Hiç korkmayın kızlar 10-15 dakikalık bi işlem.uyanırken biraz sersemlik dışında hiçbişey olmuyoBENİMde eşimde sperm bulunursa yarın opum var ilk kez anestezi alıcam merak ediyorum baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç korkmayın kızlar 10-15 dakikalık bi işlem.uyanırken biraz sersemlik dışında hiçbişey olmuyoBENİMde eşimde sperm bulunursa yarın opum var ilk kez anestezi alıcam merak ediyorum baya
Canım opu 15-20 dk falan sürüyor muş beni yatağa getirdiklerinde kendime gelmeye başlamıştım yani çok uzun sürmüyor hemsire demişti ki anestezinin en düsük dozunu veriyoruz o yüzden kendine gelmen fazla sürmez dedi öyle de olduKızlar opuden sonra uyanınca hemen kendinize geliyo musunuz anestezinin etkisi ne kadar sürüyor ?
hemen kendine geliyorsun zaten 10 15 dakikada bitiyor herşeyKızlar opuden sonra uyanınca hemen kendinize geliyo musunuz anestezinin etkisi ne kadar sürüyor ?
Genel olarak iyiye yorulur batma tarzı ağrılar. İlk transferimde belli belirsizdi batmalar pozitifti. Şimdi ikinci günüm yemek yaparken adet oldum sandım karnım kasıklarım çok ağrıdı. İyi düşün iyi olsunHerkese merhaba. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle. Benim bugün transferimin 4. günü ve ara ara kasiklarımda batma oluyor adet olacakmışım gibi karnımın altının kasildigini hissediyorum. Normal mi bunlar tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen. Ilk tup bebek denemem erkek faktörü bizimki. Simdiden belirtti aramak dogru mu sizce. Ayyy cok merak içindeyim
Amin inşallah.Jel o jel iğrenç iğrenç akıyo. Hem tedirginlik veriyor hem rahatsız ediyor.Inşallah Rabbim onca zahmetimizin karşılığını verir hepimize... Bugün ben de adet oldum sandım birşeyler gitti aniden.. kanama sandım değilmiş neyse ki crinon jelin bir kısmı geri gelmiş sanırım.. su gibi bir sıvıydı...
cnm esime ait ross reati de var. detayli cok testler kabul etmezmiki onlariOoo senin zor olanlar hazır zaten.hormon testi adetin 2. Günü yapılan.eşin için kan testleri bide dahiliyeden tedaviye engel bi durum olmadığına dair rapor.eşine Zaten gittiğin gün muayene ve sperm testleri yapılıyo canm
Hiç bilmiyorumki canm 5-6 tane kan testi vardı bizim listede.ama uzun süren bişey değil dahiliyede yaptırıyo eşin de bi günlük bişeycnm esime ait ross reati de var. detayli cok testler kabul etmezmiki onlari
Sen Zaten giderken şimdiye kadarki yapılan bütün testlerinizi götür son 1 yıl içindekileri.bide nüfus kayıt örneği fotoğraf eşine ya da sana ait görev belgesi ya da sigorta primini gösteren bişey götüreceksin.söylemişlerdir telefondacnm esime ait ross reati de var. detayli cok testler kabul etmezmiki onlari
soyledi cnm. ucreti soyledi problm yok dedim. ben butin tahlilleri gotururum.yine. senin tup bebek asamasi nasil bssladi. ne gibi hazirliklar yaptiniz. hemen bssladimi asilamadan sonra.tup bebege.Sen Zaten giderken şimdiye kadarki yapılan bütün testlerinizi götür son 1 yıl içindekileri.bide nüfus kayıt örneği fotoğraf eşine ya da sana ait görev belgesi ya da sigorta primini gösteren bişey götüreceksin.söylemişlerdir telefonda
Evet canm aşılamanın negatif olduğunu öğrendikten sonra ikinci adetimde gel başlayalım dediler.öncesinde hiçbişey istemediler.hemen başladık iğnelere kan testi falan yaptılar işte yinesoyledi cnm. ucreti soyledi problm yok dedim. ben butin tahlilleri gotururum.yine. senin tup bebek asamasi nasil bssladi. ne gibi hazirliklar yaptiniz. hemen bssladimi asilamadan sonra.tup bebege.
doktor kendimi girdi cnm transfereEvet canm aşılamanın negatif olduğunu öğrendikten sonra ikinci adetimde gel başlayalım dediler.öncesinde hiçbişey istemediler.hemen başladık iğnelere kan testi falan yaptılar işte yine
Evet yumurta toplama ve transfer ikisine de kendi girdidoktor kendimi girdi cnm transfere
hmm iyi o zaman cnm. peki ne zaman kanda belli olckEvet yumurta toplama ve transfer ikisine de kendi girdi
4 Ocak canm hayırlısı inşallah dualarını eksik etmehmm iyi o zaman cnm. peki ne zaman kanda belli olck
Amin inşallah canım çok sağol hayırlısı olsunÜzülme demek senin için dünyanın en anlamsız kelimesi şuan ama elimizden başka bişey gelmiyo canm.Umarım adet olmazsın ve değerin yükselir bi mucize olur.Olmazsa da canın sağolsun denemeye devam pes etme
cnm ins sana dua edicm. rabbim.senin yuzunu guldursun. cok.tardimci oldn bana. allah razi olsn. bebeginde seninle olsn ins4 Ocak canm hayırlısı inşallah dualarını eksik etme
İnşallah canım sağol Allah razı olsun dileklerin içinAllah yardımcın olsun belki diğer tedavinde bol bol embriyo elde edilecek. Ümit edip hayal kırıklığı yaşamak nedir çok çok iyi biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreç senin için çok çok hayırlı olur ve anne olursun.