Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

İzmir’de canım merkezim Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergen yarın arıyacaklr o zaman sorayım

İzmir’de canım merkezim Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergen yarın arıyacaklr o zaman sorayım
canım izmir konusunda bir bilgim yok ben istanbuldayım eğer merkez atıyorum istanbulda bahçeçi kliniği ünlü ya orası da aynıysa emin ol onlarda benim dediğim gibi yapar.Ben ilk ikisinde çok bilinen bir yere gitmediğime çok pişmanım. senin opudan sonraki kaçıncı günün kaç tane kalmış?

Doktorum çok ıyı bir doktor güveniyorum kendisine Türkiye’de ilk tüp bebeği kendisi yapmış bilinen birisi yani benim opu dün yapıldı yani opu dan sonraki ilk günüm bugün opuda 16 yumurta toplanmıştı 9tanesi olgun çıkmış 9 u da döllenmis canım yani Suan 9 tane var canım

süper canım emin ol doktorun seni en güzel şekilde yönlendirecektir.Allahımdan tek isteğim gerçekten anne olmak isteyen herkese nasip etsin.

Başkent hastanesinde tedavi goren arkadaslar pozitif sonucu aldıktan sonra ilaclariniza devam ettinizmi ve baskentteki doktorunuzla gidip gorustunuzmu? Suan ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…