• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

aleyküm selam her kafadan birses çıkıyor evet malesef birinin var dediğine öteki yok diyor umarım hiç birşeye gerek kalmadan miniğiniz tutunur size ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

İnşAllah.. tüm bekleyen, tüm isteyen arkadaşlara Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşAllah.. Artık ben ve eşim var veya yok transfer yaptıralım dedik.

hiç sıkma canını inşallah hepsi sağlıklıdır. Bende dondurmayı planlıyorum benimde yaşım 34 ve tüplerimi tıkayacaklar yani bir daha normal yolla hamile kalamıycam o yüzden dondurmak zorundayım hepimiz için hakkımızda hayırlısı
İnşaallah canım sağolasın..sen Şimdi hangi durumdasın peki?kaç yumurta toplanacak havuz mu oluşturuluyo

İnşaallah canım sağolasın..sen Şimdi hangi durumdasın peki?kaç yumurta toplanacak havuz mu oluşturuluyo
Aslına bakarsanız ben bu konuda çok bilgisizim 3 aydır doktora gitmeye başladım hızlı bir şekilde tahliller falan derken hemen tüp bebek dendi şimdi yumurtaları toplayıp embriyo oluşturup dondurcaklar sonra laparoskopi ameliyatı olucam ondan sonra trasfer edicekler yani yine 2 yada 3 ay var havuz nasıl oluşturuluyor bilmiyorum :) ama söylenen bu benimde aşağı yukarı 8 yumurtam olucak fazlası yok sanırım görünen o çünkü

İnşAllah.. tüm bekleyen, tüm isteyen arkadaşlara Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşAllah.. Artık ben ve eşim var veya yok transfer yaptıralım dedik.
iyi düşünün iyi olsun ne mucizeler duyuyoruz vakti zamanı gelince Allah nasip etti mi herşey olur siz içinizi ferah tutun :)

Her zaman duacıyım herkese ☺️ açıkcası pek olumlu düşünemiyorum. Çünkü iki doktorda kafamı karıştırdı. Biri var biri yok.. En sonunda eşim biraz kızdı gibi oldu. Var veya yok hayırlısıyla transferi yaptıralım dedi. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşAllah

Cumartesi iğneye başladım kızlar bugün kasıklarımda hareketlenme hissetmeye başladım artı gaz olusumu başladı bende sanırım yumurtalar coşuyor :) :)
Bende bugün biraz hareketlenme hissediyorum ve akıntım çoğaldı gaz sancısı bende de var yarın kontrol e gidicem bakalım benim yumurtalar ne alemde senin kontrol ne zaman

Bende bugün biraz hareketlenme hissediyorum ve akıntım çoğaldı gaz sancısı bende de var yarın kontrol e gidicem bakalım benim yumurtalar ne alemde senin kontrol ne zaman
Cumartesi canım benim kontrolüm bir de dün gitmiştim etkilerimiz aynı seninle inşallah kontrolde güzel şeyler duyarız

Amin inşallah yaa çok zor gerçekten Rabbim hayırlısını versin bugüne kadar moralim çok yüksekti bugün çok bulutlandim.agla agla bir hal oldum inş Rabbim çok beklemez bizleri
Bende durup durup ağlıyorum elimde olmadan bide idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9.gün daha çok moralim bozuldu ama idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim tesellim bu ctesi test günüm ve ilk günler çok iyiydim şimdi belirti de var içim bi tuhaf

Bende durup durup ağlıyorum elimde olmadan bide idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9.gün daha çok moralim bozuldu ama idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim tesellim bu ctesi test günüm ve ilk günler çok iyiydim şimdi belirti de var içim bi tuhaf
Benimde 8.gunum çok şiddetli kasik ağrım var bacagima vuruyor ağrısı bir yandan umitlenirken bir yandan da çok umitsizim..Hiç idrar testi yapmadım açıkçası yapmaktan vazgeçtim .. bekliyorum bakalım..
9.gun idrarda çıkmayabilir daha erken Sakın idrar testine güvenip üzülme inş bebeğimiz tutunur da birlikte fikir alış verişi yaparız

Benimde 8.gunum çok şiddetli kasik ağrım var bacagima vuruyor ağrısı bir yandan umitlenirken bir yandan da çok umitsizim..Hiç idrar testi yapmadım açıkçası yapmaktan vazgeçtim .. bekliyorum bakalım..
9.gun idrarda çıkmayabilir daha erken Sakın idrar testine güvenip üzülme inş bebeğimiz tutunur da birlikte fikir alış verişi yaparız
Aman ha yapma idrar testi ya dedim korkunun ecele faydası yokmuş yap diye dürttü şeytan iyi halt ettim eşime falan da söylemedim ama işte idrarım su gibiydi bilmiyorum pfff pffff çok sabır isteyen bi süreçmiş işe gidiyorum iki gündür konsantre olamıyorum allahım güldürsün yüzümüzü inşallah senin test günü Ne zaman

Aman ha yapma idrar testi ya dedim korkunun ecele faydası yokmuş yap diye dürttü şeytan iyi halt ettim eşime falan da söylemedim ama işte idrarım su gibiydi bilmiyorum pfff pffff çok sabır isteyen bi süreçmiş işe gidiyorum iki gündür konsantre olamıyorum allahım güldürsün yüzümüzü inşallah senin test günü Ne zaman
Beni de durtuyor o şeytan da bakalım benim test gunum pazar günü ama ben cuma kan testi verip vermemek konusunda kararsız kaldım.zaten cuma adet tarihim bakalım ne olacak ..progestan kullanıyor musun adet geciktiriyor mu progestan bilgin var mı?

Beni de durtuyor o şeytan da bakalım benim test gunum pazar günü ama ben cuma kan testi verip vermemek konusunda kararsız kaldım.zaten cuma adet tarihim bakalım ne olacak ..progestan kullanıyor musun adet geciktiriyor mu progestan bilgin var mı?
Evet prolutex diye bi iğne bide estrofem adet geciktiriyor

Evet var canım. Dün akşam yaptım çıkmadı bu sabah çıktı ama. Yap bence insan her iki sonucada hazırlıyor kendini
Bende 9.günüm erken gebelik testi yaptım sabah değil akşam üstü yaptım ama idrarım rengi açıktı su gibi ondan mı bilmiyorum hiç bi çizgi çıkmadı kötü etkiledi beni teselli olup ctesi test günüme sabretmem gerek

Back