Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlayan yumurtaya çatlama iğnesi yapmanın bi anlamı yok zaten canım o çatlamayanlar için yapılıyor.

Kizlarrrr ovulasyon testi yapiyordum adetimden sinra hic t cizgim koyulasmadi bu ay yumurtlama olmayacak diye saldim.. bgn korunmasz birlikte olduk esimle.. az once merak ettim test yaptim ve bat 11 aralik.. bgn pik gibi şoktayım
Kizlar pik mi bu tecrubeliler lütfen yazin

Benim bat 31 Aralık oldu aşılamanın 13 günü yani bugün siyaha yakın çok koyu kahve rengi lekelenme oldu tüm gün az önce kirmizaya döndü önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiş yapicam sanırım

Merhaba kızlarrrrr

Adet gününe 5 gün kaldı. 2 haftadır göğüslerim acıyordu zaten bugün kahverengi bir akıntı geldi. Sanki adetin ilk günü olur ya açık renk öyle... Acaba yerleşme kanaması mı bilemedimmm

Kizlarrrr ovulasyon testi yapiyordum adetimden sinra hic t cizgim koyulasmadi bu ay yumurtlama olmayacak diye saldim.. bgn korunmasz birlikte olduk esimle.. az once merak ettim test yaptim ve bat 11 aralik.. bgn pik gibi şoktayım
Evet pik canım

Kızlaar napıyosunuz, nasılsınız? benim bat biteli 4 gün oldu, ne ovulasyon yapıyorum ne doktora gidiyorum. Saldım herşeyi
Bugün ballı atom karışım istedim, şu bahsedilen doktordan değil.Çok gıcık oldum ona.
Başka bir bal üreticisinden aldım hem daha uygundu ama gelene kadar perşembeye bulur.

Selizay C charlottes MaviSasa234 Maviesra

Kocam malatyaya gitti 3 gün yok. Bugün ovulasyon testim silik bile çıkmadı. Yumurta yok bu ay. Boşa geçti giti sen napıyon bakim
Deme öyle ya, bi anda gelişir bilemezsin.
Ayrıca ovulasyon testlerine de güvenmiyorum. Son 3 aydır doktorda takip yaptırdım ama pik olmadı hiç doktor yumurtlama var demesine rağmen, oyüzden değerlendirmeyi bırakma. Ben 7-8 ay ovulasyona göre değerlendirdim, olmayınca doktora gittim. Doktorun dediği günler ile ovulasyon uyuşmadı, belki de o yüzden olmadı bilemiyorum
Benim bat biteli 4 gün oldu, ne ovulasyon yapıyorum ne doktora gidiyorum. Saldım herşeyi
Bugün ballı atom karışım istedim, şu bahsedilen doktordan değil.Çok gıcık oldum ona.
Başka bir bal üreticisinden aldım hem daha uygundu ama gelene kadar perşembeye bulur.
Bir de marketten%100 organik keçi boynuzu pekmezi aldım, eşim sürekli kullanıyor zaten ama bitmişti diye yeniledim. Gerçi kocam da sorun yok nedense ona yönelik şeyler alıyorum.

Son düzenleme:
Ar
Off benim de 4 gün var. Bu sabah çok az açık kahverengi geldi. Az önce lavaboya gittim. Yine peçeteye çok az geldi. Insallah adet olmuyorumdir. Canım çok sıkıldı.

Ay ben de sevmedim o doktoru gıcık oldum. Tüccar gibi zaten

Ay ben de sevmedim o doktoru gıcık oldum. Tüccar gibi zaten
Ay bugün biri yazmış ki hocam istediğiniz ürünleri almak 700-800 TL falan, rica etseniz satıcılar biraz indirim yapsa falan
Hoca aynen şöyle cevap verdi, benimle pazarlık yapmayın. Ben burada ücretsiz terapi veriyorum, bilgi veriyorum ozaman gel benimle bireysel görüşme yap sadece ona 1.500 TL ver. kendini ne sanıyorsa artık..
Benim bulunduğum şehirde en baba profesör ücreti bile 250 TL

Uslubu falan çok rahatsız edici. Kaan kocatepe candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…