Benim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildiHamilelik sürecine girenleri tebrik ederim her gün güzel haberler yayınlanıyor en az sizin kadar sevindimdarısı başıma
Ovülasyon süreci ile birlikte göğsümde batmalar bir başladı şimdi inanılmaz şişti ara ara kramp gibi batma gibi ağrım oluyor bu belirtiler oldu mu sizde şu an da biraz akıntım var
Ayy inşallah şuan bi heyecanlandım benim bir de adetim bitti bir hafta sonra sanki adetimin son günüymüş gibi lekelenme oldu sen böyle bir şey yaşadın mı? Benim bat günüme bir hafta var bakalım bekleyeceğimBenim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi
Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.
Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.
Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.
Oyle yapcam canım temiz allahtan =) sen napiyosun nasıl gidiyorHsg sonucn nasıl cıktı iyi mi? Sen gene denemeye devam et kuzum ummadığın anda olurÜzülme canını da sıkma
Bende de aynı oluyor canım, kremsi beyaz akıntım olduğunda lh test çatlama gösteriyorYanı 1 Aralık gecesi aşırı şeffaf sulu akıntım vardı şimdi kremsi oldu yani
Hayır yaşamadım ama lekelenme dedikleri olay o dediğin zamanda olduğunu duymuştum, herkeste lekelenme olmuyor.Ayy inşallah şuan bi heyecanlandım benim bir de adetim bitti bir hafta sonra sanki adetimin son günüymüş gibi lekelenme oldu sen böyle bir şey yaşadın mı? Benim bat günüme bir hafta var bakalım bekleyeceğim
Bu 2. Asilamam sadece süreç farkli ilerledi kontrol dışı . Bende biliyorum yumurta çatlamadan asilamanin olmiycaniÇatlayan yumurtaya çatlama iğnesi yapmanın bi anlamı yok zaten canım o çatlamayanlar için yapılıyor.
Valla ben taktım sana güzel sonuç gelecek gibi heyecanla bekliyorumKizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayybi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size
Canım ben bat a 7-8 gün varken kan testi yaptım 2.44 çıktı sonra bat a 4-5 gün varken fotoğrafta çıkmayacak kadar normal kaset test de çoook silik çıktı. Her gün normal kaset test yaptım. Sonra doktora gönderdim doktor tekrar kan verelim dedi 29.16 çıktı ben her gün yine test yaptım iyice koyulaşmaya başlayınca dün adet tarihim di yine kan verdim 179 çıktı. Bakalım perşembe kese var mı diye bakıcaz inşallah. 7 gün varken erken gebelikte de kaset test de de çıkmıyoKızlar normal kaset testler beta 20 faln silik te olsa gösterir mi
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağınıza alın inşallahBen dayanamadim erken gebelik testi aldim ve hemen cift cizgi çıktı. Yanılma var mı bilemiyorum. Hayırlısı sağlıklısı olsun
Sağlıkla gelsin. Tebrik ederimMerhaba yumurtlama sonrası bir hafta sonra adet ağırlarım oldu, karnım bir hafta ağrıdı.
Bir gece terleyerek uyandım, göğüslerim açıyor, bat 6 Aralık, normal gebelik testi yaptım (hızlı testlerden) belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı az önce.
Bu hafta içi doktora gideceğim.
Çok teşekkür ederimm. Yanılma payı var mı bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, akıllı ve şanslı bebişler versinHayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağınıza alın inşallah
Ay hadi inşallah çok güzel tutunurKızlar merhaba. Benim de bat 8 Aralık. Bugün çok açık kahverengi bir leke geldi. Bir daha da bir şey gelmedi. Insallah hamileyimdir. 2. ay oldu bu.
Özelde verirsiniz bi sorun olmaz bizim burda normal laboratuvar Dan fiyat aldım 170 dedi normal en yüksek fiyatlı özeller de de 170 diyorlar bugün de yaparlar. Hatta bazı yerlerde daha uygun bile oluyorÇok teşekkür ederimm. Yanılma payı var mı bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, akıllı ve şanslı bebişler versin
Bugün özelde kan verme şansım olabilir mi acaba? Pazartesiyi bekleyememBen eşime yakın bir şehirde görevliyim. Hastaneye birlikte gidelim istiyorum
Canım ben ilk kez femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ve şuan Allah’a şükür dün adet tarihim di kan testim 178 çıktı.kızlar aranızda femara kullanan var mı? Benim 2. Kullanmışım bu ay.
Anladım, fiyatı ne olursa artık bugün kan vereyim bakalım. Teşekkür ederimÖzelde verirsiniz bi sorun olmaz bizim burda normal laboratuvar Dan fiyat aldım 170 dedi normal en yüksek fiyatlı özeller de de 170 diyorlar bugün de yaparlar. Hatta bazı yerlerde daha uygun bile oluyor
Bugün bi test yap bakalım silik de olsa çizgi görebilecekmisin canımKizlar pik mi bu tecrubeliler lütfen yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?