• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Şimdi kızlar size bi soru gonal f 450 den kaç cc çıkıyor 225 benim doz 2 günde bitecek mi yani sanki biraz fazla çıkıcak gibi bugün kalanı yapacam ama anlayamadım. Daha öncekilerde farklıydı iğnem. Birde daha öncekilerde kocama hep antibiyotik vermişlerdi bunda vermediler size verdiler mi

yaklasik 75 ml civari bi fazlalik oluyormus ilacta,benim 67.5 fazlaydi. 200 vurmam gerekiyorken ayarladim 200e 132.5 da kaldi. kalan dozu yeni kutudan vurdum .

Eğer anlaşmalı merkezler varsa onlarda yapıyorlar devlet te yaptırman şart değil ama heryerin anlaşması Yok birde eğer değişmedi ise 3 yıl evli olma şartı birde 3 defa aşılama yapılması gerekiyor diye biliyorum
Yok 2 iğneli aşılama şartı var 3 değil..3 yıl evli olma şartı var ..

Yani evet devlette yaptırmak gerek en azından ben haklarımı öyle kullandım.Nerde yaşıyorsun. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım halada aynı yerdeyim. Laboratuar falan çok iyi Benim gittiğim yerde hemşireler hatta şuan doktorum bile gayet iyi ilgili. Ama tüp bebekte eses olay bence kesinlikle embriyolog ve ben 5 yıl sonra tekrar bi dünya yolu o embriyolog için gidiyorum
Siz nerede yaptırdınız tedavinizi?

Şırıngalı olanı kullanıyorsun sanırım benimki de ondan birazcık artıyo tam sıfıra sıfır gitmiyo yani 35 gibi bişey arttı benim de
evet arttı zaten yaptım kafam karıştı birden teşekkürler

Eğer anlaşmalı merkezler varsa onlarda yapıyorlar devlet te yaptırman şart değil ama heryerin anlaşması Yok birde eğer değişmedi ise 3 yıl evli olma şartı birde 3 defa aşılama yapılması gerekiyor diye biliyorum
2 aşılama şartı var bana 2 yapıldı ama evlilik şartını bilmiyorum

yaklasik 75 ml civari bi fazlalik oluyormus ilacta,benim 67.5 fazlaydi. 200 vurmam gerekiyorken ayarladim 200e 132.5 da kaldi. kalan dozu yeni kutudan vurdum .
evet evet arttı bir 450 lilik 400 lira mübarek vallahi artsın artsın

Siz nerede yaptırdınız tedavinizi?
gazi üniversitesi hastanesi canım ankara hala aynı yer 2 aşılama 2 tüp bebek 1 dondurulmuş buda 3. Tüp bebek hatta birde doğum var benim aynı hocada

Ben 150 kullanıyorum 3 gün yetiyor bana bir kutusu merkezde hemşire ayarlıyor hazırlayıp veriyor iğneyi ben sadece yapıyorum :) şimdilik 150 mf arttı onu da merkeze bırakırım en son

Şimdi kızlar size bi soru gonal f 450 den kaç cc çıkıyor 225 benim doz 2 günde bitecek mi yani sanki biraz fazla çıkıcak gibi bugün kalanı yapacam ama anlayamadım. Daha öncekilerde farklıydı iğnem. Birde daha öncekilerde kocama hep antibiyotik vermişlerdi bunda vermediler size verdiler mi

Ben 150 kullanıyorum 3 gün yetiyor bana bir kutusu merkezde hemşire ayarlıyor hazırlayıp veriyor iğneyi ben sadece yapıyorum :) şimdilik 150 mf arttı onu da merkeze bırakırım en son
En yüksek ben kullanıyorum galiba hiç azalmadı 6 günüm Bugün 300 kullanıyorum demek ki bende yumurtlama sorunu var Cumartesi’ye kadarda 300 kullanıcam:KK43:

Gonalf 450 de tam 600 cc lik ilaç vardır eğer 225 günlük vuruluyorsanız 2 günde geriye 150 cc kalması gerek eğer dozlara dikkat etmezseniz tedavide istenilen verim alınamayabilir
benim içinde kalan minumum miktarları bile doktora çektirtip sonradan kullandığım var zaten bir kutu yeteceğini zannetmiyorum duruma göre3 -4 kutu kullanmak gerekebilir.

En yüksek ben kullanıyorum galiba hiç azalmadı 6 günüm Bugün 300 kullanıyorum demek ki bende yumurtlama sorunu var Cumartesi’ye kadarda 300 kullanıcam
Ben hafif pko görüntüsü olan gruptayım ilk tedavide 275 ile başlayıp 300 e çıkmıştım şimdi 150 ile başladım cumartesiye kadar devam

Cok zor oluyor ağrı yapıyor ama kan sulandırıcı olarak verilen ostapor çok daha kötü bir iğne her akşam viruluyorim..yanı bence transfer sonrasında kullanılan ilaçlar çok daha kötü
Ayy bu kan sulandırıcının yerine başka iğne yok muymuş progestan göbekten yapılan var artık ay valla işimiz çok zor :(

Aynen arkadaşım progestan ben kalçadan viruluyorim göbekten yapılan da mı var..iki günde bir hastaneye gidiyirum hemşire vuruyor
Göbekten yapılanı da var canım kalça yürümede çok zor oluyor göbekten olanı devlet karşılamıyor ama bildiğim kadarıyla çok pahalı bir iğne de değilmiş ama sen kalçadan zorlanmıyorsn devam et tabi rabbim yardımcımız olsun çok zor hele ki iğne fobisi olan benim gibi hastalar için :(

Back