Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde hayirli olur ins kaliteli yumoşlar elde edersin, evet zorlu bir surec duadan baska birsy gelmz elimizdenHamişleri tebrik ediyorum Kızlar darısı başımıza bende Bugün 4.iğnemi vurulucam cumartesi kontrolüm var inşallah her şey güzel olur hepimiz için. delik deşik oldum galiba bu arada :)
Aynen öyle canım. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsinSeninde hayirli olur ins kaliteli yumoşlar elde edersin, evet zorlu bir surec duadan baska birsy gelmz elimizden
Amin inşallah evet doktorum Gökalp Bey. Tanıyor musunuz?İnşallah her şey yolunda gider. Doktorunuz Gökalp Bey mi acaba?
Hadi hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin yüzünü güldürsün güzel haberini alırız burdan insallahhEvet suan 6 gunum, ama opu oldugum ay transfer olmadim, tekrar adet olunca yapildi, doktor rahmi dinlendirip oyle yapalim ddi,15 aralikta transferim oldu dualariniza ihtiyacim var
Bu merkezler neden aramazlar acaba insanı geriyorlar öğlene kadar ararız demişlerdi hala arayan yokHadi hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin yüzünü güldürsün güzel haberini alırız burdan insallahh
siz arayınBu merkezler neden aramazlar acaba insanı geriyorlar öğlene kadar ararız demişlerdi hala arayan yok
Embriyo kalitesi hakkinda miBu merkezler neden aramazlar acaba insanı geriyorlar öğlene kadar ararız demişlerdi hala arayan yok
Evet aradım döneceğiz dediler hala ses yokEmbriyo kalitesi hakkinda mi
Aradım döneceğiz dediler ama dönen yoksiz arayın
normalde saat 1 e kadar aramaları lazım. biraz daha bekleyip tekrar arayın haber vermek zorundalarAradım döneceğiz dediler ama dönen yok
Benim ilk gun 3.gun ve 5 gun oglen ayni saatte arayip bilgilndirodulr, 3.gun embriyo haberini alinca bile ciglik atmistimEvet aradım döneceğiz dediler hala ses yok
Ya saçmalığa bakar mısınız ameliyat varmış ondan laboratuvar kapalıymış gün içinde arayacaklar dediler şeytnn diyor git bas merkezinormalde saat 1 e kadar aramaları lazım. biraz daha bekleyip tekrar arayın haber vermek zorundalar
ameliyatla alakası neymiş ki orasını anlamadım. kim yapıyor enbiriyoların takibini acaba bu ne saçmalıktırYa saçmalığa bakar mısınız ameliyat varmış ondan laboratuvar kapalıymış gün içinde arayacaklar dediler şeytnn diyor git bas merkezi
Beni de hala aramadılar dün embriyolog yarın arıycaz yoğunluk tan dolayı belkı bıraz geç arayabiliriz ama muhakkak arıycaz merak etmeyin dedi bakalım hayırlısıYa saçmalığa bakar mısınız ameliyat varmış ondan laboratuvar kapalıymış gün içinde arayacaklar dediler şeytnn diyor git bas merkezi
Ben de çok sinirliyim sabahtır bekliyorum kaç saat sürüyor acaba aöeliyat bitmediameliyatla alakası neymiş ki orasını anlamadım. kim yapıyor enbiriyoların takibini acaba bu ne saçmalıktır
En azından geç olabilir demiş canım sana embriyolog benimkiler haber de vermediler arayıpBeni de hala aramadılar dün embriyolog yarın arıycaz yoğunluk tan dolayı belkı bıraz geç arayabiliriz ama muhakkak arıycaz merak etmeyin dedi bakalım hayırlısı
Normalde bugun bilgi verilmesi gerekio kaci dollendi diye,garip bir durum seninki umarim guzel haberler alirsn dualara sigin sabirli olmaliyizKızlar merkezden aradılar öğleden sonraları arayacaklarmış yarın da arayacaklarmış bana dedikleri şuan hiçbir şey belli değil kaçı dolu kaçı boş kaçı döllenmiş bir şey söyleyemem dedi nasıl oluyor bu yarınmış önemli olan yumurtalarım dün toplandı benim
İlk tedavimde böyle olmamıştı başka merkezde şimdi ne sorduusam yarın dedi durdu kadın ben anlamadım bu nasıl iş çok stres yaptım ilkinden kötü tecrübeden sonra hep beni bulur tuhaflıklarNormalde bugun bilgi verilmesi gerekio kaci dollendi diye,garip bir durum seninki umarim guzel haberler alirsn dualara sigin sabirli olmaliyiz