Kızlar günaydın bugün benim ilaçların 5. Günü daha 5. İğnemi vurmadım kontrolüm vardı sağ yumurta 12 ,10,9,8 sol 10 ve daha gelişenler var dedi iğneyi 225den 185e indirdi e2:520 sizce nasıl bu değerler
niye üzülüyorsun inşallah hepsi iyidir de olur tedavin..Kızlar yumurta toplandı. 5 tane imiş.
Hiç korkma tedavi sürecindeki igneler eziyetli değil. Vinelac bende kullanıyorum multivitamin olarak da geçiyor ben 2.kutuya basladim..
hayırlısı olsun ben sormadım ama bana ekstra bişey vermedi yalnızca folik asit ben de kullansam mı acaba bi zararı olur mu
Amh kaçtı canm senin ? Olsun canm ya inşallah 5ide dollenirKızlar yumurta toplandı. 5 tane imiş.
Masallah canm amh kaçtı senin inşallah hayrli sonuçlar alirsnKızlar selamlar dün opu oldum . 44 yumurtam toplandı . 24 tanesi Olgun seviyedeymiş Bunlardan da 20 tanesi döllenmiş . Durumları iyi görünüyor dedi embriyolog . İnşallah sağlıkla gelişirler . Sizlerde durumlar nasıl ? Çok yumurta toplandığı için bu ay transfer olmayacak . Dinlendirelim Rahmi dedi doktorum . Bir sürü ilaç kullanıyorum ohss riskine karşı .
Ne demek şifa olsun insallahSağol canım bende alıyım o zaman teşekkür ederim
yok kariatirmazsin ilk gün biraz panik oluyor insan. Sonra zaten ezbere bagliyorsun..Evet gogsen hoca da tedavi oldum bakalım sonuç da güzel olur inşİnşallah canm çünkü çok tez canlı biriyim dozlari karıştırırm diye korkarım :) göğsen hoca mi verdi size onda mi tedavi oluyorsnz
Yumurtanın az olup olmaması direk amh ile alakalı değil evet en büyük etkisi o ama tek sebep o değil.benim amh yaşıma göre normal ama sadece sağ yumurtaliktann yumurta gelişiyor o yüzden. Amh iyi olup yumurta olusmayabilir veya çok olup yumurta döllenmeyibilir ben 18 yumurtası olup sadece 1 yumurtası döllenen biliyorum..O yüzden bu işler gerçekten nasip işi tek yumurtası olup tedaviye devam Edip kucağına bebeğini alan da biliyorum bol bol dua etmek lazimAmh kaçtı canm senin ? Olsun canm ya inşallah 5ide dollenir
yok kariatirmazsin ilk gün biraz panik oluyor insan. Sonra zaten ezbere bagliyorsun..Evet gogsen hoca da tedavi oldum bakalım sonuç da güzel olur inş
Yaa öyle mi bak bunu yeni duyuyorumYumurtanın az olup olmaması direk amh ile alakalı değil evet en büyük etkisi o ama tek sebep o değil.benim amh yaşıma göre normal ama sadece sağ yumurtaliktann yumurta gelişiyor o yüzden. Amh iyi olup yumurta olusmayabilir veya çok olup yumurta döllenmeyibilir ben 18 yumurtası olup sadece 1 yumurtası döllenen biliyorum..O yüzden bu işler gerçekten nasip işi tek yumurtası olup tedaviye devam Edip kucağına bebeğini alan da biliyorum bol bol dua etmek lazim
Bilmez miyim 1 seneden fazladır tanıyorum asilamalarimi filan da hep kendisi yaptıİşte ilk.tedavi ya :) hadi Rabbim.hayrli sonuçlar nasip etsn çok iyi bi doktordur göğsen hoca
testi yaptın mı canım bugün yapabilirim diyordun inşallah cuma saati hürmetine hayırlı haberlerle gelirsin bize de umut olursunBilmez miyim 1 seneden fazladır tanıyorum asilamalarimi filan da hep kendisi yaptı
Allah razı olsun ondan geçen mart aslında tedaviye basliycaktm onda esimin sperm değerleri düşüktu benm amh 1.60 falanda bence biraz takviye alın öyle gelin dedi bende çok ısrar ettm hocam nolur tup bebek yapın artk beklemek istemiyorum zaten tüplerim tıkalı esimin değerleri ik düşük normal beklenemez dedm oda sende 2 cmlik Polip var dedi ve hakkaten vardı okadr doktora göründm kimse bana sende polip var demedi göğsen hocam gördü birtek Allah razı olsun kaan hocaya yönlendrdi bitkiselde kullandk esimin biraz da olsa düzeldi bende kendim bitkisel kullandm amh yukseldi elhamdulillah bakalm gerçek hafta hocama gidecez muayene olup konuscaz hayrlisiBilmez miyim 1 seneden fazladır tanıyorum asilamalarimi filan da hep kendisi yaptı
Yok bugün Perşembe yarın yapmak istiyorum idrarda bugün çıkar mı acaba?testi yaptın mı canım bugün yapabilirim diyordun inşallah cuma saati hürmetine hayırlı haberlerle gelirsin bize de umut olursun
Amh yukselmez diyor doktorlar neler kullandin aynı hastanede olcturdun dimi çünkü aralıklar farklı olabiliyor ben önce başka bir üniversite hastanesinde yaotirmistim orada farklı başkentte farklı çıktı başkentte daha dusuk çıktı ve tahliller 1 ay arayla yapıldıAllah razı olsun ondan geçen mart aslında tedaviye basliycaktm onda esimin sperm değerleri düşüktu benm amh 1.60 falanda bence biraz takviye alın öyle gelin dedi bende çok ısrar ettm hocam nolur tup bebek yapın artk beklemek istemiyorum zaten tüplerim tıkalı esimin değerleri ik düşük normal beklenemez dedm oda sende 2 cmlik Polip var dedi ve hakkaten vardı okadr doktora göründm kimse bana sende polip var demedi göğsen hocam gördü birtek Allah razı olsun kaan hocaya yönlendrdi bitkiselde kullandk esimin biraz da olsa düzeldi bende kendim bitkisel kullandm amh yukseldi elhamdulillah bakalm gerçek hafta hocama gidecez muayene olup konuscaz hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?