- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 32
Önce sizlerden güzel haberler alalım inşallah kızlaarrBenimde 27 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sizlerden güzel haberler alalım inşallah kızlaarrBenimde 27 aralık
Sen de izmirdesin demek Ege ünüversitesine mi gidiyosun Erol hocanın Kahramanlardaki tüp bebek merkezinemi ?AA benim doktorum da Erol Tavmergen
Yok ben Manisa da oturuyorum kahramanlardaki tüp bebek merkezine gidiyorumSen de izmirdesin demek Ege ünüversitesine mi gidiyosun Erol hocanın Kahramanlardaki tüp bebek merkezinemi ?
Anladım canm Erol ve Ege hoca kardeş biliyorsundur.Erol hoca Ege üniversitesinde de işlem yapıyo.Tavsiye üzerine Ege hocaya gittik bizde.Buarada ben öğretmenim ve son okulum Tavmergenin dibindeki ilkokul.Eminim sen kontrollere gelirken ben de ordaydımYok ben Manisa da oturuyorum kahramanlardaki tüp bebek merkezine gidiyorum
AA ne güzelAnladım canm Erol ve Ege hoca kardeş biliyorsundur.Erol hoca Ege üniversitesinde de işlem yapıyo.Tavsiye üzerine Ege hocaya gittik bizde.Buarada ben öğretmenim ve son okulum Tavmergenin dibindeki ilkokul.Eminim sen kontrollere gelirken ben de ordaydım
Transfer ücreti dediğim tüp bebek ücreti diyelim 6000 lira tüp bebek ücreti alıyorlar eğer transfer iptal olursa bunun belli kısmını iade ediyorlar.Eşiniizn sonuçları nasıl? Bende izmirdeyim smyrna ve irenbe de denemeler yaptım bana en iyi irenbe geldiİnşallah hayırlısı.Ege üniversitesi Prof.Ege Nazan tavmergen.aslında doktoruma çok inanarak onu tercih ettim.transfer ücreti ödemedik ayrıyeten hepsini yumurta toplama günü aldılar.sorun şu an için sebepsiz gözüküyo ama illa vardır altında yatan sebepler.
Eşimin sonuçlarına iyi demişlerdi çok detayını bilmiyorum değerler olarak.irenbede rahim filmimi çektirdim bende Ümit hocaya geçen yıl.ilgi alakası çok hoşuma gitmişti ama Ege hocaya başladığımız için değiştrmek istemedim.bide bi tanıdık tavsiyesiyle gittik ona yoksa ilk aklıma gelen irenbeydi benimdeTransfer ücreti dediğim tüp bebek ücreti diyelim 6000 lira tüp bebek ücreti alıyorlar eğer transfer iptal olursa bunun belli kısmını iade ediyorlar.Eşiniizn sonuçları nasıl? Bende izmirdeyim smyrna ve irenbe de denemeler yaptım bana en iyi irenbe geldi
Bizim Ege hocada toplam 4 bin tuttu buarada ilaçlar hariç.İki aşılama denediğimiz için raporluymuşuz.rapor olmazsa 6 bini geçiyo sanırımTransfer ücreti dediğim tüp bebek ücreti diyelim 6000 lira tüp bebek ücreti alıyorlar eğer transfer iptal olursa bunun belli kısmını iade ediyorlar.Eşiniizn sonuçları nasıl? Bende izmirdeyim smyrna ve irenbe de denemeler yaptım bana en iyi irenbe geldi
Doğrudur, transfer iptal olursa o paranın bir kısmı iade ediliyor.eğer sonucunuz negatif olursa eşinizin değerlerini bir gözden geçirin morfoloji ileri hız bunlar tedavinin seyri için önemli ,kendi değerleriniz de aynı şekilde pıhtılaşma genetik testler yapılmalı, amh değerinize bakılmalı, genelde doktorlar bunlara 1 kaç deneme sonrası bakıyor ama zaman kaybı oluyor.Bizim Ege hocada toplam 4 bin tuttu buarada ilaçlar hariç.İki aşılama denediğimiz için raporluymuşuz.rapor olmazsa 6 bini geçiyo sanırım
Teşekkür ederim ilk denemem olduğu için tecrübesizm anca buralardan öğrendiğim kadar.morfoloji amh rahim filmi hormon testleri eşim için yine çeşitli kan testleri bunların hepsi yapıldı.zaten bi sorun gözükmediği için iki aşılama yaptı hoca.ama bu da olmazsa dediğiniz gibi kan pıhtılaşması genetik ve gerekirse histereskopi isteyip öyle denemek istiyorum.çnkü gerçekten çok yıpratıcı bi süreç.ben geçen yıl şubat ayında başladım.mayıs ve ekimde aşılama sonrası tüp bebek oldu.maddiyatı sürekli gidip gelmeyi çekilen ağrıları okadar insanın önünde mahremimizi açmayı geçtim beklemek heycanlanmak Ümit etmek sonucunda hayal kırıklığına uğramak en zoru.Oyüzden Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.Sizin kaçıncı denemeniz ya da yapıldımı transferiniz önceki mesajları okuyamadım?Doğrudur, transfer iptal olursa o paranın bir kısmı iade ediliyor.eğer sonucunuz negatif olursa eşinizin değerlerini bir gözden geçirin morfoloji ileri hız bunlar tedavinin seyri için önemli ,kendi değerleriniz de aynı şekilde pıhtılaşma genetik testler yapılmalı, amh değerinize bakılmalı, genelde doktorlar bunlara 1 kaç deneme sonrası bakıyor ama zaman kaybı oluyor.
3 deneme yaptım 4 negatif oldu morfoloji 2 3 arası değişiyordu negatiflerden sonra varikosel ameliyatı önerdiler 4 ay önce ameliyat oldu eşim, 6yıl boyunca bize de sebepsiz dediler hep sonra varikosele bağladılar bakalım bekliyoruz hala .Teşekkür ederim ilk denemem olduğu için tecrübesizm anca buralardan öğrendiğim kadar.morfoloji amh rahim filmi hormon testleri eşim için yine çeşitli kan testleri bunların hepsi yapıldı.zaten bi sorun gözükmediği için iki aşılama yaptı hoca.ama bu da olmazsa dediğiniz gibi kan pıhtılaşması genetik ve gerekirse histereskopi isteyip öyle denemek istiyorum.çnkü gerçekten çok yıpratıcı bi süreç.ben geçen yıl şubat ayında başladım.mayıs ve ekimde aşılama sonrası tüp bebek oldu.maddiyatı sürekli gidip gelmeyi çekilen ağrıları okadar insanın önünde mahremimizi açmayı geçtim beklemek heycanlanmak Ümit etmek sonucunda hayal kırıklığına uğramak en zoru.Oyüzden Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.Sizin kaçıncı denemeniz ya da yapıldımı transferiniz önceki mesajları okuyamadım?
Ege üniv öncesi gittiğimiz üroloji uzmanı da eşime varikosel teşhisi koydu ama değerleri güzel çıkınca onun bi önemi yok dediler.Egede sorduğumda da aynı şeyi söylediler varikosel eğer değerleri etkiliyosa ameliyat öneriyoruz sizde öle bi durum yok dedi.Ben sebepsiz olayına inanmıyorum şahsen zaten illa bi şey var ama ne.bakalım bizim olumsuz çıkarsa sonuç öğrenicez nolduğunu yada yine sebepsiz adı altında devam edicez3 deneme yaptım 4 negatif oldu morfoloji 2 3 arası değişiyordu negatiflerden sonra varikosel ameliyatı önerdiler 4 ay önce ameliyat oldu eşim, 6yıl boyunca bize de sebepsiz dediler hep sonra varikosele bağladılar bakalım bekliyoruz hala .
Bizimde sayımız 50 60 milyondu etkilemiyor dediler ama morfoloji bile başlı başına sebep aslında biz boşuna oyalandık, umarım siz hemen sonuca ulaşırsınız .Ege üniv öncesi gittiğimiz üroloji uzmanı da eşime varikosel teşhisi koydu ama değerleri güzel çıkınca onun bi önemi yok dediler.Egede sorduğumda da aynı şeyi söylediler varikosel eğer değerleri etkiliyosa ameliyat öneriyoruz sizde öle bi durum yok dedi.Ben sebepsiz olayına inanmıyorum şahsen zaten illa bi şey var ama ne.bakalım bizim olumsuz çıkarsa sonuç öğrenicez nolduğunu yada yine sebepsiz adı altında devam edicez
Bem sayımızı bile bilmiyorum inanırmısınız doktorlar ne dediyse tmam dedik şimdiye kadar ama biraz da işin içine dahil olmak gerekiyo sanırım.inşallah gerek kalmaz ama 2. Gün embriyosu olduğu için umutlarım kırıldı.Bakalım 4 ocak test tarihim zaman bize neler göstericek.İnşallah sizde en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınız.Bütün evlat sahibi olmak isteyenler için dualarım.Bizimde sayımız 50 60 milyondu etkilemiyor dediler ama morfoloji bile başlı başına sebep aslında biz boşuna oyalandık, umarım siz hemen sonuca ulaşırsınız .
Inşallah canimÖnce sizlerden güzel haberler alalım inşallah kızlaarr
Ben 2 kere kan tahlili verdim hemşire değerlerin guzel dedi henüz gitmedim Çarşamba günü gideceğim. Aklıma takıldı ben internette hesapladim bugün 5 haftalik gözüküyor sen hesapladin mi?Ben suan saglik ocaginda 2 gunde bir tahlil yaptiriyorum bu hafta persembe 5. Haftaya girince gidecegim hulusi hocaya keseyi gormek icin.sen suan gidiyomusun kese goruldumu?