- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
Bebişin seninledir Allahın izniyle canımherkeze merhaba bende 10 aralıkta transfer oldum yarın sonucumu alacağım.dondurulmuş 5.gün embrosu transfer edildi.yarın sonucu olumlu yazarım insallah
harikasın kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar bende hamileyim bugun baktirdim beta hcg 12. Gün 210.8 cikti.Sizce normalmi deger?inanamiyorum ya cok şükür Allahıma
İzmir’de canım merkezim Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergen yarın arıyacaklr o zaman sorayımcanım bak her doktor farklı ama tıp o kadar gelişti ki kaliteli merkezler embiryoları 5. güne kadar yaşatabiliyor ve 1 ay rahmin dinlendirmeden transfer etmiyor.Benim ilki taze transferdi ama ohss oldum. Doktoruna sor eğer 5. güne bekleyip rahim dinlendirme yapabilir miyiz diye hastanın durumuna göre sana cevap verecektir. Bu arada nereye gidiyorsun merkez olarak.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucagina almak nasip olsun insallahKızlar bende hamileyim bugun baktirdim beta hcg 12. Gün 210.8 cikti.Sizce normalmi deger?inanamiyorum ya cok şükür Allahıma
canım izmir konusunda bir bilgim yok ben istanbuldayım eğer merkez atıyorum istanbulda bahçeçi kliniği ünlü ya orası da aynıysa emin ol onlarda benim dediğim gibi yapar.Ben ilk ikisinde çok bilinen bir yere gitmediğime çok pişmanım. senin opudan sonraki kaçıncı günün kaç tane kalmış?İzmir’de canım merkezim Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergen yarın arıyacaklr o zaman sorayım
Doktorum çok ıyı bir doktor güveniyorum kendisine Türkiye’de ilk tüp bebeği kendisi yapmış bilinen birisi yani benim opu dün yapıldı yani opu dan sonraki ilk günüm bugün opuda 16 yumurta toplanmıştı 9tanesi olgun çıkmış 9 u da döllenmis canım yani Suan 9 tane var canımcanım izmir konusunda bir bilgim yok ben istanbuldayım eğer merkez atıyorum istanbulda bahçeçi kliniği ünlü ya orası da aynıysa emin ol onlarda benim dediğim gibi yapar.Ben ilk ikisinde çok bilinen bir yere gitmediğime çok pişmanım. senin opudan sonraki kaçıncı günün kaç tane kalmış?
süper canım emin ol doktorun seni en güzel şekilde yönlendirecektir.Allahımdan tek isteğim gerçekten anne olmak isteyen herkese nasip etsin.Doktorum çok ıyı bir doktor güveniyorum kendisine Türkiye’de ilk tüp bebeği kendisi yapmış bilinen birisi yani benim opu dün yapıldı yani opu dan sonraki ilk günüm bugün opuda 16 yumurta toplanmıştı 9tanesi olgun çıkmış 9 u da döllenmis canım yani Suan 9 tane var canım
herkeze merhaba bende 10 aralıkta transfer oldum yarın sonucumu alacağım.dondurulmuş 5.gün embrosu transfer edildi.yarın sonucu olumlu yazarım insallah
Kızlar bende hamileyim bugun baktirdim beta hcg 12. Gün 210.8 cikti.Sizce normalmi deger?inanamiyorum ya cok şükür Allahıma
Aminn canım insallah allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsünsüper canım emin ol doktorun seni en güzel şekilde yönlendirecektir.Allahımdan tek isteğim gerçekten anne olmak isteyen herkese nasip etsin.
3. Gun embriyosuydu biri 8 digeri 7 hucreliydiharikasın kaçıncı gün embriyosuydu?
Amiiin insallah Allah herkese nasip etsinGözün aydın çok sevindim, inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin.
Amiiiin insallah herkese nasip etsin AllahHayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucagina almak nasip olsun insallah
Üzülme vardır bi hayır.Sonra bir daha yaptir belki geç belli olur.Bugun dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?