- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Amin inşallah hepimiz inş sağlıkla evlatlarımiza kavuşuruzGözün aydın canım. Allah hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Amiin inşallah yarın test günüm cok tedirginim insallah bu kez tutmustur korkuyorumCanım benim çok şiddetli agrilarim oldu ki hala ara ara devam ediyor ins sağlıkla tutunur ins dua ediyorum herkese..Bu hissiyatlari ancak bu tedavileri görenler anlar gerisi boş yani..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ya cok sevindim pozitif olmasina Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin insallah yarinda ben pozitif diye yazarimArkadaşlar bende çok şükür pozitif sonucu aldım yarın testi tekrarlayacagim.isteyen herkes gül sonuçlar alır inş . Yalnız kahverengi lekelenmelerim var çok korkuyorum lütfen bana dua edin ..hemşireyi aradım normal dedi ama insan yine de kendine hakim olamıyor
Ya cok sevindim pozitif olmasina Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin insallah yarinda ben pozitif diye yazarim
Canım benden opu günü bellı olunca ücretin yarısını aldılar yanı opu dan önce diğer yarısını da opu günü aldılar bi sorun olursa eğer galiba boşuna vermiş oluyoruz o paraları insallahh öyle bir durum olmaz senin opu ne zamanKızlar çok acil bi sorum yok olucak sizden ücretleri transfer zamanı mı istediler yoksa opu günü mü diyelim ki opuda yumrtalar oluşmadı falan boşuna mı vermiş oluyoruz o parayı
Tedaviye başlandığında belli bir kısmını, opu günü de kalan paranın tamamını aldılar. Eğer yumurtalarda problem olsaydı. Bir kısmını iade edeceklerdiKızlar çok acil bi sorum yok olucak sizden ücretleri transfer zamanı mı istediler yoksa opu günü mü diyelim ki opuda yumrtalar oluşmadı falan boşuna mı vermiş oluyoruz o parayı
İnş canım tutmuştur sağlıkla kavusursun inşAmiin inşallah yarın test günüm cok tedirginim insallah bu kez tutmustur korkuyorum
Başkent Hastanesi'nde opu günü alıyorlar tamamını transfer gerçekleşmezse hemen hemen 3te 2 sini iade ediyorlarKızlar çok acil bi sorum yok olucak sizden ücretleri transfer zamanı mı istediler yoksa opu günü mü diyelim ki opuda yumrtalar oluşmadı falan boşuna mı vermiş oluyoruz o parayı
canım nasılın haberler çok iyi neden 5. günü bekletmiyorlarKızlar dün opu da 16 yumurta toplanmistı bugün merkezden aradılar 16yumurtadan 9 tanesi olgun çıkmış ve 9 u da döllenmis yarın tekrar bilgi verecekler miş büyük ihtimalle 3. Gün taze transfer olacak çok heyecanlıyım
Bilmiyorum canım kesin demediler zaten ama bende 3. Gün olmasını istiyorum çünkü 5. Güne bekletmeleri riskli olmaz mı ya 5. Güne gidemezlerse diye korkuyorumcanım nasılın haberler çok iyi neden 5. günü bekletmiyorlar
Merhaba biz opu günü ödedikKızlar çok acil bi sorum yok olucak sizden ücretleri transfer zamanı mı istediler yoksa opu günü mü diyelim ki opuda yumrtalar oluşmadı falan boşuna mı vermiş oluyoruz o parayı
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başınaArkadaşlar bende çok şükür pozitif sonucu aldım yarın testi tekrarlayacagim.isteyen herkes gül sonuçlar alır inş . Yalnız kahverengi lekelenmelerim var çok korkuyorum lütfen bana dua edin ..hemşireyi aradım normal dedi ama insan yine de kendine hakim olamıyor
Hayırlısı olsun canım inşaallahKızlar dün opu da 16 yumurta toplanmistı bugün merkezden aradılar 16yumurtadan 9 tanesi olgun çıkmış ve 9 u da döllenmis yarın tekrar bilgi verecekler miş büyük ihtimalle 3. Gün taze transfer olacak çok heyecanlıyım
canım bak ben mustafa bahçeciye gidiyorum ve doktorum 3. gün embriyosu kesinlikle transfer etmediğini söyledi. 5. güne bekletiyorum dedi ve ben ilk 2 tüp bebeğimi 3. gün embriyosundan koydurdum ama tutmadı. Mustafa bahçecide 5. güne kadar bekletti ve şuan hamileyim Allahın izniyle dün öğrendim. o kadar çok araştırdım ki o kadar bilgi sahibiyim ki sana şunu söyleyebilirim. Tüp bebekte yüzde 40 doktor önemliyse yüzde 60 labrotuvar önemli o yüzden eğer doktorun 5. gün bekleyelim derse kesinlikle bekle. İçimde ki bir ses seninde bu sefer hamile kalacağını söylüuor.Bilmiyorum canım kesin demediler zaten ama bende 3. Gün olmasını istiyorum çünkü 5. Güne bekletmeleri riskli olmaz mı ya 5. Güne gidemezlerse diye korkuyorum
Ağzından bal damlıyor canım insallah bu arada tebrik ederim çok sevindim hamile olmana insallahh allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak da nasip olsun peki doktorum 3.gün transfer derse doktora güvenip ona mı bırakmalıyım yoksa 5. Gün olsun isteyebilir miyim ilk transferim olcak pek bilgi sahibi değilim birde 5. Güne kadar gelme şansı ne kadar 5.gün transfer i tutma şansı daha mı yüksek oluyorcanım bak ben mustafa bahçeciye gidiyorum ve doktorum 3. gün embriyosu kesinlikle transfer etmediğini söyledi. 5. güne bekletiyorum dedi ve ben ilk 2 tüp bebeğimi 3. gün embriyosundan koydurdum ama tutmadı. Mustafa bahçecide 5. güne kadar bekletti ve şuan hamileyim Allahın izniyle dün öğrendim. o kadar çok araştırdım ki o kadar bilgi sahibiyim ki sana şunu söyleyebilirim. Tüp bebekte yüzde 40 doktor önemliyse yüzde 60 labrotuvar önemli o yüzden eğer doktorun 5. gün bekleyelim derse kesinlikle bekle. İçimde ki bir ses seninde bu sefer hamile kalacağını söylüuor.
canım bak her doktor farklı ama tıp o kadar gelişti ki kaliteli merkezler embiryoları 5. güne kadar yaşatabiliyor ve 1 ay rahmin dinlendirmeden transfer etmiyor.Benim ilki taze transferdi ama ohss oldum. Doktoruna sor eğer 5. güne bekleyip rahim dinlendirme yapabilir miyiz diye hastanın durumuna göre sana cevap verecektir. Bu arada nereye gidiyorsun merkez olarak.Ağzından bal damlıyor canım insallah bu arada tebrik ederim çok sevindim hamile olmana insallahh allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak da nasip olsun peki doktorum 3.gün transfer derse doktora güvenip ona mı bırakmalıyım yoksa 5. Gün olsun isteyebilir miyim ilk transferim olcak pek bilgi sahibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?