- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
Evet canımCanm senin ilk tüp bebek denemende Tavmergendemi oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımCanm senin ilk tüp bebek denemende Tavmergendemi oldu?
KullanılmıyorTransfer gunu crinone jel kullanılır mi bir sorun olur mu kullanılırsa Dr bir şey söylemedi.
amin bende çok korkuyorum 2 dış gebeliğim oldu sonra çok sükür çocuğum oldu ama şimdi yine ikinciyi düşünürken çok korkuyorum allah tüm tedavi görenlerin yardımcısı olsunAllah hepimizin yardımcısı olsun..
Benden de aldılar kan klasik tsh hormonlar ve ca 19 falan bakmışlar ve çok ilginç sanırım çatlatma iğnesinden beta hcg 45 çıkmış hamile gibiBenim yumurta toplandıktan sonra kan aldılar ama neye baktı bilmiyorum bakalım transfer sonrası ne yapacak.
maşallah canımEvet canım
Canım insallah güzel haberler ver bize hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar bugün test günüm kanı verdim 1 saate çıkacak dediler çok korkuyorum dua edin nolur.
hadi hayırlısı olsun haberini bekliyoruzCanım insallah güzel haberler ver bize hakkında hayırlısı olsun insallah
duam seninleKızlar bugün test günüm kanı verdim 1 saate çıkacak dediler çok korkuyorum dua edin nolur.
İnşallah güzel haberler verirsinKızlar bugün test günüm kanı verdim 1 saate çıkacak dediler çok korkuyorum dua edin nolur.
Sorun olmacağımı sanmıyorum. Çok şükür hiçbirşey de olmadı. Herkesin doktoru başka birşey söylüyor. Ben özellikle sormuştum. Öğleden sonra olduğu İçin kullanacakmıyım diye sormuştum? Kullandığın saatte kullanmaya devam et demiştiAma ben crinone jel kullanmıştım arasında 5 saat olacak inşallah sorun olmaz canım sıkıldı şimdi.
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsınKızlar bugün test günüm kanı verdim 1 saate çıkacak dediler çok korkuyorum dua edin nolur.
Kafanı karıştırma doktoruna sor moralini bozmaTesekkur ederim sabah 7.30 da kullandım transfer 12.30 da inşallah hayırlısı olur.
Ben 7. günde 9.günde hem idrarda hem kanda baktırdım. İdrarda silikteolsa çıkıyor. İnşallah güzel sonuçlar çıkar.Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
doktora şöyle sen yine de kullandım diyeAma ben crinone jel kullanmıştım arasında 5 saat olacak inşallah sorun olmaz canım sıkıldı şimdi.
benim 3 gebelikte idrarda çıktı 8. Gün silikti ikisi ama hatta birini görmek epey zordu emin olamayıp tekrarladıkBenimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
Canım bu hormonları ilaç takviyesi gerekebilir diye istemişler çok şükür ki sonucum iyiymiş ek ilaç vermedi kullandığım ilaçlara aynen devamŞaşırdım aslında. Onlar transferden önce istenmiyor mu? Neden istedi acaba? Sonuçlarını bildirince neden istediklerini öğrenirsen bize de söyler misin?
Çok şükür iyi bari. Her doktorun uygulaması düşüncesi farklı tabi.Canım bu hormonları ilaç takviyesi gerekebilir diye istemişler çok şükür ki sonucum iyiymiş ek ilaç vermedi kullandığım ilaçlara aynen devam