• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin bende çok korkuyorum 2 dış gebeliğim oldu sonra çok sükür çocuğum oldu ama şimdi yine ikinciyi düşünürken çok korkuyorum allah tüm tedavi görenlerin yardımcısı olsun

Ama ben crinone jel kullanmıştım arasında 5 saat olacak inşallah sorun olmaz canım sıkıldı şimdi.
Sorun olmacağımı sanmıyorum. Çok şükür hiçbirşey de olmadı. Herkesin doktoru başka birşey söylüyor. Ben özellikle sormuştum. Öğleden sonra olduğu İçin kullanacakmıyım diye sormuştum? Kullandığın saatte kullanmaya devam et demişti

Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??

Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
Ben 7. günde 9.günde hem idrarda hem kanda baktırdım. İdrarda silikteolsa çıkıyor. İnşallah güzel sonuçlar çıkar.

Ama ben crinone jel kullanmıştım arasında 5 saat olacak inşallah sorun olmaz canım sıkıldı şimdi.
doktora şöyle sen yine de kullandım diye

benim 3 gebelikte idrarda çıktı 8. Gün silikti ikisi ama hatta birini görmek epey zordu emin olamayıp tekrarladık

Şaşırdım aslında. Onlar transferden önce istenmiyor mu? Neden istedi acaba? Sonuçlarını bildirince neden istediklerini öğrenirsen bize de söyler misin?
Canım bu hormonları ilaç takviyesi gerekebilir diye istemişler çok şükür ki sonucum iyiymiş ek ilaç vermedi kullandığım ilaçlara aynen devam

Back