- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
bizim.cok dusuk.kuzum yuzde 5Kür yapıyomusun canm eşin için.Keçiboynuzunu kaynatıp içirenler var.ben yapmadım hiç ama deneyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim.cok dusuk.kuzum yuzde 5Kür yapıyomusun canm eşin için.Keçiboynuzunu kaynatıp içirenler var.ben yapmadım hiç ama deneyebilirsin
Benim transferin 3.günu taze transfer şu an ağrı sizi yok bazen sadece gaz sancısı oluyor.Taze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin
Hmm anladım canm ama Allah ol deyince neler oluyo.Ne hikayeler duyuyoruz.inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınbizim.cok dusuk.kuzum yuzde 5
E2 tedavi öncesi 50 altında olması istenir,yumurta geliştirici iğnelere başladıktan sonra yumurta büyüdükçe e2 artar, olgun bir yumurta 200 e2 yapar ,tabii yumurtalar toplandıktan sonra e2 düşmesi lazım diye düşündüm. Sizin yüksel gelmişti banaOpu sırasında bir e2 ye bakılmadı kaç olduğunu bilmiyorum ama transferin 5.gunu bakılmıştı e2 1242 çıkmıştı çok mu yüksek acaba
ins cnm ins. seninde tutsun bebis saglikla. belki bi gu kahve iceriz :)Hmm anladım canm ama Allah ol deyince neler oluyo.Ne hikayeler duyuyoruz.inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın
Neden olmasın canm :) yanlış hatrlamıyosam adliyede çalışıyodun demi. Karıştırıyosam da kusuruma bakmains cnm ins. seninde tutsun bebis saglikla. belki bi gu kahve iceriz :)
evet kuzum adliyedeyim bende. o yuzden is yerinden.zor izin aliyorumNeden olmasın canm :) yanlış hatrlamıyosam adliyede çalışıyodun demi. Karıştırıyosam da kusuruma bakma
20 gün rapor veriyolar canm yumurta toplamadan sonra eğer istersen.işte gidip gelme sık oluyo ya iğneler sırasında.o sıkıntılı oluyo.ben öğleci olduğum için sorun yaşamadım çok şükürevet kuzum adliyedeyim bende. o yuzden is yerinden.zor izin aliyorum
dusunebilirim cnm bakalm. o doneme gelelim de20 gün rapor veriyolar canm yumurta toplamadan sonra eğer istersen.işte gidip gelme sık oluyo ya iğneler sırasında.o sıkıntılı oluyo.ben öğleci olduğum için sorun yaşamadım çok şükür
Geçmiş olsun, malesef yumurta çok toplanınca böyle riskler oluyor ama korkulacak birşey değil rahat olmaya çalışın .Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Sağolun insallah önemli birsey olmazGeçmiş olsun, malesef yumurta çok toplanınca böyle riskler oluyor ama korkulacak birşey değil rahat olmaya çalışın .
Çok geçmiş olsun canımKızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Merhaba benimde bugun 6.gunu transfer imin taza transfer şişkinlik evet fazlasıyla var ama adet sancısı gibi sancı yok yenimi oldu bu sancı transferden beri varmıTaze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin
19 unda olmuştum çatlama iğnesiniCatlatma ignesini ayin kacinda olmustun cnm
Canım çok geçmiş olsun . Çabucak geçer inşallah .Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur