Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama olsaydı cikardi sildikte olsa

Pzrtesi sabah kan vermeye gidecektim sanırım korkuma gidemicem
Canım bak çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yumurta çatlıyor ona göre baz almalısın olumsuzluğa kapılma. Yumurta çatlayacak sperm ile buluşacak onun birleşip tüpten Rahime ulaşması 5-7 gün rahimde kendisine doğru yeri bulacak ve yerleşmeye başlayacak ki ondan sonra kanda hcg hormonu çok düşük değerde görünüyor idrarda görünmüyor birkaç gün geçince kanda görünmeye başlıyor öyle düşün. Yüne de istiyorsan kan ver düşükte olsa bir değer çıkar ama sonra birkaç kez daha kan vermen gerekir. En iyisi birkaç gün bekleyip öyle kan vermek

Herkesin anne olmaya hakkı varda benim yok gibi hissediyorum artık iyice tükendim ne ilaç ne iğne artık kullanmak istemiyorum
Bak ben de 2015 te kalp atışını gördüğüm gün bebeğim düştü hastanede saatlerce ağladım yetmedi 9 ay sokaklarda ağlayarak yürüdüm her hamile gördüğümde bebek gördüğümde ağlıyordum. Doktor çok önemli öyle rahatlattı ki beni siz 3 ay içind ehemile kalacaksınız eminim dedi o ay yumurtlama kontrolüne gittim akşam üstü iş çıkışıydı. sabah yumurtanız çatlamış iki saat içinde birlikte olun bu defa olacak dedi. Hiç unutmuyorum kocamı işden apar topar çağardım ve 14 gün sonra test de 2 çizgiyi gördüm. Şimdi 6 yaşına girecek bi oğlum var çok şükür ve yazdan beri 2. Yi deniyoruz kimyasal oldu yazın ben test ile yakaladım ama 2 ay önce tahminim yine kimyasal oldu ama ben test i geç yaptım yakalamadım kesin. Bu defa doktor femara Önerdi kullandım çatlatma iğnesinden 43 saat sonra birlikte olabildik. 1 saat yataktan kıpırdamadım. Şöyle söyleyeyim olmasa da tekrar deneriz diye kendimi kasmadım olmaz diye düşünüyordum hatta femara beni mahvetti bütün yan etkileri yaşamıştım eşim delirdin mi sen bu ilaç seni mahvediyor kullanma dedi her gün resmen kıvrandım. 5 gün dayanırım dedim. Neyse şuan çok şükür dün adet tarihim di güzel sonuç aldım. Stres yumurtayla sperm in buluşmasını ve tutunmayı engelliyor. Kafanı dağıtmanın yolunu bul. Ben düşünmemek için her gün arkadaşıma gittim hatta spora gittim oğlumla oyun oynamaya çalıştım komik filmler falan izledim. İnşallah senin de güzel sonuçların olur. Stres yapmamaya çalış. Kendine de kocana da yüklenme

Yarın sabah gidip kan verivem kafamdaki düşünceden kurtulurum hiç degilse Allah razi olsun abla bu satte vakit ayırıp yaziyosun inşallah bebisin sağlıkla ilerler

Yarın sabah gidip kan verivem kafamdaki düşünceden kurtulurum hiç degilse Allah razi olsun abla bu satte vakit ayırıp yaziyosun inşallah bebisin sağlıkla ilerler
İnşallah birgun bizimde yüzümüz güler ama senin adına çok sevindim zaten ağlıyodum ilk sürecini okuyunca daha çok ağladım Buda bizim imtihanımız bakalım Rabbım büyük yarın sabah kanda 6 bile görsem sevinirim sanirim

Yumurtan çatlamış sa gerek görmemiştir çatlatma iğnesini aşılama için yumurtanın çatlaması gerekiyor çünkü umarım tutar bende 2. Aşılama ya başlıcam pazartesi kontrol var ona göre femera başlıcam yumurtalıklarında ağrı hissetmedin mi ben ordan anlıyorum çatladığını

Kiz bu catlama agrisi asilamaya mi gecerli sadece ben bu ay hic agri hissetmedim yumurtlamadan sonra o zman benim ki ne catladi ne kırıldı

Kiz bu catlama agrisi asilamaya mi gecerli sadece ben bu ay hic agri hissetmedim yumurtlamadan sonra o zman benim ki ne catladi ne kırıldı
Yok kız benim ilk çatladı sonra aşılama yaptılar 2 aydır çatladığı için öğrendim ağrısını artık hep de çatladığını diğer günü kontrol denk geliyo bakıyor çatlamış ağrı hissettin mi diye soruyo bende evet diyorum o zaman anladım o ağrı çatlama ağrısı olduğunu

He anladim canim benimki catlamadi o zman bosuna beklemeye gerek yok pedimi alim ben gidimde

Ben o doktorun ilk videosundan hiç birşey bilmediğini söylemiştim ama bana inanmadınız Umut tüccarlığı onunki.. Takip bile etmedim.. Videolarına bakıp kapattım..
Ben bu arada instagramda bütün takip ettiğim doktorları kaldırdım. Çünkü yoğun bir gebe bombardımanına tutuyorlar… İnstagram burdan daha tehlikeli sanki

Bana gelecek olursam.. Ben yumurtalamaya devam ediyorum Salı günü opu var inş..
herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.. Takip ettiklerime göre çok yumurta oluşmadı. Ben artık net pko olmadığımı anladım Ama önemli olan sayı değil kalite inş kaliteleri düzgün olur bakalım
Salıdan sonra size tüpçük yavrularımın akıbetini yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…