• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar saat 1 de ameliyat oldum yumurta toplama hala ağrım var sizde de oldumu benim diğerlerinde olmamıştı. Acaba acile gitsem mi. Yani çok dayanılmayacak gibi değil hafif ama var adet ağrısı gibi
Kaç yumurta toplandı? Fazla yumurta toplanınca ağrı olabiliuormuş. Benimde çok ağrım oldu, Hatta birkaç gün sürdü. Doktorum hiç ağrı çekme, parol iç demişti. Bende öyle yaptım. Birkaç gün sonra geçti.

canım çok üzüldüm hangi hastane hangi doktor acaba? bilgin var mı bilmiyorum ama yumurtaları kaliteli hale getirmekte doktorun payı da çok büyük verdiği ilaca göre şekilleniyor. Emriyoları yaşatmakta gittiğin merkezin labrotuvarının kalitesine bağlı. Merkezinimi değiştirsen. Bahçeciyi önerebilirim canım türkiyenin en iyi merkezi ben 2 negatiftan sonra o merkezde hamile kaldım.
Bana da merkezin hızlı gelişmeyen embriyoyu 5. Güne kadar bekletmesi tuhaf geldi doğrusu. Çünkü benim doktorum 5. Güne çok yumurtası olanları bekletiyoruz aralarından en kalitelisini bulmak için. Az yumurta varsa ve gelişim yavaşsa 3. Gün transfer ediyoruz çünkü rahimde yumurtanın gelişim hızı doğal ortamda daha hızlı oluyormuş. Öyle demişti doktorum ve bana çok mantıklı gelmişti

Bana da merkezin hızlı gelişmeyen embriyoyu 5. Güne kadar bekletmesi tuhaf geldi doğrusu. Çünkü benim doktorum 5. Güne çok yumurtası olanları bekletiyoruz aralarından en kalitelisini bulmak için. Az yumurta varsa ve gelişim yavaşsa 3. Gün transfer ediyoruz çünkü rahimde yumurtanın gelişim hızı doğal ortamda daha hızlı oluyormuş. Öyle demişti doktorum ve bana çok mantıklı gelmişti
Merhaba hiç bilmediğim için soruyorum benim 2 yumurtamı hızlı geliştiği için iptal edip dondurmadılar.Hızlı gelişmesi iyi bişey değilmi dedim embriyoloğa.ne hızlı ne yavaş istiyoruz dedi.ama ben nedense tatmin olmadım bu cevaba :KK43:

Merhaba hiç bilmediğim için soruyorum benim 2 yumurtamı hızlı geliştiği için iptal edip dondurmadılar.Hızlı gelişmesi iyi bişey değilmi dedim embriyoloğa.ne hızlı ne yavaş istiyoruz dedi.ama ben nedense tatmin olmadım bu cevaba :KK43:[/QUOT
Sanırım belli değerler var onun altı ya da üstü sağlıksız olabilir. Ama 2. Gün diye kafana takma az yumurta olunca 2. Günde transfer olabiliyor

Ben 2 kere kan tahlili verdim hemşire değerlerin guzel dedi henüz gitmedim Çarşamba günü gideceğim. Aklıma takıldı ben internette hesapladim bugün 5 haftalik gözüküyor sen hesapladin mi?
Canim benim suan 4 hafta 4 günlük bende 2 kez kan aldirdim ama sonucu hastaneye bildirmedim cuma gunune başkentten randevu aldim 5 Haftalik olacak keseyi gormek icin gidecegim.Sen ilaclara devam ediyormusun ben hergun iki igne kendim yapiyorum(oksapar ve lökosit) ,estrofem, progestan kapsul, progestan igne(gün asiri yaptiriyorum)kullaniyorum. Artık delik desik oldum su ignelere doktor son verir insallah

Canim benim suan 4 hafta 4 günlük bende 2 kez kan aldirdim ama sonucu hastaneye bildirmedim cuma gunune başkentten randevu aldim 5 Haftalik olacak keseyi gormek icin gidecegim.Sen ilaclara devam ediyormusun ben hergun iki igne kendim yapiyorum(oksapar ve lökosit) ,estrofem, progestan kapsul, progestan igne(gün asiri yaptiriyorum)kullaniyorum. Artık delik desik oldum su ignelere doktor son verir insallah
Lokasit dediğin leocostim mi? Aynı ilaçları kullanıyorum bende ekstra cpraspin ve decavit kullanıyorum ben hemşireye görüştüm ilaçlar devam dedi devam ediyorum benim iki günde kahve lekelenmelerim oldu acikcasi ilaçları. Kesme dedi neyse ki değerim düşmedi çok zor süreçler ya Allah hepimizin yardımcısı olsun. Açıkçası folik asit de başlamadım doktor verir diye..

Sagol canim cvbin icin, cok korktum adet belirtisimi acaba diye, yada değerim düştü diye düşündüm, yarın tekrar test yapacam bakalim katlanmış mi, neyin lekesiymis merak ettim

Canım benimde 2 gün sürdü lekelenmem progestan kullanıyorsanız inş birsey olmaz

Evet kullaniom ignesini, seninde kahvemsi lekeler mi, sonucun belli oldu mu
Evet canım pozitif benim sonucu aldığım günün ertesi günü başladı 2 gün sürdü kahve lekelerdi bir sonraki kan tahlilinde lekelerin devam ediyordu ama sonucum 2. Katından yüksek çıktı korkma bol bol dinlen ben hemen doktorumla görüştüm dinlen birşey yapma dedi o ara gerçekten çok yorulmustum koşturmaca hep dışarda geçti sonra hep yattım 2 gün sonra düzeldi kaygılarını anlıyorum hep diken üstünde oluyor insan ben hala tuvalete gidip kontrol ediyorum inş sağ salim herkes evlatlarına kavuşur

Evet canım pozitif benim sonucu aldığım günün ertesi günü başladı 2 gün sürdü kahve lekelerdi bir sonraki kan tahlilinde lekelerin devam ediyordu ama sonucum 2. Katından yüksek çıktı korkma bol bol dinlen ben hemen doktorumla görüştüm dinlen birşey yapma dedi o ara gerçekten çok yorulmustum koşturmaca hep dışarda geçti sonra hep yattım 2 gün sonra düzeldi kaygılarını anlıyorum hep diken üstünde oluyor insan ben hala tuvalete gidip kontrol ediyorum inş sağ salim herkes evlatlarına kavuşur
Tup bebek oyle bir durumki mutluluğun kursağında kalır derecesine gelio, en ufak birsyde nem kapıon, düne kdr heyecanla katlanmasini beklerken bugün gelen kahve leke beni yine ağlattı korktum kimyasal gebeliktir diye, mutluluğun heyecanimi yaşayamadim, buna takıldım simdi

Tup bebek oyle bir durumki mutluluğun kursağında kalır derecesine gelio, en ufak birsyde nem kapıon, düne kdr heyecanla katlanmasini beklerken bugün gelen kahve leke beni yine ağlattı korktum kimyasal gebeliktir diye, mutluluğun heyecanimi yaşayamam, buna takıldım simdi
Seni çok iyi anlıyorum insan her an diken üstünde bugün aynı şeyi eşime dedim ben daha sevinemiyorum diye sürekli evham stres evet zararlı bunlar ama elimde değil

Back