• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Vala benmde tedavi gelecek hafta başlayacak iğnelerden çok korkuyorum heyecan tavan hayrlisi hepimiz için bende Hatim indirdim. Meryem suresi okudum zikir çekiyorum oyle süreci biraz hafifletiyom bu arada Gogsen hocama yazdm geçen ay aralıkta gelcem ne kullanbilrm yumurta kalitesi için. Vinelac kullanın dedi bende kulaniyorm nternetten arastrdm hamilelik için hamile kalmadan 4 hafta inceden kulanmaya başlayın diyor bende yarım. Kutu bitirdim duyan var mı aceba hayrlisi bakalm

Şimdi kızlar size bi soru gonal f 450 den kaç cc çıkıyor 225 benim doz 2 günde bitecek mi yani sanki biraz fazla çıkıcak gibi bugün kalanı yapacam ama anlayamadım. Daha öncekilerde farklıydı iğnem. Birde daha öncekilerde kocama hep antibiyotik vermişlerdi bunda vermediler size verdiler mi

Kutunun içindeki iğnede 150 daha var toplamda 600 oluyor. Ben hiç kendime vurmadım hep sağlık ocağındaki hemşirelere vurdurdum. Onlar zaten alışkın biliyorlar.

Vala benmde tedavi gelecek hafta başlayacak iğnelerden çok korkuyorum heyecan tavan hayrlisi hepimiz için bende Hatim indirdim. Meryem suresi okudum zikir çekiyorum oyle süreci biraz hafifletiyom bu arada Gogsen hocama yazdm geçen ay aralıkta gelcem ne kullanbilrm yumurta kalitesi için. Vinelac kullanın dedi bende kulaniyorm nternetten arastrdm hamilelik için hamile kalmadan 4 hafta inceden kulanmaya başlayın diyor bende yarım. Kutu bitirdim duyan var mı aceba hayrlisi bakalm
Hiç korkma tedavi sürecindeki igneler eziyetli değil. Vinelac bende kullanıyorum multivitamin olarak da geçiyor ben 2.kutuya basladim..

hayırlısı olsun ben sormadım ama bana ekstra bişey vermedi yalnızca folik asit ben de kullansam mı acaba bi zararı olur mu

Şimdi kızlar size bi soru gonal f 450 den kaç cc çıkıyor 225 benim doz 2 günde bitecek mi yani sanki biraz fazla çıkıcak gibi bugün kalanı yapacam ama anlayamadım. Daha öncekilerde farklıydı iğnem. Birde daha öncekilerde kocama hep antibiyotik vermişlerdi bunda vermediler size verdiler mi
Canım bende gonal f kullanıyorum 450 lik kutunun üzerinde öyle yazıyor benimde ilk kullandığımda dozu hesaplayınca ilaç yetmiyordu hemşireye söyledim kutuda 450 yazıyor ama içinde 600 lük ilaç var dedi öylede oldu yetmez dediğim ilaç yetmişti

Bu arada kızlar ben her gün elimden geldiğince dilim döndüğünce dua Edip esmalar okuyorum tavsiye ederim bu süreçte iyi geliyor bana
Canım bende sekine duası diye bir dua var duaların dileklerin kabul olması icin onu okuyorum ve herhün Meryem suresi okuyorum hepimize dua ediyorum insallah bu sefer yüzümüz gülsün

Back