• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

enfektif olup olmadığına dikkat et.beslenmeni biraz daha katıya çevir bol bol su iç.ama inede artarsa mutlaka doktoruna başvur canım.geçmiş olsun
Tsk ederim, normalde beslenmeme cok dikkat ediyordum bu surecte kabizda degildm hersy normalken bu sabah ishal ile karsilasmam beni cok endiselendirdi, doktora sordm simdi ayran,muz ve soda tuket dedi, anlamadim gitti

Tsk ederim, normalde beslenmeme cok dikkat ediyordum bu surecte kabizda degildm hersy normalken bu sabah ishal ile karsilasmam beni cok endiselendirdi, doktora sordm simdi ayran,muz ve soda tuket dedi, anlamadim gitti
aynen ayran ve ya yoğurt bol bol probiyotik açısından.elektrolit kaybın içinde soda ve muz önermiş.en önemlisi stres yapma stres artırıyor bazen ishali.artarsa mutlaka muayeneye git canım.hazır su iç bu arada gerçi hazır sularada güvenemiyoruz artık ama tekrardan gecmiş olsun canım

aynen ayran ve ya yoğurt bol bol probiyotik açısından.elektrolit kaybın içinde soda ve muz önermiş.en önemlisi stres yapma stres artırıyor bazen ishali.artarsa mutlaka muayeneye git canım.hazır su iç bu arada gerçi hazır sularada güvenemiyoruz artık ama tekrardan gecmiş olsun canım
Ne bilim bi an korktum embriyolarla alakali birsey mi ishal diye, halen tedirginim

İnsallahh bi sorun çıkmaz canım 9u da döllenir insallah beni de bugün arıycaklar bende beklemedeyim insallah güzel bekleyişler olur bunlar
İnşallah canım hayırlısıyla ikimiz de güzel haberler alırız seni transfer günü için mi arayacaklar senin döllenme olmuştu galiba hadi hayırlısı

İnşallah canım hayırlısıyla ikimiz de güzel haberler alırız seni transfer günü için mi arayacaklar senin döllenme olmuştu galiba hadi hayırlısı
Evet canım dün 9 tane döllenmis yumurta olduğu söylediler bugün de hem embriyo hakkında bilgi vermek icin hemde transfer icin arıycaklarını söylediler heyacanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah bu arada ben Suan gripim insallah bi sorun çıkarmaz

Evet canım dün 9 tane döllenmis yumurta olduğu söylediler bugün de hem embriyo hakkında bilgi vermek icin hemde transfer icin arıycaklarını söylediler heyacanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah bu arada ben Suan gripim insallah bi sorun çıkarmaz
Hiçbir şey olmaz canım sıcak şeyler iç atlatmaya çalış

Hayirli olsun yumoşlarin ins guzel haberler alirsin, benimde 16 yumurtadan 7si dolendi 5tanesi 5.gune kadar gitti

Insallah canim değerini yaz bize..sen muayeneye baskentte devam etceksin bir sure yani bendemi oyle yapsam en azindan keseyi gorene kadar olabilir.
Canım ilk 12 hafta önemli olduğunu düşünüyorum nasip kısmet tabiki önce Allah'ın elinde.. gogsenhoca da gerçekten bu konuda güvenilir onun haricinde bizim durumumuz diğer gebelere göre daha özel şimdi biz çok fazla ilaç kullanıyoruz en azından bu ilaçlara ne kadar devam edeceğiz ne zaman birakacagiz vs gibi durumlarda ilk etapta gitmek faydalı olacak diye düşünüyorum..sonrasında başka bir hastane ve doktora geçilebilir

Evet suan 6 gunum, ama opu oldugum ay transfer olmadim, tekrar adet olunca yapildi, doktor rahmi dinlendirip oyle yapalim ddi,15 aralikta transferim oldu dualariniza ihtiyacim var
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız

Back