• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Başkentte 10.haftaya kadar takip ediyolar diye biliyorum. Ben artık bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde giderim. Doppler cihaz dışında bi fark yok zaten. Pazartesi ultrasona gir dedi göğşen hoca
Yani ben bazen öğleden sonra gogsen hoca da baya ileri gebeleri görüyorum ama dediğim gibi tam olarak bilemiyorum ..siz sonucu ne zaman. Almistiniz pazartesi çağırdı sizi acaba beni ne zaman çağırır

Yani ben bazen öğleden sonra gogsen hoca da baya ileri gebeleri görüyorum ama dediğim gibi tam olarak bilemiyorum ..siz sonucu ne zaman. Almistiniz pazartesi çağırdı sizi acaba beni ne zaman çağırır
Pazar akşam 12.günde 298di salı sabah 480 oldu hcg. Doktor da bida baktırmaya gerek yok ptesi ister buraya gel ister bulundugun yerde ultrasona gir dedi. Ben cok heveslenmek istemiyorum hala geçmiş tecrübelere dayanarak. Senin 2.sonucun çıkmışmıydı

Pazar akşam 12.günde 298di salı sabah 480 oldu hcg. Doktor da bida baktırmaya gerek yok ptesi ister buraya gel ister bulundugun yerde ultrasona gir dedi. Ben cok heveslenmek istemiyorum hala geçmiş tecrübelere dayanarak. Senin 2.sonucun çıkmışmıydı
Benim sonucum henüz çıkmadı yarın çıkacak inş bakalım ben de merak ediyorum

Mrb arkadaslr, bende yeni katildim araniza,15 aralikta transferim yapildi 24nde sonucum belli olacak, bende henuz bir belirti olmadi normal mi acaba
Aynı gün transfer olmuşuz ama benim test tarihim 26 sı. Belirti olarak ne aramak gerekir bilmiyorum. Stresten beklemekten iyice psikolojim bozuldu. Benimde kasık ve bel ağrım oluyor. O zaman da parol içiyorum. Doktorum öyle söylemişti. Ama ağrımın olması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Aynı gün transfer olmuşuz ama benim test tarihim 26 sı. Belirti olarak ne aramak gerekir bilmiyorum. Stresten beklemekten iyice psikolojim bozuldu. Benimde kasık ve bel ağrım oluyor. O zaman da parol içiyorum. Doktorum öyle söylemişti. Ama ağrımın olması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Benim 5.gun ve dondurulmus embriyo oldugu icin o tarihte belli olacagini soylemisti doktorum, bende sadece gogus hasassiyeti var onun disinda normalim, ne zor bir surecmis rabbim yuzumuzu guldurur ins

Doktor hepsi çok iyi görünüyor derken ne demek istedi acaba canım sonuçta embriyolog görmeyecek mi onu içi hücreli mi falan diye bir de aynı gün opu olmuşuz ben de bugün oldum :)
Keseler gayet sağlıklı iyi gelişmiş şimdilik %70 iyi diyebilirim keseden çıkınca %100e kadar daha iyi olabilir demiş artık neyi kastetti bende bilmiyorum eşime söylemiş belki aynı gün iyi haberler alırız:KK49:

Keseler gayet sağlıklı iyi gelişmiş şimdilik %70 iyi diyebilirim keseden çıkınca %100e kadar daha iyi olabilir demiş artık neyi kastetti bende bilmiyorum eşime söylemiş belki aynı gün iyi haberler alırız:KK49:
Hadi hayırlısı canım acaba dedim bilmediğim bir şey mi var doktora sorsaydım diye sen öyle yazınca :) inşallah ya ikimiz de aynı gün güzel haber alırız ne verdiler toplamadan sonra ilaç

Hadi hayırlısı canım acaba dedim bilmediğim bir şey mi var doktora sorsaydım diye sen öyle yazınca :) inşallah ya ikimiz de aynı gün güzel haber alırız ne verdiler toplamadan sonra ilaç
Ay bir sürü
Progestan fitil 2 tane bi sabah bi akşam corasprin verdi 3 günlük antibiyotik verdi folbiol zaten kullanıyodum ona devam bi tane daha verdi de hatırlayamadım onu

Arkadaslar ne olur yardim edin cok endiselnmeye basladim,bugun transferin 6.gunu ve ishal oldum simdi, normalde kabizda degildim, aranizda bu durumu yasayan oldu mu

Arkadaslar ne olur yardim edin cok endiselnmeye basladim,bugun transferin 6.gunu ve ishal oldum simdi, normalde kabizda degildim, aranizda bu durumu yasayan oldu mu
enfektif olup olmadığına dikkat et.beslenmeni biraz daha katıya çevir bol bol su iç.ama inede artarsa mutlaka doktoruna başvur canım.geçmiş olsun

İnternete baktın mı ne yazıyor? Doktorunu ya da hemşireni ara onlara sor öğren

Back