Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu
Eşime de keciboynuzu kürü yapıyorum hazır su kullanıyosunuz yaparken bide

benim isimde direk yemisti onu nasil hazirliyosun
Yemeyi pek önermiyolar 9 tane keçiboynuzunu kırıp elimle tencereye koyuyorum üstüne yarım litre hazır su döküp kaynamaya başlayınca 10 dk kaynatıp sonra dinlenmeye bırakıyorum agzı kapalı dinlenince cam siseye süzüyorum sabah aksam bi su bardağı içecek sabahları aç karnına gece de yatmadan önce

benim isimde direk yemisti onu nasil hazirliyosun
Kendinize kuru inciri de 7 8 taneyi yarım litre hazır suda kaynatın havuc suyuyla da birlestirebilirsiniz 3 havucu boylamasına kesip iki su bardağı suda kaynatın inciri ayrı kapta kaynatın ılımaya yakın birlestirin cam sisede her türlü yarar 🥰

Kendinize kuru inciri de 7 8 taneyi yarım litre hazır suda kaynatın havuc suyuyla da birlestirebilirsiniz 3 havucu boylamasına kesip iki su bardağı suda kaynatın inciri ayrı kapta kaynatın ılımaya yakın birlestirin cam sisede her türlü yarar 🥰
ben icerimde esim sanmiyorum icmez kesinlikle bi deniyim bakalim hakkimizda hayirlisi belki bu sebeb olur 🥰

Prolaktin değerinize baktırmadan inciri sakın tuketmeyin..Burda bi arkadaşın değeri normalken incir yüzünden prolaktini yükselmişti, bendede aynısı oldu sonra düşürmek için ilaç kullanmak zorunda kaliyorsunuz ve o ay gebe kalınmasi yasaklanıyor zaten stresin bolca etkilediği bi hormon incirle tavan yaptırmayin..doktor kontrolunde düşük çıkarsa yaparsınız...

yyaprak yyaprak kuzum eylül ayinda gebelik mi geçirdin sen Eylul topiginin listesinde gebe olarak girilmis sonucun ?

incir kuru ozellikle ben gecen ay yaptim kimyasalda olsa ise yaradi yine baslicam bitince regl nasip bu ay son yoksa seneye devam edicem hersey ust uste gelicek yoksa 🤦‍♀️
Bende bu ay d vitamini,bal karışımı,omega 3 kullanmaya başlayacağız eşimle ikimiz inş hepimizin hayırlı olur

Yaa kuzum insallah tez vakitte kavuşursun bebisine..Genelde kimyasal gebelik için iyi bişey diyorlar vucuttaki tüm kimyasali attiğin için ardindan gelecek olan çok sağlıklı geliyormuş..doktor bekleme mühleti verdi mi ?
Evet canım ama sonra kan değerim yükselmedi. Kimyasal oldu

Prolaktin değerinize baktırmadan inciri sakın tuketmeyin..Burda bi arkadaşın değeri normalken incir yüzünden prolaktini yükselmişti, bendede aynısı oldu sonra düşürmek için ilaç kullanmak zorunda kaliyorsunuz ve o ay gebe kalınmasi yasaklanıyor zaten stresin bolca etkilediği bi hormon incirle tavan yaptırmayin..doktor kontrolunde düşük çıkarsa yaparsınız...
Bazı kadınlar da yapıyormuş canım ben de yapmadı normal hormonlarım ondan içiyorum ben sade incir de içmiyorum havucla karışım içiyorum bu ay öyle denemek istedim 🥰

Bazı kadınlar da yapıyormuş canım ben de yapmadı normal hormonlarım ondan içiyorum ben sade incir de içmiyorum havucla karışım içiyorum bu ay öyle denemek istedim 🥰
Ictikten sonra baktırdin mi hormonlarına normalse bişey demiyorum tabikide faydasini gorduysen kullan, benim normal olan değerleri bozduğu için ağzima sürmüyorum artik...Gebe kadınlara ya da dogum sonrasi kadinlara süt arttirsin diye veriliyormuş genelde incir..

Ictikten sonra baktırdin mi hormonlarına normalse bişey demiyorum tabikide faydasini gorduysen kullan, benim normal olan değerleri bozduğu için ağzima sürmüyorum artik...Gebe kadınlara ya da dogum sonrasi kadinlara süt arttirsin diye veriliyormuş genelde incir.. İbrahim Saraçoğlunun kürleri ama diyo degerleriniz normalde kullanın diye erkekler için de keçiboynuzu demiş kullananlar sonra sperm testi vermiş baya artıs duzelme olmus 3 ay kullananlarda falan ben oglum da da kullanmıştım onda da 21 gün içtim hormonlarıma baktırdım bi sey olmadı ben de bazı kadınlarda yapıyomus duydum onu da suan da içiyorum degerlerim normal bana etki etmiyo kötü anlamda belki direk incir içmediğim içindir havucla karıştırıyorum ve incirleri yemiyorum belirteyim 🤗 herkes de tabi aynı etkiyi yapmaz dikkatli kullanmak lazım

E235999A-3DB2-4076-97A3-465BB889F9B9.png
E235999A-3DB2-4076-97A3-465BB889F9B9.png
İçindeki vitaminler yeterli mi sizce

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
OKYANUS302 OKYANUS302 1 ARALIK