• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar opuden sonra uyanınca hemen kendinize geliyo musunuz anestezinin etkisi ne kadar sürüyor ?
Canım opu 15-20 dk falan sürüyor muş beni yatağa getirdiklerinde kendime gelmeye başlamıştım yani çok uzun sürmüyor hemsire demişti ki anestezinin en düsük dozunu veriyoruz o yüzden kendine gelmen fazla sürmez dedi öyle de oldu

Herkese merhaba. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle. Benim bugün transferimin 4. günü ve ara ara kasiklarımda batma oluyor adet olacakmışım gibi karnımın altının kasildigini hissediyorum. Normal mi bunlar tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen. Ilk tup bebek denemem erkek faktörü bizimki. Simdiden belirtti aramak dogru mu sizce. Ayyy cok merak içindeyim

Herkese merhaba. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle. Benim bugün transferimin 4. günü ve ara ara kasiklarımda batma oluyor adet olacakmışım gibi karnımın altının kasildigini hissediyorum. Normal mi bunlar tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen. Ilk tup bebek denemem erkek faktörü bizimki. Simdiden belirtti aramak dogru mu sizce. Ayyy cok merak içindeyim
Genel olarak iyiye yorulur batma tarzı ağrılar. İlk transferimde belli belirsizdi batmalar pozitifti. Şimdi ikinci günüm yemek yaparken adet oldum sandım karnım kasıklarım çok ağrıdı. İyi düşün iyi olsun

Inşallah Rabbim onca zahmetimizin karşılığını verir hepimize... Bugün ben de adet oldum sandım birşeyler gitti aniden.. kanama sandım değilmiş neyse ki crinon jelin bir kısmı geri gelmiş sanırım.. su gibi bir sıvıydı...

Inşallah Rabbim onca zahmetimizin karşılığını verir hepimize... Bugün ben de adet oldum sandım birşeyler gitti aniden.. kanama sandım değilmiş neyse ki crinon jelin bir kısmı geri gelmiş sanırım.. su gibi bir sıvıydı...
Amin inşallah.Jel o jel iğrenç iğrenç akıyo. Hem tedirginlik veriyor hem rahatsız ediyor.

Ooo senin zor olanlar hazır zaten.hormon testi adetin 2. Günü yapılan.eşin için kan testleri bide dahiliyeden tedaviye engel bi durum olmadığına dair rapor.eşine Zaten gittiğin gün muayene ve sperm testleri yapılıyo canm
cnm esime ait ross reati de var. detayli cok testler kabul etmezmiki onlari

cnm esime ait ross reati de var. detayli cok testler kabul etmezmiki onlari
Sen Zaten giderken şimdiye kadarki yapılan bütün testlerinizi götür son 1 yıl içindekileri.bide nüfus kayıt örneği fotoğraf eşine ya da sana ait görev belgesi ya da sigorta primini gösteren bişey götüreceksin.söylemişlerdir telefonda

Sen Zaten giderken şimdiye kadarki yapılan bütün testlerinizi götür son 1 yıl içindekileri.bide nüfus kayıt örneği fotoğraf eşine ya da sana ait görev belgesi ya da sigorta primini gösteren bişey götüreceksin.söylemişlerdir telefonda
soyledi cnm. ucreti soyledi problm yok dedim. ben butin tahlilleri gotururum.yine. senin tup bebek asamasi nasil bssladi. ne gibi hazirliklar yaptiniz. hemen bssladimi asilamadan sonra.tup bebege.

soyledi cnm. ucreti soyledi problm yok dedim. ben butin tahlilleri gotururum.yine. senin tup bebek asamasi nasil bssladi. ne gibi hazirliklar yaptiniz. hemen bssladimi asilamadan sonra.tup bebege.
Evet canm aşılamanın negatif olduğunu öğrendikten sonra ikinci adetimde gel başlayalım dediler.öncesinde hiçbişey istemediler.hemen başladık iğnelere kan testi falan yaptılar işte yine

Üzülme demek senin için dünyanın en anlamsız kelimesi şuan ama elimizden başka bişey gelmiyo canm.Umarım adet olmazsın ve değerin yükselir bi mucize olur.Olmazsa da canın sağolsun denemeye devam pes etme
Amin inşallah canım çok sağol hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun belki diğer tedavinde bol bol embriyo elde edilecek. Ümit edip hayal kırıklığı yaşamak nedir çok çok iyi biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreç senin için çok çok hayırlı olur ve anne olursun.
İnşallah canım sağol Allah razı olsun dileklerin için

Back