Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merabalar
Dusukten sonra ilk kanama bitince baya lekelenme kahve akinti oldu.. ilk reglimi oldum 1 hafta geçti şimdi bir daha kahve lekelenme ve akinti basladi .. Ne zaman düzene girecek acaba1😔 suan korunuyoruz ama önümüzdeki ay düşünüyordum engel olur mu acaba gebeliğe
Halen tam temizlenemedim ya🤔

Benim batim 1 Aralık'mis. Aralık başlığından devam etmeye karar verdim. Ekler misiniz?

Selam arkadaşlar
Yazıyorum surekli kimse cevap yazmiyor ama belki bir bilgisi olan vardır diye yazmaya devam ediyorum.. dusukten sonra regl oldum uzun surdu ve bitti birkaç gün temiz kaldım sadece ve suan yine lekenlenme ardından kanama siyah akinti falan geliyor.. ben bu durumda surekli bu şekilde olursa çalışma yapsak tutmaz heralde değil mi?
Normal mi acaba ne zaman bir düzene girecek ya😔 2 aydır dusuk yapmışım genellikle kanama ve lekelenme seklinde gecti zaten .. muayne de olmustum temiz görünüyordu

Hersey duzene girsin.. çalışma yapalım test gunu bekleyeyim istiyorum.. düşününce bile heyecanlanıyorum ama kanama olunca korku basıyor..

Selam arkadaşlar
Yazıyorum surekli kimse cevap yazmiyor ama belki bir bilgisi olan vardır diye yazmaya devam ediyorum.. dusukten sonra regl oldum uzun surdu ve bitti birkaç gün temiz kaldım sadece ve suan yine lekenlenme ardından kanama siyah akinti falan geliyor.. ben bu durumda surekli bu şekilde olursa çalışma yapsak tutmaz heralde değil mi?
Normal mi acaba ne zaman bir düzene girecek ya😔 2 aydır dusuk yapmışım genellikle kanama ve lekelenme seklinde gecti zaten .. muayne de olmustum temiz görünüyordu
Benim bilgim yok ama yazmak istedim siyah akıntı demişsin siyah mı kahverengi mi siyah sa gerçekten bi doktora görün derim çünkü siyah akıntı hiç duymadım hem yumurtalıkların ne durumda bi kontrol eder doktor bi öneri verir diye düşünüyorum bi de düşüğü evde mi yaptın evde yaptıysan parça kalmış mı bi baksın doktor canım

Bende Aralık-Ocak ayı gibi nasip. Kızlar ya hamile kalmak için her gün, şöyle her gün mesela 16 kasım yumurtlama günüm 2 gün öncesi ve sonrası mı ilişki olmalı yoksa bir boş bir dolu 1er gün ara ile mi ne dersiniz?

Selam arkadaşlar
Bildiğim kadarıyla düşukten sonra doktorlar 6 ay koruma veriyor biraz acele etmiyormusun canım vücudun toparlasın yinede farklı bi doktorla göruş istersen

Bende Aralık-Ocak ayı gibi nasip. Kızlar ya hamile kalmak için her gün, şöyle her gün mesela 16 kasım yumurtlama günüm 2 gün öncesi ve sonrası mı ilişki olmalı yoksa bir boş bir dolu 1er gün ara ile mi ne dersiniz?
Biz 1 gün dolu 1 gün boş ilerledik 21.nci gune kadar öyle devam edicez..doktor o şekilde veriyor..Biz doktorun verdiği tarihten 1 hafta önce başladık gün aşırı olarak ilerliyoruz

X