun canımBat 11 aralik ovulasyon testimm
Ben regliden sonra 15. Gune kdr takip ettim yumurtlama gormedim. Dun oylesine yaptim pikti bgn de yapayim dedim yine ayni sonuc2. Kez yumurtlama olabilir mi ki acababayaa pik gibi koyu çünkü. Ay hadi inşallah hamileliktendirrrr
Bugün kesin yumurtlama o zaman canımBen regliden sonra 15. Gune kdr takip ettim yumurtlama gormedim. Dun oylesine yaptim pikti bgn de yapayim dedim yine ayni sonuc
Senle konuşmuştuk canım rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin tez vakitte zor bı surec Allah yardımcımız olsun benimde 14 ay olduBnm de yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama döllenip tutunma aşaması olmadı hala..1 yıldır istiyoruzz
Bence bı gebelik testi yap cnmBat 11 aralik ovulasyon testimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?