Geçmiş olsun canm hemen atlatırsın inşallahKızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canm hemen atlatırsın inşallahKızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Yaaa çok geçmiş olsun canımKızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Bikaç gün sonra adet olursun merak etme. Yasmin+ lucrin sonrasında adet oldum ikinci günü östrojen + lucrin devam etti. Son beş gün lucrini kesip progesteron içerikli ilaçlar başlanıp transfer olmuştum. Kanaman bikaç güne aktifleşecekYeni
Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Dr. kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.
aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...
Böyle durumlarda ne denir nasıl teselli edilir çokta bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım benim. Bidahakine inşallah yüzün gülerBugün test günümdü... Ne yazık ki olumsuz Inşallah sizlerin olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...
Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Bugün test günümdü... Ne yazık ki olumsuz Inşallah sizlerin olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...
Bende 19 unda catlatma ignesi oldum cnm yarim doz vurdular. bu gun test yaptim hala etkisi devam ediyor silik cizgi cikti. Sen cabuk atmissin sanirim vucuttan. Ama insallah yeniden yukselir insallah testin pozitif olur.19 unda olmuştum çatlama iğnesini
Geçmiş olsun canım ay tam okuyamadım seni gördüm çünkü bende baya hastayım kasıklarımda ağrı karnımda şişlik bugün acayip bi ağrı girdi birden küstüm falan 10 dakikaya bitti acaba senin nelerin vardı ben şuan iyiyim. Bu ohss tam olarak ne acabaKızlar ohss olmuşum hastaneye yatış yaptılar Suan yatıyorum dua edin bana ne olur
Keşke transfer etmeselermiş ,yumurta fazla çıktığında dondurulmuş oneriliyorKızlar hepinize teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin gebeliğe engel olur diye korktum ama doktorum olmuycagını söyledi be gebelik oluşursa bu durumu atlatmam biraz uzun sürebilir mis
Merhaba benimde bugun 6.gunu transfer imin taza transfer şişkinlik evet fazlasıyla var ama adet sancısı gibi sancı yok yenimi oldu bu sancı transferden beri varmı
Bikaç gün sonra adet olursun merak etme. Yasmin+ lucrin sonrasında adet oldum ikinci günü östrojen + lucrin devam etti. Son beş gün lucrini kesip progesteron içerikli ilaçlar başlanıp transfer olmuştum. Kanaman bikaç güne aktifleşecek
Benim bir oğlum var 22 aylık karnıma tekme atıyor altını değiştirirken ve benim 5 dakika bile oturma şansım yok çünkü ailem şehir dışında eşim yoğun çalışıyor üstelik anaokulu öğretmeniyim ve 25 öğrencim var çalışmaya da devam ettim transferden sonra yine tutundu bebeğim o yüzden hiç dert etme tutunacaksa hiçbir şey engel değil içini ferah tutKızlar moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum transferin 5. Günü ve tutmadığına yemin bile edebilirim doktorum bana transfer sonrası hiç bir uyarıda bulunmadı günlük yaşantına dön dedi bende neredeyse her şeyi yaptım hatta biz doktora sormuştuk sıcak su torbası koysak kasıklarım ağrıyınca bişey olur mu diye yok yok olmaz demişti şimdi herkes saçmalama ne yaptın diyo çok fenayım boşu boşuna uğraştım o kadar ya saçma hareketlerim yüzünden mahvoldum
Canım bence öyle dertlenme.... stres yapma... yeri geliyo çok dikkat edip kendini sakınanında tutmuyo... verici rabbim... sen dua et ve sabırla bekle... tutunacagı varsa o sımsıkı tutunur sana...Kızlar moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum transferin 5. Günü ve tutmadığına yemin bile edebilirim doktorum bana transfer sonrası hiç bir uyarıda bulunmadı günlük yaşantına dön dedi bende neredeyse her şeyi yaptım hatta biz doktora sormuştuk sıcak su torbası koysak kasıklarım ağrıyınca bişey olur mu diye yok yok olmaz demişti şimdi herkes saçmalama ne yaptın diyo çok fenayım boşu boşuna uğraştım o kadar ya saçma hareketlerim yüzünden mahvoldum