• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Taze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin :110:
Benim transferin 3.günu taze transfer şu an ağrı sizi yok bazen sadece gaz sancısı oluyor.

Opu sırasında bir e2 ye bakılmadı kaç olduğunu bilmiyorum ama transferin 5.gunu bakılmıştı e2 1242 çıkmıştı çok mu yüksek acaba
E2 tedavi öncesi 50 altında olması istenir,yumurta geliştirici iğnelere başladıktan sonra yumurta büyüdükçe e2 artar, olgun bir yumurta 200 e2 yapar ,tabii yumurtalar toplandıktan sonra e2 düşmesi lazım diye düşündüm. Sizin yüksel gelmişti bana

Kızlar size transfer günü karşılaştığım bi bayanın ya da ablanın hikayesini anlatiyim 40 yaşın üstündeydi.3 çocuğu varmış en küçüğü ilik kanseriymiş ve ailede hiçkimsenin iliği uymayınca kardeş önermişler ama tüp bebekle.transfer olmamış daha hiç ikinci yumurta toplaması yapılacaktı ogün.genetikte en uygun olanı anneye transfer olcakmış.belki 3. Yumurta toplama bile olabilir diyodu.Ne istersen iste hayırlısını iste dedi bana.tüp bebekle bu şekilde 4. çocuk sahibi olucam aklıma bişe gelmezdi dedi.Demem o ki film gibi hikayeler var gerçekten.Bu sadce bi tanesi.Hepimiz hayırlısını dileyelim.Allah hiçbirimize başka imtihan vermesin.Kendim dahil hepinizin güzel haberlerini duymak dileğim :dua:

Yeni
Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Dr. kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.

aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...

selam herkese, arkadaşlar biz de yavaş yavaş tüp bebek sürecine başlayacağız eğer aksilik çıkmazsa birkaç ay içinde ilk denememizi yapabiliriz. Özel hastanede yaptırcam ama devlet raporu ile indirim alınabiliyor. Raporu nerede çıkarttırabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? Avrupa yakasında oturuyorm istanbulda. Herhangi bir üniversite hastanesi diye duymuştum fakat bağcılardaki medipol hastanesi dışarı rapor vermiyoruz dedi

evet kuzum adliyedeyim bende. o yuzden is yerinden.zor izin aliyorum
20 gün rapor veriyolar canm yumurta toplamadan sonra eğer istersen.işte gidip gelme sık oluyo ya iğneler sırasında.o sıkıntılı oluyo.ben öğleci olduğum için sorun yaşamadım çok şükür

Taze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin :110:
Merhaba benimde bugun 6.gunu transfer imin taza transfer şişkinlik evet fazlasıyla var ama adet sancısı gibi sancı yok yenimi oldu bu sancı transferden beri varmı

Tekrar yaptım şimdi test çatlama iğnesinden miş demekki o silik çizdi dediğiniz gibi çunki ikinci çizgi yok bu sefer

Back