- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ilk tüp bebek tuttu 5 buçuk haftalıkken düşük yaptım sonra dondurulmuşları aldım oda tuttu 7 buçuk haftalıkken düşük yaptım sonra pıhtılaşdamadan düştüğü anlaşıldı bi tüp bebek daha yaptık oda tuttu çok şükür bi evlâdım var şimdi iki yıldır denedim olmadı tekrar tüp bebek yaptırıp ikinci bebek istiyorum. Bi tüp bebek annesi olarak asla yılmayın derim çok şükür 4 yaşında artık bizim ki ikincinin vakti geldi. Şuan yaş 35insallahh canim ya insallahh seninde bu son denemen olur allah yuzunu guldursun rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin insallahh senin bu 3 denemede hep negatif mi oldu bu arada yas kac kac yildir deniyorsun
Bende gazi üni. Hastanesinde yaptıcam. Daha öncekilerde ordaydı aslında hep ordaydım doğumuda dâhil. aynı hocada yaptım. Gerçi hoca artık tüp bebekte yokmuş ama olsun hastane değişikliği yapmak istemedimBenim.ilk.deneme olacak ankara baskent hastanesinde yapacağı tedavimi hayrlisi şimdiden heyacnliym
Benim adet 24 aralık transfer aşağı yukarı 5 ocak gibi olur herhaldeEvet cnm bakarsin ayni gun transfer oluruzz
Bende gazi üni. Hastanesinde yaptıcam. Daha öncekilerde ordaydı aslında hep ordaydım doğumuda dâhil. aynı hocada yaptım. Gerçi hoca artık tüp bebekte yokmuş ama olsun hastane değişikliği yapmak istemedim
massallahh ne guzel allah evladina uzun omur versin insallahh en kisa zamn da bi kardesi de olur benden cok buyukmussun abla diyim sana ben de 23 yasindayimCanım benim ilk tüp bebek tuttu 5 buçuk haftalıkken düşük yaptım sonra dondurulmuşları aldım oda tuttu 7 buçuk haftalıkken düşük yaptım sonra pıhtılaşdamadan düştüğü anlaşıldı bi tüp bebek daha yaptık oda tuttu çok şükür bi evlâdım var şimdi iki yıldır denedim olmadı tekrar tüp bebek yaptırıp ikinci bebek istiyorum. Bi tüp bebek annesi olarak asla yılmayın derim çok şükür 4 yaşında artık bizim ki ikincinin vakti geldi. Şuan yaş 35
Bende 22massallahh ne guzel allah evladina uzun omur versin insallahh en kisa zamn da bi kardesi de olur benden cok buyukmussun abla diyim sana ben de 23 yasindayim
aa ne guzel yasimiz cok genc oldugu icin sansimiz da yuksek insallahh olumlu sonuclar aliriz bebislerimize kavusuruz sen kac yillik evlisinBende 22
Aminn aminn canm aynen elhamdulillah sansimz güzel 3 yil bitti benimaa ne guzel yasimiz cok genc oldugu icin sansimiz da yuksek insallahh olumlu sonuclar aliriz bebislerimize kavusuruz sen kac yillik evlisin
iyi yaptın hosgeldn canm aralığın kaci adet oluyosun ben 23 aralık adetin başlangc tarihimerhaba ben başladım.toplama işlemini bekliyorum ancak transfer evresi falan sanırım aralık ayında sonucum netleşir ozman aranızdayım :)
Amin teşekkür ederim abla de tabi çok mutlu olurum diğer gebelikte çok arkadaş edindim burdan. Umarım burasıda öyle olurmassallahh ne guzel allah evladina uzun omur versin insallahh en kisa zamn da bi kardesi de olur benden cok buyukmussun abla diyim sana ben de 23 yasindayim
ayniyiz desene benim de 3 yil bitti insallahh allah yuzumuzu guldurur artikAminn aminn canm aynen elhamdulillah sansimz güzel 3 yil bitti benim
insallahh ablacim insallahhAmin teşekkür ederim abla de tabi çok mutlu olurum diğer gebelikte çok arkadaş edindim burdan. Umarım burasıda öyle olur
23 kasım toplama olacak 5 gün beklese muhtemelen aralık ayında sonuc bellı oluriyi yaptın hosgeldn canm aralığın kaci adet oluyosun ben 23 aralık adetin başlangc tarihi
Oo senin adet sonuna dogruymusss benim 3 aralik adet bekliyorummBenim adet 24 aralık transfer aşağı yukarı 5 ocak gibi olur herhalde
Malesef canm benm şimdi. Adet 26 Kasım. Gibi diğer adetle basliycamOo senin adet sonuna dogruymusss benim 3 aralik adet bekliyorumm
Hadi bakalm.hayrli sonuçlar olsun23 kasım toplama olacak 5 gün beklese muhtemelen aralık ayında sonuc bellı olur
Benim sonuclanmis olur o zamana kadarMalesef canm benm şimdi. Adet 26 Kasım. Gibi diğer adetle basliycam