• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar biraz maddi soru olacak ama... ortalama ilaçlar ve tüp bebek komple ne kadara mâl oldu... şunu anlamak için soruyorum ortalama 3 aşagı 5 yukarı aynıysa yaptıracagım yer mantıklı mı değil mi diye... yardımcı olursanız sevinirim... bize 7.000 -8.500 arası olur ilaçlar eczaneye ödeme dahil dediler...

Kızlar biraz maddi soru olacak ama... ortalama ilaçlar ve tüp bebek komple ne kadara mâl oldu... şunu anlamak için soruyorum ortalama 3 aşagı 5 yukarı aynıysa yaptıracagım yer mantıklı mı değil mi diye... yardımcı olursanız sevinirim... bize 7.000 -8.500 arası olur ilaçlar eczaneye ödeme dahil dediler...
Ben bahçeci fulya merkezinde mustafa bahçeciye yaptırdım ortalama 14 bin liraya yakın gitti diğer merkezler de ilaçlar la beraber 10 bin ve üstü

Aynen 7000-8500 arası canım yaptırıyorum

Canım devlette yaptırırsan raporlu fln olursa 2 bin ilaç dahil eğer özelde olursa 8 9 bin rahat olur devlette raporsuz da 7 bin fln sanırım. Aklındaki merkezi ara bilgilendirirler. Herkes yöresindeki merkezlerle alakalı tahmin verebilir ancak bbm dediğim ise ankarada

Günaydın arkadaşlar ben Memorial hastanesinde yaptırdım ilaçlarla 14 15 tuttu insanı gerçektende maddi manevi zorluyor ama mecburuz evlat için herşeye değer benim kızım orda oldu çok memnun kaldım ikincisinide orda denedim tavsiye ederim çok ilgileniyorlar

Kızlar günaydın bugün benim ilaçların 5. Günü daha 5. İğnemi vurmadım kontrolüm vardı sağ yumurta 12 ,10,9,8 sol 10 ve daha gelişenler var dedi iğneyi 225den 185e indirdi e2:520 sizce nasıl bu değerler
Hayirli olsun demekki yumurtalarinin gelişmesini biraz hızlı bulmuş iğneyi azaltmis bu bence iyi bir şey. Sayisida iyi e2 yumurta sayısına göre yükseliyordu galiba.Dr ne dedi.

Hayirli olsun demekki yumurtalarinin gelişmesini biraz hızlı bulmuş iğneyi azaltmis bu bence iyi bir şey. Sayisida iyi e2 yumurta sayısına göre yükseliyordu galiba.Dr ne dedi.
Şimdilik iyi gidiyo dedi ama bende polikistik var onşarda gelişir diye korkuyorum söyledim doktora sıkıntı yok şimdilik dedi ama ohss korkusu şimdiden sardı beni

Şimdilik iyi gidiyo dedi ama bende polikistik var onşarda gelişir diye korkuyorum söyledim doktora sıkıntı yok şimdilik dedi ama ohss korkusu şimdiden sardı beni
Benimde Bugün kontrolüm vardı cuma başlamıştım iğnelere sabah daha e2 değerim çıkmadı ama sağ tarafta yaklaşık 4 adet 9 9 10 ve 12 sol tarafta ise 9,5 9 12 ve 13 birde gelişenler var dedi gayet iyi gidiyoruz dedi sizinde benimle hemen hemen aynı sanırım iğne miktarı gonal f 300 dü akşama söyleyecekler kaç olacağını

Ay canım bnde toplama işlemini yaptırdım da 16 tane toplandı ciktim hafif agrım oluyor ama o korku bnde dr var ınsllh olmayiz

Back