- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Eşime de keciboynuzu kürü yapıyorum hazır su kullanıyosunuz yaparken bideben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu
benim isimde direk yemisti onu nasil hazirliyosunEşime de keciboynuzu kürü yapıyorum hazır su kullanıyosunuz yaparken bide
Yemeyi pek önermiyolar 9 tane keçiboynuzunu kırıp elimle tencereye koyuyorum üstüne yarım litre hazır su döküp kaynamaya başlayınca 10 dk kaynatıp sonra dinlenmeye bırakıyorum agzı kapalı dinlenince cam siseye süzüyorum sabah aksam bi su bardağı içecek sabahları aç karnına gece de yatmadan öncebenim isimde direk yemisti onu nasil hazirliyosun
Kendinize kuru inciri de 7 8 taneyi yarım litre hazır suda kaynatın havuc suyuyla da birlestirebilirsiniz 3 havucu boylamasına kesip iki su bardağı suda kaynatın inciri ayrı kapta kaynatın ılımaya yakın birlestirin cam sisede her türlü yararbenim isimde direk yemisti onu nasil hazirliyosun
ben icerimde esim sanmiyorum icmez kesinlikle bi deniyim bakalim hakkimizda hayirlisi belki bu sebeb olurKendinize kuru inciri de 7 8 taneyi yarım litre hazır suda kaynatın havuc suyuyla da birlestirebilirsiniz 3 havucu boylamasına kesip iki su bardağı suda kaynatın inciri ayrı kapta kaynatın ılımaya yakın birlestirin cam sisede her türlü yarar
Evet canım ama sonra kan değerim yükselmedi. Kimyasal olduyyaprak kuzum eylül ayinda gebelik mi geçirdin sen Eylul topiginin listesinde gebe olarak girilmis sonucun ?
Bende bu ay d vitamini,bal karışımı,omega 3 kullanmaya başlayacağız eşimle ikimiz inş hepimizin hayırlı olurincir kuru ozellikle ben gecen ay yaptim kimyasalda olsa ise yaradi yine baslicam bitince regl nasip bu ay son yoksa seneye devam edicem hersey ust uste gelicek yoksa
Evet canım ama sonra kan değerim yükselmedi. Kimyasal oldu
Bazı kadınlar da yapıyormuş canım ben de yapmadı normal hormonlarım ondan içiyorum ben sade incir de içmiyorum havucla karışım içiyorum bu ay öyle denemek istedimProlaktin değerinize baktırmadan inciri sakın tuketmeyin..Burda bi arkadaşın değeri normalken incir yüzünden prolaktini yükselmişti, bendede aynısı oldu sonra düşürmek için ilaç kullanmak zorunda kaliyorsunuz ve o ay gebe kalınmasi yasaklanıyor zaten stresin bolca etkilediği bi hormon incirle tavan yaptırmayin..doktor kontrolunde düşük çıkarsa yaparsınız...
Ictikten sonra baktırdin mi hormonlarına normalse bişey demiyorum tabikide faydasini gorduysen kullan, benim normal olan değerleri bozduğu için ağzima sürmüyorum artik...Gebe kadınlara ya da dogum sonrasi kadinlara süt arttirsin diye veriliyormuş genelde incir..Bazı kadınlar da yapıyormuş canım ben de yapmadı normal hormonlarım ondan içiyorum ben sade incir de içmiyorum havucla karışım içiyorum bu ay öyle denemek istedim
Ictikten sonra baktırdin mi hormonlarına normalse bişey demiyorum tabikide faydasini gorduysen kullan, benim normal olan değerleri bozduğu için ağzima sürmüyorum artik...Gebe kadınlara ya da dogum sonrasi kadinlara süt arttirsin diye veriliyormuş genelde incir.. İbrahim Saraçoğlunun kürleri ama diyo degerleriniz normalde kullanın diye erkekler için de keçiboynuzu demiş kullananlar sonra sperm testi vermiş baya artıs duzelme olmus 3 ay kullananlarda falan ben oglum da da kullanmıştım onda da 21 gün içtim hormonlarıma baktırdım bi sey olmadı ben de bazı kadınlarda yapıyomus duydum onu da suan da içiyorum degerlerim normal bana etki etmiyo kötü anlamda belki direk incir içmediğim içindir havucla karıştırıyorum ve incirleri yemiyorum belirteyimherkes de tabi aynı etkiyi yapmaz dikkatli kullanmak lazım
Görünmüyor canım
Görünmüyor kuzum
Bat 12 Aralık beni de ekler misinKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @esarp 1 ARALIK @Leyla1993 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK S Simge3421 1 ARALIK @Lavinya58 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK @Hayalimvarr 4 ARALIK @Monarosa01 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Ftxxx 5 ARALIK @Emek01 7 ARALIK @maviss_34 7 ARALIK @Linalya 8 ARALIK yyaprak 8 ARALIK -- Blabla -- 8 ARALIK @defne45866 8 ARALIK @victoriaslan 10 ARALIK - Janna - 10 ARALIK @gokceoz09 11 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @Annedayi 21 ARALIK @NAZ20 25 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Kim için bu ve adı ne vitaminin